inşallah alnının akıyla altından kalkarsın canım yardımcı yokmu
günaydın kızlarr
kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyomesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım
canım hatrlamıyorum ne verdıbı bakıyom benım tısort ıstemem onları gıtmem sutyen hıkayemde nısanlıyım bana 2 kutu camasır aldılar daha oheralde bırını cok gorduker bızde daha 3. 4 gunluk gunluk sutyenım bu cıkıotayı orasına koydu erıdı aa camasrm battı dedı aldı o alıs gelmedı
erenay çok bombasın tatlılıkla söyleme konusunda senden ders alıcam ben dekırmadan söylemek istiyorsan kuzum"valla sana vere vere bana bişi kalmadı de,abin bişi almıcam diyo,e sende geri getirmiyosunn"diyebilirsin mesela
eğer elbise uygunsa evde kocama giyiyorum dee rahat oluyo de kaynanana
allah kolaylık versinn canımm iç çamaşırlarını bilem istiyolarsa....
canım olsun ben dikerim ver sen deme kapasitesi yüksek biri gibi geldi banaben cay sevmem meyvasyu varmıs eross
kzılarr tufek haneye gtmıstım ve aklıma ne geldııfermuarı bozukk dıyecem ya vermeyecegımden degıl gıymıoyum ama sureklı yapıyolar sırf sınır oldugumdan vermıyorum
kız sen istanbulda oturmuyo muydun.. ikide bir ne köyüne iniyon sen canımkıslar dün köye gittim,ıhlamurlar olmuşş mis gibi kokuyolardı ve ben topladım salonuma serdim kurutmak için ,
evim misss gibi ıhlamur kokuyorr..
kocaeli deyim ben
biz hala doğal şeyler bulabilen şanslılardanız...
kıymetini biliyorum tabii
reçelimi kendim yapıyomm hemde çileği vişneyi kendim topluyoomm
kendi biberimizi kendi domatesimizi salatalığımızı kendimiz ekip yiyoruzz
meyve desen hepsini dalından toplayabiliyoruzz
allaha şükür...
karı hala iş yapıyo yaa.
Ayy bende karnı burnunda gezmek istiyommmm nası bi duygu acaba. Ama beni asıl düşündüren genital bölge ağdasıbazılarınınkini kocası alıyoumşşş
çok iğrençç
kendim yarım yamalak alırım daha iyi beeee
adam tiksinirr,şok olur o hali görünce zatennn
bence asla yaptırılmamalı
bence bir daha eskisi gibi olmaz karı koca ilişkisi ığğyykk
tiksinççç
tabii kızım kuaför kocanın almasından iyidir. Ayrıca ben onunkini alsam tiksinirim
canım galiba yaşı ileri olan anneler için gerekli görüyormuş doktorlar bunu di mi :26:walla kuzum ben hiç yaptıramadım nasip olmadı ama benimüç eltimde yakın zamanlarda doğum yaptı ve hepside yaptırdı hiç birşeyde olmadı..ama genelde ikili test sağlıklıysa üçlüye gerek yok diyorlar ama annelerin içi rahat etmiyor diye onuda yaptırıyolar bilinen bir zararı yok yani..
:101::101::101::101:canım istedi
herkese selammmm...çok ösledimmm siziii...nasılsınız? ben hastane ev uğraşıom....perşembe olan ev temizliğim c.tesiye kalmıştı...c.tesi saolsun kadınlar gelmedi bi telefon bile etmediler sinir küpü oldum ve o hışımla evi temizledim sonrada önceden anneme temizliğe gelen biri vardı onu aradım..onun kızıyla dün öğlen başladık akşam iş çıkışıda o geldi gece 11.30 da bitti işimiz...sabah yine erken kalktım hastaneye gittik...şimdi kayınvaldemdeyim 1.30 da tekrar gidecez ...pazarteside gitmiştik...benden böle işte...yorgun uykusuz halsiz bi haldeyimmm....onun dışında iyiyimmm...sizi çok seviommmmmm...öpüldünüz kocamannn...
neler oldu ben yokken ?soruom ama nete ne zaman girebileceğimi bilmiom...başakcımmmmmmmmmmmmm bana özelden yazarmısınnn topik başkanım inci tanem benimmm....
sessa cımmm aşkımmmm
olmuyo böyle kuru kuru sei listeye eklememiz lazımmmm
yoksa tkb senin buraya gelmeni yasaklarrrrr
[/QUOTE]KAYNANA DEYİNCE GÖSLER PÖRTÜYO
[/COLOR][/B]
12 haftalıktı erkek olabilir dedi ve oldu.
valla bilmiyom sessacımm doktor bişeyler yaparız artık dediii,,,erenaycım acaba risk varsa 3 hafta bekleyip bir sonraki adet sonrası mı yaptırsan:26:
vücudunun nasıl tepki vereceğini biliyor musunuz? yani hafiften bi kaşıntı kabarıklık
falansa tamam da hani allah korusun bazı alerjiler tehlilekeli istersen acele etme
bunca yıl bekledin bir adet dönemi daha bekleyebilirsin aslında
tamam kuru kuru sıkıp temizlerim çok sağol canım bilgiler için
kahvaltı saatini kaçırdım ama bi dahakine ben de gelmek isterimçok enfes göründüler gözüme
herşeyi tatlılıkla yada biraz batırarak sölerim canım,bana dert olacağına onlara olsun mantığındayım heperenay çok bombasın tatlılıkla söyleme konusunda senden ders alıcam ben de
canım olsun ben dikerim ver sen deme kapasitesi yüksek biri gibi geldi bana
kız sen istanbulda oturmuyo muydun.. ikide bir ne köyüne iniyon sen canım
canım hastalık başka bi durum ama hamilelikte biraz gözüme batıyorr,,kuaför:44:
kızlar birşey diyecem gerçi sonradan gördüm konu kapansın demişsiniz ama bunu söylemeden geçmek istemedim..
hayatta insanın başına herşey gelebilir.. karı koca zor günde bu tür şeylerde birbine destek için de vardır..
allah göstermesin yatalak olanlar hasta olanlar ne yapsın..
farzet ki kuaföre gidecek durumun yok.. bakıcı tutacak durumun yok..
böyle insanlar var birbirlerinin tuvaletini de temizliyor, kıllarını da alıyor,
yine de cinsel hayatları da devam ediyor
arada gerçek bir sevgi olduktan sonra, bence karı koca birbirinin hiçbir halinden iğrenmez..
ben şahsen iğrenmezdim hiç de eşimin çekiciliği düşmezdi gözümde ve eşim de iğrenmez eminim buna..
çünkü bu tür konuşmalarda konusu açıldığında söyledi de hep kendisi:26:
düşününce öyle olacakmış gibi gelebilir ama gerçek sevginiz varsa bence eşinizin hiçbirşeyinden iğrenmemelisiniz.
tabiki de allah göstermesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. amin
kız iyice başkan yaptınız beni yaaaaa
tabii hayatım yazarım sana özelden başka şeylerde yazarım istersennnözel nede olsaaa
peki o aramayan karılardan ses çıkmadı mı
ayyy canım 1 günde nasıl bitirebildin offf geçende yapmıştım ama sabah 6 da başlamıştım
bir de bıktım yaaaa... zırt pırt ayrıntılı temizlik yapmaktan bi gaza getirin beni gene yaaaaa
selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi
eroş sevinç serayım nasılsınız?
selam kızlar napıyosunuz bakalım ben yokken neler yaptınız ??? özledim hepicinizi
eroş sevinç serayım nasılsınız?
evdeyim canım yavaştan yavaştan temizlikle uğraşıom ve bool bol yatıyorum :)selam ,
nerelerdesin kıs sen????
bizde özledik senii..
nasılsın,keyfin nasıl?
ben iyiyim yeşilimmmm özledimmm walla ne zamandır giremiom bende...hastaneyle uğraşıoz bildiğin gibi...değişen bişe yok...sen nasılsınn bebiş nasıll?
evdeyim canım yavaştan yavaştan temizlikle uğraşıom ve bool bol yatıyorum :)
iyiyim çok şükür canım sıcaklar mahvediyor amasen naptın ne var ne yok?
serayım temizlikle uğraşmışsın sende ellerine sağlık canım
babanız nasıl oldu ?
ben iyiyim canım bebişte iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?