Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah alnının akıyla altından kalkarsın canım yardımcı yokmu

yok canım yaaa. ailemle aynı şehirdeyiz ama herkes kendi derdinde..
bir de bugün haberim oldu bu misafir olayından..
kadın da bulamam yardımcı hemen bir gün içinde..
yani iş başa düşüyor malesef

canım ille de vermek istemiyorum diyorsan burda bikaç seçeneğin var ya açık açık söyleyeceksin..
kusura bakma canım yaa.. ben başkasının giydiği kıyafeti tekrar giyemiyorum..
bu annem kızkardeşim de olsa farketmez sakın üstüne alınma diyeceksin..
"bu yüzden dikkat ettiysen sana verdiğim hiçbir kıyafeti geri de istemedim
sen de hiç birini getirmedin gerçi" der gülersin sonra da şakayla..

ya da her seferinde bi bahane uydurucaksın.. onu başkasına verdim..
onu kuru temizlemeye verdim.. onun kenarı yırtıldı diğeri bana lazım vs.
sahiden de çok yüzsüzlermiş yanlız..
gerçi ben sevdiğim insandan hiç huylanmam alırım da veririm de..

ama sen bir de sevmiyorsun çok normal vermek istememen

erenay çok bombasın tatlılıkla söyleme konusunda senden ders alıcam ben de

canım olsun ben dikerim ver sen deme kapasitesi yüksek biri gibi geldi bana

kıslar dün köye gittim,ıhlamurlar olmuşş mis gibi kokuyolardı ve ben topladım salonuma serdim kurutmak için ,
evim misss gibi ıhlamur kokuyorr..
kız sen istanbulda oturmuyo muydun.. ikide bir ne köyüne iniyon sen canım

hımmm cvp geldi pardon

karı hala iş yapıyo yaa.

Ayy bende karnı burnunda gezmek istiyommmm nası bi duygu acaba. Ama beni asıl düşündüren genital bölge ağdasıbazılarınınkini kocası alıyoumşşş

kuaför:44:

tabii kızım kuaför kocanın almasından iyidir. Ayrıca ben onunkini alsam tiksinirim

kızlar birşey diyecem gerçi sonradan gördüm konu kapansın demişsiniz ama bunu söylemeden geçmek istemedim..
hayatta insanın başına herşey gelebilir.. karı koca zor günde bu tür şeylerde birbine destek için de vardır..
allah göstermesin yatalak olanlar hasta olanlar ne yapsın..
farzet ki kuaföre gidecek durumun yok.. bakıcı tutacak durumun yok..
böyle insanlar var birbirlerinin tuvaletini de temizliyor, kıllarını da alıyor,
yine de cinsel hayatları da devam ediyor

arada gerçek bir sevgi olduktan sonra, bence karı koca birbirinin hiçbir halinden iğrenmez..
ben şahsen iğrenmezdim hiç de eşimin çekiciliği düşmezdi gözümde ve eşim de iğrenmez eminim buna..
çünkü bu tür konuşmalarda konusu açıldığında söyledi de hep kendisi:26:

düşününce öyle olacakmış gibi gelebilir ama gerçek sevginiz varsa bence eşinizin hiçbirşeyinden iğrenmemelisiniz.
tabiki de allah göstermesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. amin

canım galiba yaşı ileri olan anneler için gerekli görüyormuş doktorlar bunu di mi :26:

ayyy canım 1 günde nasıl bitirebildin offf geçende yapmıştım ama sabah 6 da başlamıştım
bir de bıktım yaaaa... zırt pırt ayrıntılı temizlik yapmaktan bi gaza getirin beni gene yaaaaa

sessa cımmm aşkımmmm

olmuyo böyle kuru kuru sei listeye eklememiz lazımmmm

yoksa tkb senin buraya gelmeni yasaklarrrrr

ay ben ya sonra giremezsem benim işler hiç belli olmuyor ki
yine yoğun olur işlerim 1 ay gelemem ayıp olmasın size

KAYNANA DEYİNCE GÖSLER PÖRTÜYO

[/COLOR][/B]
[/QUOTE]

hem de ne pörtlemek ya çok korkuyorum offf.. benimki bi de ince ince bakar heryere bişey bulursa da laf sokar

kızlar ben popoma motorumu takıp hemen şu işleri bitireyim..
büyük ihtimalle 3-4 gün belki 1 hafta çok nadir girebilecem buraya
k.validemin ne kadar kalacağına bağlı

1 haftalığına geliyorum dediğinde 1 aya yakın kalır..
şimdi 2-3 günlüğüne dedi bakalım tahminim 1 hafta kalır

bana şans dileyin bi de el çabukluğu ile hamaratlık dileyin..
bir de
laf soktuğunda sabır hoşgörü neşe falan öyle şeyler dileyin tatsızlık falan çıkmaz işallah:26:

valla bilmiyom sessacımm doktor bişeyler yaparız artık dediii,,,
nolucak belirsizzz
zaten risk olcak olursa doktorum yapmaz...
herşeyi tatlılıkla yada biraz batırarak sölerim canım,bana dert olacağına onlara olsun mantığındayım hep
ileride de ben size demiştim derim hep,bazen ciddi konuşurum onuda şaka sanarlar ,benim karakterimde var sanırım içimde tutamam bi şekilde söylemek isterim,insanlarıda kırmak istemem otomatik olarak böyle oluyorrr
gel ders vereyim sana .......
canım hastalık başka bi durum ama hamilelikte biraz gözüme batıyorr,,
tabiki iyi gündede kötü gündede eşimle olacak herşeyim ama hamileyken bi özürün olmuyor sadece eğilemiyor oluyorsun
kuaföre gidecek kadar durumun yoksa dicem ama(burda sadece orası 10 tl filan)ayda 1 kere çok ta maliyetli olmaz...
yada aynanın karşısına geçicen kremi var,makinesi var,jileti var...
imkan çok,bence eş en son çare bile olmamalıı
ya tiksinirse...
benim kadar pis mideli olamazsınız bence ama bu konuda midem kaldırmıyor
ben eşimi her türlü temizlerim hemde zevkle ama ben teslim olmak istemem

ama üzrine basarak tekrarlıyımm
hastalık durumu bambaşka o zaman durum değişir...

selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi

eroş sevinç serayım nasılsınız?

kız iyice başkan yaptınız beni yaaaaa

tabii hayatım yazarım sana özelden başka şeylerde yazarım istersennnözel nede olsaaa

peki o aramayan karılardan ses çıkmadı mı

yaz kısss bugün kayınvaldemdeyim yemekten sonra eve gidicez...sabahda gidecez doktora...öğleden sonra boşuna gitmişiz yaaa...sabah 9.30 da orda olacaz...o aramayan karılardan ses cıkmadı annem aramış çocugu açmış bidaha aramış açmamış...uyuz oldum uyuzzzzzzzzzz....arıo hala annem ama o konusamazsa ev sahibim konuşur zaten onada söledim bizim apartmanın çoğuna gelio zaten...başka şelerde yazabilirsin özele ben burdayken ama oki

ayyy canım 1 günde nasıl bitirebildin offf geçende yapmıştım ama sabah 6 da başlamıştım
bir de bıktım yaaaa... zırt pırt ayrıntılı temizlik yapmaktan bi gaza getirin beni gene yaaaaa

canım 3 kişiydik canımız çıktı ama...halada hepsi bitmedi...mutfak çok yordu bizi...o nedenle salon camlarına dokundurtmadım boşverin dedim durdum walla...sonra yapılır onlarda...napimmm...eşimde kızıo yoruldun iice yarın yat dinlen dedi durmadan tembihlio...bak sinir olunca çok pis gaza gelion...seni sinir etmek lazımmmm

selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi

eroş sevinç serayım nasılsınız?

ben iyiyim yeşilimmmm özledimmm walla ne zamandır giremiom bende...hastaneyle uğraşıoz bildiğin gibi...değişen bişe yok...sen nasılsınn bebiş nasıll?

benim çok uykum geldiiii yatıom kızlarrr....3 gündür accık uyuyom...hepinizi öptüm gelmeye çalışıcam yinee

selam ,
nerelerdesin kıs sen????
bizde özledik senii..
nasılsın,keyfin nasıl?
evdeyim canım yavaştan yavaştan temizlikle uğraşıom ve bool bol yatıyorum :)
iyiyim çok şükür canım sıcaklar mahvediyor ama sen naptın ne var ne yok?
ben iyiyim yeşilimmmm özledimmm walla ne zamandır giremiom bende...hastaneyle uğraşıoz bildiğin gibi...değişen bişe yok...sen nasılsınn bebiş nasıll?

serayım temizlikle uğraşmışsın sende ellerine sağlık canım
babanız nasıl oldu ?
ben iyiyim canım bebişte iyi çok şükür

he walla temizlik mahvetti beni....babam ii sayılır onkolojiye gönderdi doktor orda tahliller yapıldı bakalım kemoterapi görüp görmeyeceğine karar verecek sanırım yarın sabah gidecezz...bebişinede sanada maaşallahhtemizlikte yorma kendini ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…