zati maymuşa döndü nevresim
ayy pekte güzel kıyamıyomki.şu domestosuda bi deniyim olmazsa kullşanılıcak gibi diil zati lekeler hiç hoş durmuyo
soğuk suyla domestosla çitiliyim o zaman.elrin çamaşır suyu denemdi mi
aa mrounu hiç görmedim beyaz ve yeşilini görüyorum hep. o zmaan bu yöntemi mor domestosla deniyim son çare.
ama bence çıkar çünkü ufak bir bölüme domestos döküp denedim
tatlım beyaz,yeşil,kırmızı ve sarı şişede olanar beyazlar için mor şişede olan domestos renkliler için ama onu hem beyaz hem renklide kullanabiliyosun üzerindede yazar zaten dene ben çok memnunum mürekkep lekesini bile çıkardığına göre küf lekesinide çıkarır diye düşünüyorum
herkese iyi pazarlar hatuncuklar keyifler nasıl benim hiç keyfim yok pazar günlerini hiç sevmiyorum üstüne üstlük kırmızıları görünce iyice nefret ettim
olsun canım üzülme daha çook aylar var önümüzde bebklerimiz içinn..
unutmakii o kırmızıyı görmek te nimett
onu görmek için ne kadar çaba sarfedenler varr(mesela ben)
her zaman içinde olduğun hale şükret
sağol canımm inşallah canım yaaaa
allahım hepimize nasip etsin...
yaa sorma azıcık ayakta kalıyımm hemen belim kasığım ağrıyoorr
artistlik yaptım ağrı kesicimi içmedimm bayılacaktım ağrıdann
ben yatıyomm,eltim geldi dün o mutfağı topladı yemek yaptı sağolsun
accık nazlanıyomm bende
inşallah nazomm ,hem ne uğğraşmak
alllahım emeklerimizin hürmetine yüzümze baksın da hamiş olalım
sen rüyalara inanaırmısın nazomm
ya herkes beni rüyalarında görüyor bu ara
sende bişi mi var rüyamda gördüm diyolarrr
ben yok diyom inanmıyolarr
şimdik bide hastayım ya herkes bebek var sanıyoo
hayırısı...
nazemirrrrr seni seviyorummmmmmmmmm
tatlım beyaz,yeşil,kırmızı ve sarı şişede olanar beyazlar için mor şişede olan domestos renkliler için ama onu hem beyaz hem renklide kullanabiliyosun üzerindede yazar zaten dene ben çok memnunum mürekkep lekesini bile çıkardığına göre küf lekesinide çıkarır diye düşünüyorum
erenayefe çok geçmiş olsun canım inşallah bu kadar eziyetten acıdan sonra en kısa zamanda meleğine kavuşursun
sağol canım allahım hepimizin emeklerinin karşılığını göstersinn
hepimize nur topu gibi bebkler nasip etsin...
herkese iyi pazarlar hatuncuklar keyifler nasıl benim hiç keyfim yok pazar günlerini hiç sevmiyorum üstüne üstlük kırmızıları görünce iyice nefret ettim
nazlı bebekler gibi yatıyom bende işte ...benimde çok ağrım olmuştu hem çekerken hem sonrasında hatta iki gün kapattım kendimi eve yattım deprosyana girdim resmen
ALLAH ım bidaha yaşatmasın inşallah seninde çabuk geçer
bende inanırım ve benim gördüğüm rüyaların çoğu çıkıyor bazen alakasız birini görüyorum ertesi gün hemen o kişiyle ilgili bişeyler oluyor
bakarsın seni hamile görenlerin rüyaları boşa gitmez rahim filmide çekildi şansın çok fazla ...
ama bana doktor rahim filmi çekildiğim ay korunmamı söylemişti dış gebelik olma riski çokmuş:26:
bir daha söyle
bende pek sevmem pazarları gerçi önceden nefret ederdim şimdi okadar değil
olsun canım kırmızıları gördüğüm müddetçe hamile kalma şansımız var birde öyle bak olaya
nazlı bebekler gibi yatıyom bende işte ...
oohhh keyifff arda ağrım tutmasa
bugün 2. gün işte inşallah bugünden sonra hafifler..
canımmbenim ilaçla olmadı ya çok ta risk yokk
ilaçlı olunca bazı doktorlar korunmayı tavsiye ediyorlarmışş..
inşallahh inşallahh çıkar rüyalarıııı
kimisi bize yumurta vermiş kimisi beni hamiş görmüşş
rivayet çok bakalımm ne olacak...
zaten umut olmazsa kafayı yersin hep bir ümidimiz var rabbim ümitlerimizi hayallerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Hadis hadi bakalim hayirlisi esinin isi olur insallahh benim kardesimse seyhan ecza deposunda...
vallamı kızzz arkadaş olurlar kısmete bak sen hangi şubedeki adanadamı yaniii adı nee belki karşıalşırlarr bizimki tadilat işleriyle uğraşıcak ama
benimde çok ağrım olmuştu hem çekerken hem sonrasında hatta iki gün kapattım kendimi eve yattım deprosyana girdim resmen
ALLAH ım bidaha yaşatmasın inşallah seninde çabuk geçer
bende inanırım ve benim gördüğüm rüyaların çoğu çıkıyor bazen alakasız birini görüyorum ertesi gün hemen o kişiyle ilgili bişeyler oluyor
bakarsın seni hamile görenlerin rüyaları boşa gitmez rahim filmide çekildi şansın çok fazla ...
ama bana doktor rahim filmi çekildiğim ay korunmamı söylemişti dış gebelik olma riski çokmuş:26:
bir daha söyle
başak sen ne zaman gidecen doktora bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?