nazom sen nettirionnn bakimmm bi geldim 40 syf yı geçmiş okuyamadığım okusammı okumasammı die düşünüom
bu saatte ne işi varmış
hem sizde 3 tane pc yokmuydu:126:
değilmisin
kankan 3 aydır ortalarda yoktuuu üstelik haber bilem vermeden kaçmış gitmiş
aylarca burda merak ettiniz
geldi hoop 2 günde yıldızı aldı
3 günde yıldızı kızardı
5 günde topikin temizlik annesi oldu ama nedense meydanda yokk
doğru hiç çifte standart değilmiş torpil hele heç yokk
özledim kankam seniii boş ver sen bakma başak karısına isterse yıldızlarınıda geri alsın
sen benim gönlümde 5 yıldızlısın en kırmızısından
ee neler yaptın anlat bakem
kız hadiş geçmişi okumayı bırakta sohbet edek birazdan çıkarım ben
beydağlı şimdi 29 unda kontrolüm varya acayip strese girdim yine yaaa :18::18:
çok korkuyorum kendimi hiç hazır hissetmiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kazara hamile kalırım diye ödüm patlıyor resmen :18::18: nolacak benim bu halim yaa
Yaa hadiye diye bir kari vardii duyan bilen varrmiiiiii
2 yıllık evliyim 2 yıldan beri korunuyodum tüylenme sorunumdan dolayı kadın doğuma gittim geçen ay ve polikistik over olduğumu öğrendim yani isteseymişimde çocuğumn olmuycağını yıkıldım biraz ister istemez insan kendini çok tuhaf hissediyo bide esim artık çok istiyo çocuğumuzun olmasını işimden ayrıldım çocuğumuza odakladık tamamen kendimizi klomen kullandım kontrole gittiğimde 2tane yumurtamın geliştiğini ve kaliteli olduğunu söyledi doktor hatta ikiz bebeğin bile olabilir dedi bikaç defa sasırdım mutlu oldum tabi çatlatma iğnesi vuruldum gün aşırı birliktelik önerdi 4 gün boyunca ve şimdi 12. günümdeyim ama içimde son günlerde bi olumsuzluksürekli pozitif olmaya çalışıyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş..
gel gelllllbuluşma saati ver bana öle ayrı gayrı yazışmıyak
geleim dün yaşadıklarıma::
doktora gittim hemşiremi yakaladım "hsg için geldim "dedim,ilacı sordu,bulamadığımızı söyledim,
doktorla görüşüp başka ilaç adı söyledi kocacm gitti ilacı almaya sonuçç:::::: o ilaçta piyasada yokk
hemşireyi çağırdımm "ilaç yokmuş ,oda zor bulunan bi ilaçmış"dedim
hemşirenin tepkisi aynen şu:ya erenay sen ne zor vakasın yaaa, napıcaz seninle bilmiyorumm,bekle bakalım ne çare bulacağızzz
neyse doktor radyoloji uzmanını aradıı,adam "ben o ilaçla yaparım ama sorumluluk kabul etmem,büyük risk "demiş,doktorum "az bekleyin ben bi doçent arayayım onlara sorayım risk durumunu" dedii,tabi biz bi doktorun odasına bi bekleme odasına gidip geliyozz herkesin gözü bizde bakışlar "bunlar kimm,niye bu kadar uğraşıyolar,acaba milletvekili kızımı?"der gibi....
neyse sonunda doktor yine içeri çağırddı "doçentle konuştuk,izin vermedi ,iyot alerjisi önemli durum riske girmeyin ,ben sana normal serumla yapacağım "dedi
biz yine dışarı çıktıkbenim 17,30 randevusu bu koşturmacada 18,30 oldu tabikii
sonra doktor yine çağırdı:"radyolojiye inmiyeceğiz,ben sana burada muayene odasında yapacağım ultrason yeterli,eğer açılmazsa histereskopi yapıp açmayı deneyeceğiz ,çünkü sen rahim filmi çekilemezsin, " dedii(ben bu durruma çok sevindim radyolojideki ekipte 20 yaşı civarı delikanlılar vardı çok çekinmiştim)
ve doktorum serumla rahim filmimi yaptıı
çok şükür sorun yokmuşş,sıvı istediğim yerlere ulaştı(yani açıkmış) dedi doktor,neyse 1 ağızdan antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),1 antibiyotik krem(mantar önlemk için),1 vajinal antibiyotik(enfeksiyon olmasın diye),, ve ağrı kesici verdiii
ağrın olabilir dedi,hatta ağrın varsa bu iyi demekki işe yaramış demek dedi,, akşam çok ağrım olduu,,kocacım çok üzgündü akşammm
şimdide hafif içim ağrıyor ,ama gözünüz korkmasın rahim filminden benimki farklı durum olduğu için ağrım olduu
ilaç kaynaklı yaniiii
kocacım bana yemek ısmarladıı ordanda gezmeye götürecekti ama ben yürürken çok ağrı çekiyodum,hatta yürüyemiyodum ,bi akraba oturmasına gittik....
ama aşkım benle çok ilgilendi sanki bebekmişim gibi davranıyorr,,,bende babaneler gibi ağır hareket ediyorumm(canım acıyo) çok komikiz anlayacağınız...
kolay gelsin canımmm ayyy dayanamadım yarıda kestim okudum ama bayaaa geçmiş olsun banada ben olmayıncada nasıl muhabbet ederlermişbulaşık makinasını çalıştırdım makinaya girmeyenleride elimde yıkadım geldim
valla sana kalmış canın sıkılıyorsa oku kimsede yok zaten yok benim gözüm yemiyo diyosan boşver gitsin
sen nerelerdeydin bakayım yoktun kaç gündür
nazooooo kaynana bu kez çabk gitti şaşırdım kaldım.işini halledememiş yarına kalmş.
bende şu küf lekesiyle uğraşıyodum napçam yaaa çıkmıyoooooooooooooo
eroşun limonlu tuz tavsiyeside tutmadı
2 senedir nasıl kirlenmemiş nazo yaaaa
iyi geceler kısçeler nabersiniz
boşvirrrrrr zati seni çekiştirmdeik. sen nirdeydn
hiç küflü bişeyim olmadı onun için nasıl çıkar bilmiyorum
kirlenmemiş açık renk çorapla geziyorum 2 gün giysemde kirlenmiyor beyaz yerleri bile hala beyaz ne bi leke ne kir bişey yok
kısssssss çocuk yapmayamı karar verdinnnnnnnnnnnharika bi karar hayatımmmmm pişman olmıycaksınnnnnn.
hazır gelmşken sorimm küf lekesi nasıl çıkar
he üzülsemmi sevinsemmi bilemedim insan bi merak ederrrdii yalandan da olsa sorardı hadi ceza olarak beni bi günlüğüne tkb başkanı yapp koltuğa oturt 23 nisan çocuk bayramı niyetineee
iyi geceler kısçeler nabersiniz
yatmaya gidiyodum da bi iyi geceler diyim dedim
bilmiyorum ama google amcam söylüyo ona bi sor istersen
bende tekrardan hamile kalmak isteyenlerdenim :)) her şeye rağmen
hoşgeldin uyuttun çocukları net keyfi yapıyorsun
ben heran çıkabilirim derken eşim geldi sizlere iyi geceler
offffffff uyduruyo o amcaaaaaa olmuyo işteeeee. şaytan diyokiiiiii bas çamaşır suyunaaaaaaçocuklar yattımı
hoşgeldin uyuttun çocukları net keyfi yapıyorsun
ben heran çıkabilirim derken eşim geldi sizlere iyi geceler
tilotumun nesi varmış ayolllllllllayyy ben çok utandım kanka karı yıldızlarımı kızartmış uzun süre girmeyince kontrol edememişim belki yerlerdedir dedim ama çok şükürrrrr başakçım seni çok seviom ben yaa tilotuna rağmennnnn
onlar çoktaaaannn yattı ben de 1 saattir netteyim bırakıp da gidemedim bi türlü
boşvirrrrrr zati seni çekiştirmdeik. sen nirdeydn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?