Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok bitti zaten son rutuşlar korkma sana iş kalmadı yakın olsakta yardım etsem keşke
evet ya ben bi temizliğe başladım pek giremedim msn ye işlerim bitecek kardeşim gelecek yine çok rahat olamayacam

olurrr memekte yaparım sizeeee

eroşşş bu karıyı kulağından tut arabaya sok geçende bööle yaptııııı buuuuuu

sanki nazo banada işten kaçıyomuş gibi geldi...
sen merak etme kapısında korna çalarım mecbur iner aşağı
ben çıkarsam kusura bakmayın,kocişim geliyor işten aradı şimdikk

duyanda işten kaytaran biri sanacak beni espiri olsun diye valla
aşağıdada korna basıp duruyo eranay ne çabuk geldin

kızlar bugn 13.ü günüm kasıklarımda çok fazla ağrı var adet olucakmısım gibi akıntımda fazlalaştı koyuya dönücek diye ödüm kopuyo lütfen bana dua edin

olur ablacımmmmm yaparım tabiiiiii kekte yaparımmmmmm. ama evinde meyve felan varmı arada yirim

olmamı hemde en organiğinden kiraz bilem var erik kayısı elma dahada olmadı canın ne çekiyosa söyle onuda alıyım hemen

sara abla ben gelimmi yardıma zaten canım sıkılıyo cam silerken stres atarım

gel bitanem erenay yasere de uğra gelince onuda al ne kadar çok kişi o kadar çabuk biter iş

yok bitti zaten son rutuşlar korkma sana iş kalmadı yakın olsakta yardım etsem keşke
evet ya ben bi temizliğe başladım pek giremedim msn ye işlerim bitecek kardeşim gelecek yine çok rahat olamayacam

olsun canım gönüllerimiz bir olsun ne zaman müsait olursan konuşuruz yine

duyanda işten kaytaran biri sanacak beni espiri olsun diye valla
aşağıdada korna basıp duruyo eranay ne çabuk geldin

sevinç canımm kusura bakma ben atlamışımm
allah hayırlı etsin damatlığınıda göstersinnn
ne güzel heyecanlar bunlar allah hepimize yaşatsın inşallahh
Saol canim amin rabbim hepinize yasatsin boyle tatli telaslari
burayada yazsana kızz
deneyek bi belki işe yarar sebebimiz sen olursun bizde anne oluruz...
Ozel msj atarim sanada
allah seni emi bende selçuk ecza sandım seyhan ecza acaba yanyanalarmı as ecza ile selçuk ecza aynı yerdede

Yok cnm ayni yerde degilll

selamlar herkese gördüğüm kadarıyla topik başlığında olduğu gibi pozitifsiniz:)) benim de tam böyle bir sohbete ihtiyacım var!
ben de pkoluyum, adetlerimi metforminle -mucizevi bir şekilde- düzene soktum, şimdi Allahın izniyle bebişimi bekleyeceğim :))

sağ kasığımda hafif sancımcı bir şey (arada bacağı bir yokluyor) ve hassasiyet var.. 22'sinde adet olduğumu sandım ama başlayıp bitti aynı gün, doktor yerleşme olabilir dedi kanda baktık bhcg ama negatifti. 1 haftaya kadar adet gelmezse bir kan testi daha yapcam.. :))) dediğim gibi sağ kasığım hissettiriyor kendini :))

topiğin başındaki özetlere bayıldım! basaks alemsin hakketen süper :)

Hosgeldin canim bebegin bekletmeden gelir insallah

iileştinmiiiiiii
yok anam nerde bak çorba yapanım yok ıhlamur nane limon çabk yapta iyileşeyim eski formuma döneyimm sana carlıyım özledimm valla azıcık laf atayım beaa boynum kulağımn arkası hala ağrıo tutamıom dik şekilde terliom ceryanda kalıom zaar bugünde iiice belli oldu burnum yandı baktım sümüklü olucamm hemen ilac içtim kestiii ama üşütmüşüm belli dünde kırgındım nezle olcamı biliommm hemen ilaç içiom napım bacııı ama hapşırmaktan öldümmm hapşırımmı istermisin

gçmiş olsun canım hastamıydın :26::26::26::26::26::26::26::26:e
tşk ederim canım öle haşta değilim azıcık nazım olsun boynumu hala tutamıom kulağımd yine ağrımaya başladı grip yada nezle oluodum hemen yokettim ilgilenen yokkk ah anam canım anammm

valla ben mutfağımı temizliyorum az bi işim kaldı ara verdim meyva yerken size bakayım dedim

atlıyom arabaya başak nazo haiş hazırlanın toplıyım siizi de gidek sara ablayaaa
başak sen iş yapamazsın ama çay filan yaparsın bizee...

Saol canim amin rabbim hepinize yasatsin boyle tatli telaslari

Ozel msj atarim sanada

Yok cnm ayni yerde degilll

Evet canim en dogru zamanda gelir insallah bebeginn

evet canım ya kadar heycanlıyım kı :18::18::18: gelişmismi acaba igne gerek kalacakmı ayy ben bu ay ck umutluyum

inşallah canım yaaaa kız klomen kullanınca doktorlar tedbir amaçlı zaten çatlatma iğnesi yaptırıyorlar hazırlıklı ol canım
ama hiiiç korkacak bişe değil bende çok korkmuştum ama ne olduğunu anlamadım bileee

Sevinç burdanda yazsaydın bizde denerdik. Belki vesile olur da evladımızı alırız kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…