Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

e vet onun alaşılması çok zor. sabrediyom napiyimm.
bide içkarın diye bişi varmış o yüzdenmi nedir falza çıkmadı karnım. daha 4 aylık gerçi ama erkenmi çıkması için

benimde hiç belli değildi ama 10 günden beri birden çıktı göbüşümmm. herkes anlıyo artık hamile olduğumu

iyiyim ne yapayımm,cuma günü rahim filmi çekileceğimm....
off doktorlarda uğraşıyomm işte....
hadi bakalım eroşum film vesilen olsun inşallah
uğraşlarına değecek Allahın izniylee
Iyiyiz canim sen napiyorsun nasilsin
bende iyiyim canım sıcaklarla başım dertte sadece :)
e vet onun alaşılması çok zor. sabrediyom napiyimm.
bide içkarın diye bişi varmış o yüzdenmi nedir falza çıkmadı karnım. daha 4 aylık gerçi ama erkenmi çıkması için

evet ya böyle içinde pır pır bişey varmış gibi oluyordu ama şu bikaç haftadır baya hissedeilir oldu dışardan bile belli oluyor bizimki çok hareketli yaramaz bizimki canım benim bile bu ay belli oldu karnım sen zayıfsın bide normal çok belli olmaması
buarada nasılsın canım ?

kselcim sen nasılsın kızımız nasıl? kaç kilo aldın canım sen ?

benimde hiç belli değildi ama 10 günden beri birden çıktı göbüşümm.m. herkes anlıyo artık hamile olduğumu

demekki, daha erken ben acele ediyorum. ben zati 2. aydan sonra çıkıcak sanıyodum başlardaaman yağlanmayı unutmaaa

bence de normal cnm haklısın çok i,stiyom kocaman olmasını napiyim.

3hamiş toplandık karılar ohhhama kocam birden gelirse çıkarım haberiniz olsun.

iyiym yeşilcim sağol cnm yatıp yuvarlanıyorum şu sıcak günlerde. senn bittimi temizlk

evet bende çok istiyordum şimdi aynanın karşısına geçip karnıma bakıyorum durmadan çok hoşuma gidiyor böle top gibi bişi ama çok tatlı :) tamam canım gelirse çıkarsın istanbul serinmiş canımyine annemler orda hava serin diyordu buralar yanıyor yanıyor kaçgündür klimalı odada yatıyoruz çok terliyorum ben yaaa hiç böle terlediğimi bilmem hamilelikten heralde sizdede öyle oluyormu?

demekki, daha erken ben acele ediyorum. ben zati 2. aydan sonra çıkıcak sanıyodum başlardaaman yağlanmayı unutmaaa

başakcım sen baya zayıfmışssın öleyse kaç kilosun suan kilo aldınmı hamile olduktan sonra??? benm karnım gögüs altından çok hafif bi çıkıntılaştı bu kadar erkende normalmiki kızlar 10 haftalık oldu...

bahar temizligimi bittim hatunlar evi misler gibi oldu yeminle bu arad geçmişe bakmadım ne var ne yok beni merak eden hiç olmamış galiba

Nbr kızlar
Nasilsinizzzzz dün giremedim sabaha kadar sohbet muhabbet kardesim gelinim kuzenlerim teyzem sabahın 6,30da yattık 12 de kalktık Taksim'e fen gttk gezdk baya yorulmuşm gelirim yine

karılar çok şükür evime geldim her işimi hallettim size bir bakayım dedimdiii
ama kimseler yok

ayyy maşallah yaaa zaman ne çabuk geçiyorrr

başak karısı benim yazdıklarıma cevap vermemişsin küstüm sana
topic başı karısına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…