merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim
bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur
sevinç karsı sana bişi sorcammmmmmmm.
Deşifre olmamak için kullanıcı adını değiştirdin ama oğlişle resimlerini koydun.
Bu ne perhiz... Devamını yazmaya üşendim.
Yoksam resimdeki sen değilmisinnnn. Biliyodum zati senin koca toto olduğunuuuuu
haklısın ablacım yaa ben gelirim hemennnn[ı] merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim
bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur[/ı]
yarımağız oldu sankikolay gelsin canım benimde ütü yapmam lazım yaaa ama hiç sewmem ütüyüü( istiyorsan gelirim ama:))
deli kariiiii o ismi goren anlar ama bu ismi kim arastiripta yazdiklarimi bulsunnnnn sanane koca totolu degilim diye catladin dimi ustelik cocuk dogurdum
Deli kariiiii o ismi goren anlar ama bu ismi kim arastiripta yazdiklarimi bulsunnnnn sanane koca totolu degilim diye catladin dimi ustelik cocuk dogurdum
haklısın ablacım yaa ben gelirim hemennnniki adet masan ve ütün varsa ben geliyim yada sen bana yolla ben ütüler gönderirimm
yarımağız oldu sanki
Naber karıııı teiz evinde keyifmi yapıyonnn
bende diyomki ismini saklıyon ama resmini koyuyonnnn
kıskanmıştır kesin....zaten çatlıcak karı şimdi daha çok çatlar..maaşşallah sewincimee
kolay gelsin canım benimde ütü yapmam lazım yaaa ama hiç sewmem ütüyüü( istiyorsan gelirim ama:))
haklısın ablacım yaa ben gelirim hemennnniki adet masan ve ütün varsa ben geliyim yada sen bana yolla ben ütüler gönderirimm
Saraa ben gelirim yardimaaaaa
Evet tatlim kiskanc kariii catliyor nereye satasacagini sasiriyooo
catlak patlak yusyuvarlakkkkkk
bu arada tsk ederim
varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiiihee kız walla tertemizz ne güzel...ya ben ütüyü hiç sevmem ya ondan yarım ağız gözükmüştürsen nasılsın kuzu,daha öncede sormuştum ama cewap bile wermedin
evet tatlim kiskanc kariii catliyor nereye satasacagini sasiriyooo
catlak patlak yusyuvarlakkkkkk
bu arada tsk ederim
bu karıda arada düşünceli davranıyo bana anlamıyom:44:kayısı yağı tamam hafızaya kaydedildi sağolrica ederim ne demekHem sıcak,hem hamile anammm şimdi onda hormonlar tavan yapmuştur,kız bunun çatlaklarına kremde yetişmez..başak kuzum bak kayısı yağıda iyiymiş çatlaklara ebru şallı sölemişti kendide kullanmış kadın 2 tane doğurdu ama taş gibi...
[ı] sağolun kızlar gelmiş kadar oldunuz ben gidiyim ütü beni bekler bu arada bende hiç sevmem ütü yapmasını seven varmıdır acaba ya :44::44::44::44::44::44::44::44:[/ı]
varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiii
bunu yaşamayan bilemezNe zmaan sordun görmedimmmm Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
balkonları yıkadım evi sildim süpürdümşimdi keyif yapıyom
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:
resimde hanımhanımcık duruyon
bu karıda arada düşünceli davranıyo bana anlamıyom:44:kayısı yağı tamam hafızaya kaydedildi sağol
bunu bende sormuştum kendimkendime. Sonra ööle ütülerle tanıştımkiii insanı ütü yapmaya teşfik ediyoo
walla öyle başakcım..sen dikkat et canım senin bebeğin işten daha önemli,ama davranışın normal bana göre çünkü bende özelliklede temizliği bitirdikten sonra hep aynı kalsın diye o temizliğin üzerinden geçerim..toza ve dağınıklığa hiç tahammülüm yok eğilip sehpalara masaya bakarım toz görünüyomo diye bence evi pis gösteren şeylerden en önemlilerinden...
ya bide balkonlarda ev gibi temiz kalsın istiyormm toz konsun istemiyorum.
Bu temizlik varya fena bişi kontrol altına almazsan kendini kafayı yersinnn.
Ben tanıyorum birini kadın temzilik hastalığı yüzünden hastanelik olmş. Evde yataklara yatırmıyomuş çocuklarını yatakları pis olcak diyeyataklar müzlik gibi duruyomuş çoçuklar kanepede yatıyomş.
anaam allah sonumuzu benzetmesin...kadın gerçekten hastaymış yani bende temizlik yaptığım gün kimse gelsin istemem,heleki eşim hemen temizliğin ardından gelmişse sürekli takipte olurum o gün orayı bozma ,şunu dökme ,onu elleme,..adam çıldırdı,istiyosan kanat takıp uçayım demişti
valla caNIM BENİM hamiş kalmadan önce yapmam gereken bazı şeyler varmış yeni yeni öğreniyorum
amin cnm Allah razı olsun. ben burdaki ismini bildiğim hatunların isimleriyle dua ediyorum bence daha iyi olur diye düşünüyorum. bana özelden ismini verirsen sennde adını söylemek isterim
ayy bende dedimki içimden "uğraşmış canım benim uzun hikayeyi yazmak içinnnn "
keşke söölemeseydin
Allah yardımcın olsun cnmmmm keşkem yıkamaya verseydinnn yazık vücuduna.
yakında olsaydım yardıma gelirdim
varyaa deli gibi temizliğin ardından keyif yapmak paha biçilemez bişiii
bunu yaşamayan bilemezNe zmaan sordun görmedimmmm Bende bugün ufaktan temizliğimi yaptım
balkonları yıkadım evi sildim süpürdümşimdi keyif yapıyom
Kıs ben hergün balkonları yıkamak istiyom . Deli miyim yoksam normal davranışmı:26:
ya bide balkonlarda ev gibi temiz kalsın istiyormm toz konsun istemiyorum.
Bu temizlik varya fena bişi kontrol altına almazsan kendini kafayı yersinnn.
Ben tanıyorum birini kadın temzilik hastalığı yüzünden hastanelik olmş. Evde yataklara yatırmıyomuş çocuklarını yatakları pis olcak diyeyataklar müzElik gibi duruyomuş çoçuklar kanepede yatıyomş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?