Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız iyice başkan yaptınız beni yaaaaa

tabii hayatım yazarım sana özelden başka şeylerde yazarım istersennnözel nede olsaaa

peki o aramayan karılardan ses çıkmadı mı

KAYNANA DEYİNCE GÖSLER PÖRTÜYO
benim börülce ve kaynana da böyledir

bende artık "yok" demeyi öğrendimmmm

"YOK" :101: [/COLOR][/B][/QUOTE]

Son düzenleme:
Nikocummmm hayatımm sen hemen hamiş kalmayı becerdinmi yoksam sorunun varmıydııı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
nerden biliyonnn:44::44::44::44:

şimdiye kadar bütün hamilelerinkini bildim.
kızz ne ara 27 oldunnnnnnn

oooo eylülde 27 bitiyo hatta

Nikocummmm hayatımm sen hemen hamiş kalmayı becerdinmi yoksam sorunun varmıydııı:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ben hiç korunmadım canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden korunmadım hiç.

oooo eylülde 27 bitiyo hatta

evlendim 4 ay sonra hamile kaldım ben hiç korunmadım canım bende yumurtalıklarımda kist var o yüzden korunmadım hiç.

12haftada doktor kız olabilir demişti zaten ama kesin bişi söölemedi. Sana ne zman sööledi doktor:26:

Demekii önemli bi sorunun yoktu hayatımm

erenaycım acaba risk varsa 3 hafta bekleyip bir sonraki adet sonrası mı yaptırsan:26:
vücudunun nasıl tepki vereceğini biliyor musunuz? yani hafiften bi kaşıntı kabarıklık
falansa tamam da hani allah korusun bazı alerjiler tehlilekeli istersen acele etme
bunca yıl bekledin bir adet dönemi daha bekleyebilirsin aslında
tamam kuru kuru sıkıp temizlerim çok sağol canım bilgiler için

kahvaltı saatini kaçırdım ama bi dahakine ben de gelmek isterim çok enfes göründüler gözüme

günaydın kızlar....beni hatırlayan el kaldırsın...parmak kaldırmayın oyarımmm hee
dolunaycım biz tanışmadık ama ben seni ilk sayfaları biraz okumuştum
ordan tanıyorum hatta yazmaya başladığımda erenayla seni sormuştum nerdeler diye

çok güçlü bir kadın olduğun belli..
aynı zamanda sevgi dolu ve gururlu ve alçak gönüllü bir insan olduğunda belli..
bu kadarcık yazıda bile bunu gösterebildiysen sana layık birinin karşına
çıkıp bunları farketmesi çok uzun sürmez diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…