Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oluuuuuuur hiç fena olmaz topike birleşip bana bi kadın tutun haftalık ütülerimi yapsın

bikere kocişim beni herhalimle seviyo başak hanım balkon sefamız korku filmi olmaz tamam mı

ayriyetten giyinip süslendim kocişime yaaaaaaaaaa bu gece uzuuuuuuuun olacak besbelliiiiiiiiii biliyorum

Heee heee alti aydan sonra gorurum seniiiiiiiii
e hadi gözünaydın keyfini çıkar bak kaynanacığın sana yemek yapmış kız:))

Heeee heeee ne demezsinnnnnnn iki gundur disardan hazir geliyor en son ben yaptim

kuzum çok haklısın bencede kadının nasıl temizlendiğini kocası bilmemeli. her zaman ona tertemiz ve mis gibi gözükmeliiii

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

ayrıca bebeğim geçen gün bana ne güzel akılar verdin yaaaaaa
şakayla karışık laf sokma oyunu oyna diyeeeee. sende mi yapamıyodun bunuuuuu

ama gerçekten çok mantıklı bir davranış. sonre kendini yiyosun keşkem sööleseydim diyeee

ayrıca konu geçtikten sonra kapak lafı söölemediğime bin pişman olmak benim en çok yaptığım şey.

nefret ediyorum bu huyumdan. ortamdanken ayrıldıktan sonra bi işle uğraşırken

o kapak lafı söölediğimi hayal eder dururummmmm. buda beni iyice sinir ederrrrr.

buna bi çözüm bulsakkkkk

yoks BENDE Mİ dur bi dakka diyim topike geliyim kapak laf öğreniyim gidiyim sööliyim rahatlıyım. hemde kadının beklediğine değer yaniii

Son düzenleme:
vayyyyyyy aklımız sizde olacakkkkkk tadını çıkarın ohhhhhhhhhhh Allah muhabbetinizi artırsınnnnnnn. sayınızı daaaaaaaa

bende öyleyim yaa ama bu bizim heo iyi niyetimizden kaynaklanıyor....

bende öyleyim yaa ama bu bizim heo iyi niyetimizden kaynaklanıyor....

bence de hep onlar konuşuyo laf söölüyo ben susuyim boşver diyorummm

daha doğrusu şööle oluyo kadın bişi söölüyo aslında sölenecek çok güzel bi cvp var ama ayıp olur diye susuyom hepppppppppp

Son düzenleme:
bence de hep onlar konuşuyo laf söölüyo ben susuyim boşver diyorummm

daha doğrusu şööle oluyo kadın bişi söölüyo aslında sölenecek çok güzel bi cvp var ama ayıp olur diye susuyom hepppppppp

HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR AMMA ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE ne güzel söylemiş hazreti mevlana.. bu felsefeyi çok uyguladım birde zaten SENİN ANLATTIĞIN ANCAK KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...biz hep ayıp diye çoğu zaman sustuk ama onlarda ne değerde olduklarını gösterdiler kuzum....

Son düzenleme:
iyi bakıyorum kızıma merak etme. senin bebişin cinsiyeti belli olmadımı daha mrk ettim..

haftaya randevum var bebişimlee belli olcak inşallahhh.
aslında 12. haftada doktor kız olabilir dedi ama. kesin söylemiyorum dedi.

evet çok güzel demiş bazen bende bu lafı uygulamaya çalışıyorım ama işte ne kadar becerebiliyosam
gerçektende her lafa verilecek cevabımız var ama laf söylemeye değmicek insanlar için ne uğraşcan

haftaya randevum var bebişimlee belli olcak inşallahhh.
aslında 12. haftada doktor kız olabilir dedi ama. kesin söylemiyorum dedi.

hadi bakalım başak hanım bebişin ne olacak bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda en önemlisi o..sen ne heyecanlısındır şimdi kocanla git he mutlaka:)

hayırlısı canımm sağlıklı olsunlar yeter.sen iyimisin peki canım bulantın falan varmı

yok cnm onları atlatalı çok oldu. şimdi ne bulsam yiyom sadece çok çişe gidiyom tek derdim bu

bide internette bebeğin hareketlşerini hissedebilirsiniz diyo. bazen karnımda bişiler oluyo. o mu acbaaa

yok cnm onları atlatalı çok oldu. şimdi ne bulsam yiyom sadece çok çişe gidiyom tek derdim bu

bide internette bebeğin hareketlşerini hissedebilirsiniz diyo. bazen karnımda bişiler oluyo. o mu acbaaa

ben 2 haftadan beri net olarak hissedebiliyorumm. banada senin gibi bişeyler oluyodu önceden ama bilmiyom o bebişmiydi

hadi bakalım başak hanım bebişin ne olacak bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda en önemlisi o..sen ne heyecanlısındır şimdi kocanla git he mutlaka:)

evet ya sorma bide 1 aydır görmüyorum kimbilir ne kadar büyümüştür Allah ım sanad a nasib etisn çokk heyecanlı bişi.

kocam da " gelmez olurmuyum bebeğimin cinsiyeti belli olacakk" diye seviniyo.

bebeği görcem demiyoda

ben 2 haftadan beri net olarak hissedebiliyorumm. banada senin gibi bişeyler oluyodu önceden ama bilmiyom o bebişmiydi

e vet onun alaşılması çok zor. sabrediyom napiyimm.
bide içkarın diye bişi varmış o yüzdenmi nedir falza çıkmadı karnım. daha 4 aylık gerçi ama erkenmi çıkması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…