e vet onun alaşılması çok zor. sabrediyom napiyimm.
bide içkarın diye bişi varmış o yüzdenmi nedir falza çıkmadı karnım. daha 4 aylık gerçi ama erkenmi çıkması için
hadi bakalım eroşum film vesilen olsun inşallahiyiyim ne yapayımm,cuma günü rahim filmi çekileceğimm....
off doktorlarda uğraşıyomm işte....
bende iyiyim canım sıcaklarla başım dertte sadece :)Iyiyiz canim sen napiyorsun nasilsin
e vet onun alaşılması çok zor. sabrediyom napiyimm.
bide içkarın diye bişi varmış o yüzdenmi nedir falza çıkmadı karnım. daha 4 aylık gerçi ama erkenmi çıkması için
benimde hiç belli değildi ama 10 günden beri birden çıktı göbüşümm.m. herkes anlıyo artık hamile olduğumu
hadi bakalım eroşum film vesilen olsun inşallah
uğraşlarına değecek Allahın izniylee
bende iyiyim canım sıcaklarla başım dertte sadece :)
evet ya böyle içinde pır pır bişey varmış gibi oluyordu ama şu bikaç haftadır baya hissedeilir oldu dışardan bile belli oluyor bizimki çok hareketli yaramazbizimki canım benim bile bu ay belli oldu karnım sen zayıfsın bide normal çok belli olmaması
buarada nasılsın canım ?
kselcim sen nasılsın kızımız nasıl? kaç kilo aldın canım sen ?
bence de normal cnm haklısın çok i,stiyom kocaman olmasını napiyim.
3hamiş toplandık karılar ohhhama kocam birden gelirse çıkarım haberiniz olsun.
iyiym yeşilcim sağol cnm yatıp yuvarlanıyorum şu sıcak günlerde. senn bittimi temizlk
demekki, daha erken ben acele ediyorum. ben zati 2. aydan sonra çıkıcak sanıyodum başlardaaman yağlanmayı unutmaaa
bahar temizligimi bittim hatunlar evi misler gibi oldu yeminlebu arad geçmişe bakmadım ne var ne yok beni merak eden hiç olmamış galiba [/QUOTE
ohhh sırayla temzıladınız evlerınızı ben daha hıc baslamadım
Nbr kızlar
Nasilsinizzzzz dün giremedim sabaha kadar sohbet muhabbet kardesim gelinim kuzenlerim teyzem sabahın 6,30da yattık 12 de kalktık Taksim'e fen gttk gezdk baya yorulmuşm gelirim yine
iyi geceler kızlar benim keyfim kaçık birazz..
belki çıkarımm haber veremeden,görüşürüz olurmu?
başakcım sen baya zayıfmışssın öleyse kaç kilosun suan kilo aldınmı hamile olduktan sonra??? benm karnım gögüs altından çok hafif bi çıkıntılaştı bu kadar erkende normalmiki kızlar 10 haftalık oldu...
bahar temizligimi bittim hatunlar evi misler gibi oldu yeminlebu arad geçmişe bakmadım ne var ne yok beni merak eden hiç olmamış galiba [/QUOTE
ohhh sırayla temzıladınız evlerınızı ben daha hıc baslamadım
aboooo tembel karıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?