Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım beyaz,yeşil,kırmızı ve sarı şişede olanar beyazlar için mor şişede olan domestos renkliler için ama onu hem beyaz hem renklide kullanabiliyosun üzerindede yazar zaten dene ben çok memnunum mürekkep lekesini bile çıkardığına göre küf lekesinide çıkarır diye düşünüyorum

evet mor şişe domestos çok etkili
renkliler için zaten o
mürekkep lekesini kolonyada çıkarıyo hatunlar söyliyimm
hmen lekenin üzerine döküp ,çitileyin hemen çıkıyorrrr

herkese iyi pazarlar hatuncuklar keyifler nasıl benim hiç keyfim yok pazar günlerini hiç sevmiyorum üstüne üstlük kırmızıları görünce iyice nefret ettim

erenayefe çok geçmiş olsun canım inşallah bu kadar eziyetten acıdan sonra en kısa zamanda meleğine kavuşursun

herkese iyi pazarlar hatuncuklar keyifler nasıl benim hiç keyfim yok pazar günlerini hiç sevmiyorum üstüne üstlük kırmızıları görünce iyice nefret ettim

olsun canım üzülme daha çook aylar var önümüzde bebklerimiz içinn..
unutmakii o kırmızıyı görmek te nimett
onu görmek için ne kadar çaba sarfedenler varr(mesela ben)
her zaman içinde olduğun hale şükret

orası öyle canım herşeyde vardır bir hayır vakti saati vardır ama insanoğlu işte yinede canı sıkılıyor

benimde çok ağrım olmuştu hem çekerken hem sonrasında hatta iki gün kapattım kendimi eve yattım deprosyana girdim resmen
ALLAH ım bidaha yaşatmasın inşallah seninde çabuk geçer
bende inanırım ve benim gördüğüm rüyaların çoğu çıkıyor bazen alakasız birini görüyorum ertesi gün hemen o kişiyle ilgili bişeyler oluyor
bakarsın seni hamile görenlerin rüyaları boşa gitmez rahim filmide çekildi şansın çok fazla ...
ama bana doktor rahim filmi çekildiğim ay korunmamı söylemişti dış gebelik olma riski çokmuş:26:

nazemirrrrr seni seviyorummmmmmmmmm

bir daha söyle

sağol cnm deniycem

yasser cimm üzülmeeeeee pazar günleri hep bööleee aksilikle doludurrrrrrrr

bende pek sevmem pazarları gerçi önceden nefret ederdim şimdi okadar değil
olsun canım kırmızıları gördüğüm müddetçe hamile kalma şansımız var birde öyle bak olaya

nazlı bebekler gibi yatıyom bende işte ...
oohhh keyifff arda ağrım tutmasa
bugün 2. gün işte inşallah bugünden sonra hafifler..
canımmbenim ilaçla olmadı ya çok ta risk yokk
ilaçlı olunca bazı doktorlar korunmayı tavsiye ediyorlarmışş..

inşallahh inşallahh çıkar rüyalarıııı
kimisi bize yumurta vermiş kimisi beni hamiş görmüşş
rivayet çok bakalımm ne olacak...

bende pek sevmem pazarları gerçi önceden nefret ederdim şimdi okadar değil
olsun canım kırmızıları gördüğüm müddetçe hamile kalma şansımız var birde öyle bak olaya

zaten umut olmazsa kafayı yersin hep bir ümidimiz var rabbim ümitlerimizi hayallerimizi boşa çıkarmaz inşallah

hadi bakalım inşallah diyelim RABBİMİN izniyle gelsin bebişler

vallamı kızzz arkadaş olurlar kısmete bak sen hangi şubedeki adanadamı yaniii adı nee belki karşıalşırlarr bizimki tadilat işleriyle uğraşıcak ama

allah seni emi bende selçuk ecza sandım seyhan ecza acaba yanyanalarmı as ecza ile selçuk ecza aynı yerdede

şımarma bunu duyduğuna dua et
başak sen ne zaman gidecen doktora bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye

ayyyyyy hayatımm tam kafamdaki soru işaretine parmak attınnn

doktor ayın 26sında gel edmişti. yani salı.

am a ben yarın gitsem ne olurki bişi fark edermiii:18:

kocam meraktan çatlıyo. ben heyecandan kıpır kıpırım. annemse bebeğe devamlı unisex şeyler almaktan bıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…