Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu saatte ne işi varmış
hem sizde 3 tane pc yokmuydu:126:

hani kocam 1000tl lik bi tlf almştı ya. laptopun birini satıp tlfunun borcunu kapattı.
şimdi bi masa üstü bide laptop var.
kocam annesine masaüstü çalşmıyor bozuk didi

bizde kaynana burdayken masaüstünü açmıyo

ayyy ben çok utandım kanka karı yıldızlarımı kızartmış uzun süre girmeyince kontrol edememişim belki yerlerdedir dedim ama çok şükürrrrr başakçım seni çok seviom ben yaa tilotuna rağmennnnn

özledim kankam seniii boş ver sen bakma başak karısına isterse yıldızlarınıda geri alsın
sen benim gönlümde 5 yıldızlısın en kırmızısından
ee neler yaptın anlat bakem

kız hadiş geçmişi okumayı bırakta sohbet edek birazdan çıkarım ben

kız geçmişi okumadım çok üşendimm böreeeeekkk yaptımmmm offf kilo aldırıolar illla

herşey allahtann belki bu sefer düşmezzzz ölekötü düşünme kötü şeyler yaşama okişmi kankacımmm hadi anam hadi git bi doğurda gelll.999

Yaa hadiye diye bir kari vardii duyan bilen varrmiiiiii

burda caım bensiz olurmu maşallah çeneleriniz yerlerde gezioooo bi geldim 40 sayfyı aşmışsınızzz dedim bakınım tek sen merak etmişsin yuh diorum başka bişi demiorummm ben gidiorummm hıh bak mersine de gitmedimmm ama hafta sonları gidebilirim sizlere bi süprizim var inşallah devamı bu sefer gelicek eşim pzt kesin işe başlıo selçuk ecza deposuna inşallahhhhhhh dualarınızı bekliorum bende muhasebe şirketine girebilirim heran kapabilirler zeki karıyı gördüler napsınlar kaçırmak istemiolar ellerinden çok teklif var napsammmmm

hepte öle oll ondan rabbimden ümit kesilmezz olmaz die bişi yok en olmaz denilen bigün kendiliğiden oluverio er ya da gelç benimde olmuo ama hiç olmucakmış gibi hazırlmıorum kendimi bana kalsa her ay hamişim kırmızılar gelene kadar

gel gelllllbuluşma saati ver bana öle ayrı gayrı yazışmıyak

hoppsss kankamı knardamı sıkıştırcenizz kanka yardıma geliorumm tutun beniiii

canım benimm senden en geç 2 aya hamiş haberi alırız umud ediorummm artıkk sıranı sal baana yavv

kolay gelsin canımmm ayyy dayanamadım yarıda kestim okudum ama bayaaa geçmiş olsun banada ben olmayıncada nasıl muhabbet ederlermiş

hiç küflü bişeyim olmadı onun için nasıl çıkar bilmiyorum

2 senedir nasıl kirlenmemiş nazo yaaaa

kirlenmemiş açık renk çorapla geziyorum 2 gün giysemde kirlenmiyor beyaz yerleri bile hala beyaz ne bi leke ne kir bişey yok

hiç küflü bişeyim olmadı onun için nasıl çıkar bilmiyorum

kirlenmemiş açık renk çorapla geziyorum 2 gün giysemde kirlenmiyor beyaz yerleri bile hala beyaz ne bi leke ne kir bişey yok

ne tmiz insanlarsınız. Allah inşallah size bir an önce o halıları 1 ayda kirleticek bi fırlama veriro zaman gör gününü
ben daha eve çıkalı 1 ay olmadı kola doktüm

kısssssss çocuk yapmayamı karar verdinnnnnnnnnnnharika bi karar hayatımmmmm pişman olmıycaksınnnnnn.

hazır gelmşken sorimm küf lekesi nasıl çıkar

yatmaya gidiyodum da bi iyi geceler diyim dedim

bilmiyorum ama google amcam söylüyo ona bi sor istersen

hoşgeldin uyuttun çocukları net keyfi yapıyorsun
ben heran çıkabilirim derken eşim geldi sizlere iyi geceler

offffffff uyduruyo o amcaaaaaa olmuyo işteeeee. şaytan diyokiiiiii bas çamaşır suyunaaaaaaçocuklar yattımı

onlar çoktaaaannn yattı ben de 1 saattir netteyim bırakıp da gidemedim bi türlü

selam kızlar
size haber geldi mi bilmiyorum ama ben o gün sizle konuştuktan sonra sadece tedbir amaçlı dr a gittim ve gider gitmez de sancılarım başladı,hemen yatırdılar ve ayın 20 si akşam 21 suları normal doğumla AHMET imi kucağıma aldım çok şükür
darısı tüm isteyenlere

tilotumun nesi varmış ayolllllllll

sırf tilotum için sevsen beni yeridirbu demek oluyoki hayatım yokluğunu anlamamışım bile:18:

şaka şaka ööle 2günde sararmaz kimse bööle bi kural yok
onlar çoktaaaannn yattı ben de 1 saattir netteyim bırakıp da gidemedim bi türlü

hadi en iyisi bizde yatak karılar sende yat dinlet bütün gün koşuşturmaktan yorulmdnmıııııı

boşvirrrrrr zati seni çekiştirmdeik. sen nirdeydn

akidişler ben çıkıorm yarın görüşürüz inşallah gelemedim kaç gündür kendimden mahrum bıraktım için özürlerimi sunuorum ayyyy bayılazm amma lakırtılı laf ettim kismenin umrunda değilim satennn başoşçum ben evdeydim ama kafamı kaldıramıom arada bakıp gdiom boynum tutullmuş haşta oldum burnum yanıo bi sümkürsem allah etmiye sende haşta olursun hapşuuuu:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…