herkese selammmm...çok ösledimmm siziii...nasılsınız? ben hastane ev uğraşıom....perşembe olan ev temizliğim c.tesiye kalmıştı...c.tesi saolsun kadınlar gelmedi bi telefon bile etmediler sinir küpü oldum ve o hışımla evi temizledim sonrada önceden anneme temizliğe gelen biri vardı onu aradım..onun kızıyla dün öğlen başladık akşam iş çıkışıda o geldi gece 11.30 da bitti işimiz...sabah yine erken kalktım hastaneye gittik...şimdi kayınvaldemdeyim 1.30 da tekrar gidecez ...pazarteside gitmiştik...benden böle işte...yorgun uykusuz halsiz bi haldeyimmm....onun dışında iyiyimmm...sizi çok seviommmmmm...öpüldünüz kocamannn...
neler oldu ben yokken ?soruom ama nete ne zaman girebileceğimi bilmiom...başakcımmmmmmmmmmmmm bana özelden yazarmısınnn topik başkanım inci tanem benimmm....
KAYNANA DEYİNCE GÖSLER PÖRTÜYOgünaydınnnn fıstık hatunlarrrr
günaydın deyip çıkmak zorundayım bugün normal misafir,
yarın akşam da kalabalık yatılı misafirlerimler gelecek, biri de kaynanoş
çoookkkk işim var..:18::18:
bana şans ve kolaylık dileyin:26:
günaydın kızlarr
kızlar bırsey soracam ben kımsenın kıyafetını gıymem ıstemem benım borumce hep benden ıstıyo hatta goturdugunude getırmıyomesela bayramda sivitimi aldı vermedı hala gecebn sene hazırnda elbısemı aldı gene vermedı hatta nısnalı ıken bı kere badı aldılar onuda vermedı sutyenımı bıle almıstı vermedı halaa versede gıymem gercıı bunun gıbı bırsuru seyy sımdı gene kıyafet ıstıyo vermek ıstemıyorum ne yapayım
nerden biliyonnn:44::44::44::44:başakkkk senin bebişin bence kız şimdiye kadar hiç yanılmadım.
başakımmmmmmmmmmmmm bide sana zahmet benim yaşımı 27 yaparmısın...
annemmm yaa senelik iznede çıktım 2 hafta ordan yoktum yani..bide bunalındaydım girmedim siteye..
sen nasılsın hayırlı havadisler varmııı bebişimmm?
ne barışması yaff evi taşıdık şimdi boş ve satılmak üzere..satılınca tek celseyle boşancaz inşallah..
biraz biraz açıldımda geldim buraya hakikaten zormuş Saracım..neysee biri gider biri gelir diyoruz
biizm amacımız anne olmak yani parolamız "bana bebek verecek adam lazım"
ondan bırak baba olmayı bi cacık olmayacağını artık tüm topik anladı...bende sonunda anadım yani
sağol tatlım..elbetteki pişman olacak..buna hiç şüphem yok..hele biri girsin hayatına...can yoldaşlığımın kıymetini ozaman anlayacak..ben onun üzreine çok düşerdim..küs kalamazdım hemen barışırdım naz yapamazdım bile..o bunlara alışmış..egosu tavan yapmış..hala bile eminim boşanmaktaki kararımı sorguluyordur..
yok yaa dolunay son dakikada bişey yapar boşanmaya yanaşmaz diye...geçmiş ola...
boşanmanın %90 acısını zaten yaşadım..eşyalarım bir bir gitti..talan edilircesine gitti..gözümün önünde aldılar eşyalrımı..ben hayırlı olsun dedim ihtiyaç sahiplerine..helali hoş olsun...ama içimdeki burukluk..??.geriye acıların %10u kaldı..oda boşanma imzasını attığım gün yaşayacağım acı..
neyse umrumda değil gerçi..ben kendi yoluma bakıyorum..inşallah atlatırımda kendime yeni bir sayfa açarım...
nerden biliyonnn:44::44::44::44:
şimdiye kadar bütün hamilelerinkini bildim.
kızz ne ara 27 oldunnnnnnn
evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ben hiç korunmadım canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden korunmadım hiç.Nikocummmm hayatımm sen hemen hamiş kalmayı becerdinmi yoksam sorunun varmıydııı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
oooo eylülde 27 bitiyo hatta
evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ben hiç korunmadım canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden korunmadım hiç.
noldu ya niye sopa yedim şimdik yaaa
yuh kaç tane mesaj çıktııııı
ben bu işi beceremiyom anladımmmm
:101::101::101::101:canım istedi
12haftada doktor kız olabilir demişti zaten ama kesin bişi söölemedi. Sana ne zman sööledi doktor:26:
Demekii önemli bi sorunun yoktu hayatımm
tek tek cevaplıyomm canımm
ilacı bulamadıkk,sağlık bakalığını aradık,onlardan da bişi çıkmadı, eczacılar birliğini aradık onlarda en az 3 hafta gerekir haber vermek için dedi,doktora dedim cuma günü bakarız dedi..
inşallah faydası olur da emeklerimize değer yavrularımız için herşey....
evet herkes davranamaz ,karakter çok önemli bu konularda ben herşey hep iyi olsun isterim ve ona uyguun davranmaya çalışırımm
gelinde beraber kirletek evimi...çay kurabiyede var..
doktora söyledim o yüzden ilacı arıyozz bu ilaç o kadar dokunmazmışş..bakalımm yaa nolcak...
korkuyom ama ilaç yok bakalım doktor nasıl yapacak...
kuzum buralarda mavi su diye satılıyor,yerler kuru olacak döktüğünde
evet lt 2,5 tl ben az az döküyomm temizliyomm sonra bi daha döküyomm
ben spreyli şişeye döküyomm fıslatıp fıslatıp temizliyom ama uyarayım yerler kuru olacak...
katılıyorum kanka emeğini görüyorsun...
heryer parlıyor...
benim bildiğim balkon hergün yıkaır hatta gerekirse 2 kere ve ben önce deterjanlı suyla yıkarım sonra durularımm bendedemi sorun var acaba?..
tozlanıyo balkonlar ve kapı açık olunca hoop içeri mecbur her sabak yıkamak gerekeiyoo
kızlar çayı koydumm,birazdan kapımdan simitçi geçer,pattis kızartıyom,biber kızartıyom yumurta var
ellerimle yaptığım reçeller var peynir zeytin artık allah ne verdiyse ..
buyrun bu sabah kahvaltılar benden
dolunaycım biz tanışmadık ama ben seni ilk sayfaları biraz okumuştumgünaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee
sağol tatlım..elbetteki pişman olacak..buna hiç şüphem yok..hele biri girsin hayatına...can yoldaşlığımın kıymetini ozaman anlayacak..ben onun üzreine çok düşerdim..küs kalamazdım hemen barışırdım naz yapamazdım bile..o bunlara alışmış..egosu tavan yapmış..hala bile eminim boşanmaktaki kararımı sorguluyordur..
yok yaa dolunay son dakikada bişey yapar boşanmaya yanaşmaz diye...geçmiş ola...
boşanmanın %90 acısını zaten yaşadım..eşyalarım bir bir gitti..talan edilircesine gitti..gözümün önünde aldılar eşyalrımı..ben hayırlı olsun dedim ihtiyaç sahiplerine..helali hoş olsun...ama içimdeki burukluk..??.geriye acıların %10u kaldı..oda boşanma imzasını attığım gün yaşayacağım acı..
neyse umrumda değil gerçi..ben kendi yoluma bakıyorum..inşallah atlatırımda kendime yeni bir sayfa açarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?