yemekten sonra gidiyossss evimizeeeee superimmmm
aman adamınkarşısına da bu halde çıkmaaa
yoksa o balkon sefası adama korku filmi olmasınnnsaçını başını düzelttttt.
bundan sonra ütüye kadın tutalım sanaaaaaa
sevinççççç en çok seni ilgilendiren kötü bi haberim var sanaaaaaaaaaa
sanırım benim iç karnım büyük. 4 aylık olduk hala karnım coşmadıııııııı
çatlakımda olmaz beniiiiiimmmmm
Heee heee alti aydan sonra gorurum seniiiiiiiiiaman adamınkarşısına da bu halde çıkmaaa
yoksa o balkon sefası adama korku filmi olmasınnnsaçını başını düzelttttt.
bundan sonra ütüye kadın tutalım sanaaaaaa
sevinççççç en çok seni ilgilendiren kötü bi haberim var sanaaaaaaaaaa
sanırım benim iç karnım büyük. 4 aylık olduk hala karnım coşmadıııııııı
çatlakımda olmaz beniiiiiimmmmm
e hadi gözünaydın keyfini çıkar bak kaynanacığın sana yemek yapmış kız:))
valla ver erenay ben de bilip de beceremeyenlerdenim..özellikle önümüzdeki hafta çok lazım bana bu yetenek :18:
ben tatlılıkla söylerim herşeyi deee, şakayla laf sokmayı beceremem hiç,
mesela hep konusu geçtikten sonra aklıma gelir kapak olacak laflar..
ayyy neden böyle demedim ki derim
ben bu hafta k.valide bana laf soktuğu zaman "bi dakka annecim bekle" dicem..
gelicem sana yazıcam cevabı alınca da gidip yapıştırıcam..
biraz uzun sürcek belki ama napalım beklediğine değecek kadının
-------------------------------
tabiki de mecbur değilsek olacak şey değil canım.. ben sadece mecbur kalınan zamanlarda olabilir böyle şeyler
dünyada insanın başına herşey gelebilir o yüzden çok iğrenç diye kendimizi şartlamayalım diye dedim canım
karı koca arasında herşey olabilir tabiki allah kimseye muhtaç etmesin göstermesin..eş tabiki de son çare
ben dışarıda çalıştığım zamanlarda mecbur akşamları eşim evdeyken yapıyordum epilasyonumu..
kaç kez "ya bi kere göreyim nasıl yapıyosun çok merak ediyorum" diye kapıda çok yalvardı manyak
açmadım kilidi tabiki de gösterir miyim deli benimki yaaaa..
merak edicek başka şey bulamamış
Heee heee alti aydan sonra gorurum seniiiiiiiii
Heeee heeee ne demezsinnnnnnn iki gundur disardan hazir geliyor en son ben yaptim
vayyyyyyy aklımız sizde olacakkkkkkoluuuuuuur hiç fena olmaz topike birleşip bana bi kadın tutun haftalık ütülerimi yapsın
bikere kocişim beni herhalimle seviyo başak hanım balkon sefamız korku filmi olmaz tamam mı
ayriyetten giyinip süslendimkocişime yaaaaaaaaaa bu gece uzuuuuuuuun olacak besbelliiiiiiiiii biliyorum
kuzum çok haklısın bencede kadının nasıl temizlendiğini kocası bilmemeli. her zaman ona tertemiz ve mis gibi gözükmeliiii
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
ayrıca bebeğim geçen gün bana ne güzel akılar verdin yaaaaaa
şakayla karışık laf sokma oyunu oyna diyeeeee. sende mi yapamıyodun bunuuuuu
ama gerçekten çok mantıklı bir davranış. sonre kendini yiyosun keşkem sööleseydim diyeee
ayrıca konu geçtikten sonra kapak lafı söölemediğime bin pişman olmak benim en çok yaptığım şey.
nefret ediyorum bu huyumdan. ortamdanken ayrıldıktan sonra bi işle uğraşırken
o kapak lafı söölediğimi hayal eder dururummmmm. buda beni iyice sinir ederrrrr.
buna bi çözüm bulsakkkkk
yoks BENDE Mİ dur bi dakka diyim topike geliyim kapak laf öğreniyim gidiyim sööliyim rahatlıyım. hemde kadının beklediğine değer yaniii
selam kızlar nasılsınızz. ben fazla giremiyorum bu aralar işlerimmm yoğunnn
bizim ziiliye iyi bak yeterrrrr
bende öyleyim yaa ama bu bizim heo iyi niyetimizden kaynaklanıyor....
bence de hep onlar konuşuyo laf söölüyo ben susuyim boşver diyorummm
daha doğrusu şööle oluyo kadın bişi söölüyo aslında sölenecek çok güzel bi cvp var ama ayıp olur diye susuyom hepppppppp
iyi bakıyorum kızıma merak etme. senin bebişin cinsiyeti belli olmadımı daha mrk ettim..
haftaya randevum var bebişimlee belli olcak inşallahhh.
aslında 12. haftada doktor kız olabilir dedi ama. kesin söylemiyorum dedi.
HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR AMMA ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE ne güzel söylemiş hazreti mevlana.. bu felsefeyi çok uyguladım birde zaten SENİN ANLATTIĞIN ANCAK KARŞINDAKİNİN ANLATTIĞI KADARDIR...biz hep ayıp diye çoğu zaman sustuk ama onlarda ne değerde olduklarını gösterdiler kuzum....
haftaya randevum var bebişimlee belli olcak inşallahhh.
aslında 12. haftada doktor kız olabilir dedi ama. kesin söylemiyorum dedi.
hayırlısı canımm sağlıklı olsunlar yeter.sen iyimisin peki canım bulantın falan varmı
yok cnm onları atlatalı çok oldu. şimdi ne bulsam yiyomsadece çok çişe gidiyom tek derdim bu
bide internette bebeğin hareketlşerini hissedebilirsiniz diyo. bazen karnımda bişiler oluyo. o mu acbaaa
hadi bakalım başak hanım bebişin ne olacak bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda en önemlisi o..sen ne heyecanlısındır şimdi kocanla git he mutlaka:)
ben 2 haftadan beri net olarak hissedebiliyorumm. banada senin gibi bişeyler oluyodu önceden ama bilmiyom o bebişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?