selam kızlar
size haber geldi mi bilmiyorum ama ben o gün sizle konuştuktan sonra sadece tedbir amaçlı dr a gittim ve gider gitmez de sancılarım başladı,hemen yatırdılar ve ayın 20 si akşam 21 suları normal doğumla AHMET imi kucağıma aldım çok şükür
darısı tüm isteyenlere
boşvirrrrrr zati seni çekiştirmdeik. sen nirdeydn
selam kızlar
size haber geldi mi bilmiyorum ama ben o gün sizle konuştuktan sonra sadece tedbir amaçlı dr a gittim ve gider gitmez de sancılarım başladı,hemen yatırdılar ve ayın 20 si akşam 21 suları normal doğumla AHMET imi kucağıma aldım çok şükür
darısı tüm isteyenlere
selam kızlar
darısı tüm isteyenlere
evet bir kızım var 4 yaşında:))
akidişler ben çıkıorm yarın görüşürüz inşallah gelemedim kaç gündür kendimden mahrum bıraktım için özürlerimi sunuorum ayyyy bayılazm amma lakırtılı laf ettim kismenin umrunda değilim satennn başoşçum ben evdeydim ama kafamı kaldıramıom arada bakıp gdiom boynum tutullmuş haşta oldum burnum yanıo bi sümkürsem allah etmiye sende haşta olursun hapşuuuu:2::2::2:
rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah
güllüperrrrrrrr isminde ne hoşmuşşşşş
yarın gelde ayrıntılı konuşalım tatlımmmmmm sende burda biizmle neşeyle yumurtlarsınnnnnnn inşllah isteğine tez vakitte kavuşursunnnn
çok öpüyorum kızlar siziiiiiiiiiii zıbaralım artıkm
sağol canımm inşallah canım yaaaaeroşşş cok mutlu oldum canımminş bu ay bebegın gelır
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
hos geldın kuzu aramızapko olupda hamış kalanlar var bu engel degıl zmanı var demekkı inş tedavı sonuc alırsın bebgın senledr ben klomene basladım
yaa sorma azıcık ayakta kalıyımm hemen belim kasığım ağrıyoorrselamlar hepinize
ERENAYY canım çok sewindim bir sorun olmamasına ben filmden hemen sonra hamile kalmıştım inşaallah sende bu ay kalırsın hemen:)) birde seni korkutmak istememiştim ağrın olması normal benimde çok ağrımıştı bayağıda sancılı oluyor çekilirken...neyse kurtuldun...
inşallah nazomm ,hem ne uğğraşmakneyse çok uğraşmışınız ama değmiş sorunsuz bi şekilde hallolmuş
inşallah bebeğinde gelir çok bekletmeden
ayy sen ne kıskanç karısın yaaaadeğilmisin
kankan 3 aydır ortalarda yoktuuu üstelik haber bilem vermeden kaçmış gitmiş
aylarca burda merak ettiniz
geldi hoop 2 günde yıldızı aldı
3 günde yıldızı kızardı
5 günde topikin temizlik annesi oldu ama nedense meydanda yokk
doğru hiç çifte standart değilmiş torpil hele heç yokk
haaaaaaaaaaayıııııııııııııııııırrrrrreğer temizlik onusunda iddialıysan sende eroşla ortak temzlik annesi ol (zeytin dalı)
selam kızlar
darısı tüm isteyenlere
selam kızlar
darısı tüm isteyenlere
Haayirlisi canim 2 Defa bende kullanmistim ikisindede bir sonraki ay hamis kalmistimslm kıslarr bende aranıza yeni katılanlardanım serophene kullandımm bu ayy çatlatma iğnesi ile birliktee,kendimi dinliyorum ama sanırım bu ayda bişiii yok gibii,turp gibiyim valla ne ağrı ne sızı varr:)hayırlısı diyelimmm
Sara iyi pazarlar canim nasilsin
Sara canim topiclerde bitkisel bir kur vermistim kimse orali olmadi ama bir ogretmen arkadas var basarisiz tup bebek denemesi olmustuuu bunu kullandigi ay hamis kaldi 6 senedir olmuyormus bebegii esinde problem olmayanlarda nerdeyse yuzde dokdan etkili oldu denesene sende. ben sirf yumurta kalitesini arttirdigi icin deneyecem onumuzdeki aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?