Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oyyyyyy çokmu tatlı bişi yaaaaaaaaaevet cnm hamişlikte daha fazla terliyomş insan. normalsin yaniiiii.bu arada istanbul püfür püfür çok şükürrrrrrrrrrrr

normal diil cnm o uyduruyon mu yoksamzayıf diilim. aslında zayıfımsda çok zayıf diilimmmm sevinçten zayıf ve güzelim ama o kesinnnn

günaydın kızlar:)nikoocuumm nasılsın canım:)

Sesam ya teşekkür ederim..tanışalım ozaman:13: nasılki başak bu topiğin seksi hatunuysa bende bu topiğin delisiyim:)
biraz bahtsız bir durum oldu ama napalım,sağlık olsun diyoruz..bebek aşkımdan alıyorum gücümü..
bigün mutlaka sağlıkla bebeğimi kucağıma alacağım..böyle düşündükçe boşanmalar ayrılmalar katlanabilir oluyor..
elbetteki çok zor süreçler..düşmanıma bile dilemem..ama daha kaliteli yaşamak bizimde hakkımız..
senden çocuğum olmasını istemiyorum diyen birini sevsem kaç yazardı?

üstelik buna rağmen yuvamı bozmak istemedim..bebeğimiz olunca fikri değişir sandım..ama hep benim iyi niyetimmiş..şimdi uzun süredir ayrıyız ve objektif bakabiliyorum...off nelere direnmişim..yazıkmış valla bana..şimdi ailemin kanatları altındayım...oh bee dünya varmış resmen...:)

erenayım başağım kardelenim yeşilim veeeee tabiki canyoldaşım moodummm...sizleri çok özledim ben..
bu aralar buraya uğrayamazsam bana darılmayın olurmu?
menepozlu karılar gibiyim bir anım bir anıma uymuyor..
bişeyler okuyarak kafamı dağıtıyorum...sürekli kendi hayatımdan bahsederek sizide sıkmak istemiyorum..hem banada iyi gelmiyor..
tabiki size son dakika gelişmelerini aktarırım ama eskisi gibi aranızda olmayabilirim..
hepinizi çok seviyorum ben..hakkınızı helal edin..

iyiyim canım sen nasılsın inş biran önce güzel günler seni bulur. bebişinide alacaksın kucağına ben inanıyorum ve hissediyorum seni seviyorum üzme kendini.

günaydın kızlar

herkese güzel bi gün diliyorum

günaydın canım nmasılsın bakalım.

sen iyi olda ablacım gelmesen deolur. tabiiki arada bi ce demessen darılırızzzbizi unutma.
bu zorlu yolda Allah yardımcın olsun inşallah hiç düşünmediğin kadar kolay geçsin herşeyyyyyy.

derdini anlatmak istediğinde de hemen buraya gelll
bu arada dün eşimle karar verdik bebişimin çağlar...

hayırlı ve uğurlu olsun tatlım güzel isimmiş. nerden esinlendiniz

ya eşimle bi kaç isim yazdık kıvanç ve çağlar çıktı bidaha çekiliş yaptık çağlar çıktı annem pek istemedi aslında çünkü teyzemin oğlunun adı çağrı 5 aylıkken öldü o isme yakın diyo.

kızlar günaydın diyimm kahvaltı hazırlıyomm
kocişim ekmek almaya gitti
başakçım o problemi akşam çözdümm müsait zamanda yazıcammmm....

saol canım benim nasıl sence?

ÖNEMLİ OLAN SİZİN BEĞENMENİZ TATLIM GÜZEL TABİKİ SAĞLIKLA DOĞSUNDA İNŞALLAH CANIM BEN ÇİFT İSİM KOYMAK İSTİYORUM KIZ OLURSA İNŞALLAH ESMA:) EŞİM İSTİYO YANINADA NAZ OLABİLİR ESMA NAZ, OĞLAN OLURSA RAHMETLİ ABİMİN İSMİNİ İSTİYORUM ABDÜLKADİR, EŞİMLE DOKTORUMUZUN İSMİNİ KOYMAYIDA İSTİYORUZ AMA HAYIRLISI Bİ DOĞSUNLARDA

saol canım benim nasıl sence?

ÖNEMLİ OLAN SİZİN BEĞENMENİZ TATLIM GÜZEL TABİKİ SAĞLIKLA DOĞSUNDA İNŞALLAH CANIM BEN ÇİFT İSİM KOYMAK İSTİYORUM KIZ OLURSA İNŞALLAH ESMA:) EŞİM İSTİYO YANINADA NAZ OLABİLİR ESMA NAZ, OĞLAN OLURSA RAHMETLİ ABİMİN İSMİNİ İSTİYORUM ABDÜLKADİR, EŞİMLE DOKTORUMUZUN İSMİNİ KOYMAYIDA İSTİYORUZ AMA HAYIRLISI Bİ DOĞSUNLARDA

evet canım haklısın sağlıklı olsun gerisi boş bu arada esma annemin ismi çok severim ama seninki erkek olacak öyle hissettim

evet canım haklısın sağlıklı olsun gerisi boş bu arada esma annemin ismi çok severim ama seninki erkek olacak öyle hissettim

varya niko senin hislerin çok kuvvetli kız Bende aslında erkek bekliyorum çünkü rüyamda sölediler isimleriyle bana:) ayh sana inanamıyorum kız Esma anneciğinin ismimi ne güzel:) benimde eşimin ananesinin ismi rahmetliyle ben tanışamadım, sen ne burcusun yoksa balıkmı niko:) kahveyide tutturursun sen vala

yok canım terazi ama şimdiye kadar hiç yanılmadım mesala başakınkide kız hissediyorum hamile görürdüm cinsiyetini söylerdim tanımadığım kişilerin karnımdanmı anladın derdi yooo derdim hissettim ama hiç yanılmadım şimdiye kadar kahve falı diilde bi kişinin yüzüne bakıp kişiliğini analiz edebiliyorum... mesala eşimin ablası çalıştığım yere gelmişti daha eşimle aramızda bişi yoktu arkadaştık eşime dedimki ablanın bi sıkıntısı var dedim eşim eve gitmiş sormuş o sıralar sevgilisinden ayrılmış.

canım biraz geç oldu yazım ama öğle yemek arasına çıktım Canım hislerin kuvvetli vala,ama kişiliğini nasıl analiz ediyosun keşke bende edebilsem Benimde içim sıkılır mesela hoşlanmadığım insanlarla beraberken kaçacak delik ararım Ama kişilik yüze yansır biliyomusun artık ona önem veriyorum daha dikkatliyim bu konuda Mesela senin konuşmalarından çok anlayışlı ve iyi bi kız olduğunu anlıyabiliyorum sen ne diceksin benim hakkımda bakalımm Bende koç burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…