kızlaaaar çıkmışşşşşşş silik ama belli oluyo elim ayağım titriyoooo ::):):):):):) ben kan talili yaptırmaya gidiyorum
Hadi canim gozunaydin hayirli haberlerle gel insallahkızlaaaar çıkmışşşşşşş silik ama belli oluyo elim ayağım titriyoooo ::):):):):):) ben kan talili yaptırmaya gidiyorum
slm. ben geldim...
günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
kızlar agız kurulugu neden olur aceb:26::26: sabah kalktıgımda dılım kuruydı yapısmıs nerdeyse damgıma
Sataaaa nasilsin canimmmmmmm
topikkkkkkkkkkkkk
kalk ayağaaaaaaa silkelennnnnn kendine gelllllllll
oğlumaaaa isim bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::117::117::117::117::117::117::88::88::88::88::88::88:[/color][/sıze][/font][/b]
topikkkkkkkkkkkkk
kalk ayağaaaaaaa silkelennnnnn kendine gelllllllll
oğlumaaaa isim bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::117::117::117::117::117::117::88::88::88::88::88::88:[/color][/sıze][/font][/b]
gözun aydın bacım
oglusun mu oluyoooKız kayın babaın adını koy
benimde aklıma gelmiştiHiç isim aramama gerek kalmazzzzzzz
Ayy herkes kız diyoduu o kadar alışmıştıkki kıza çok şaşırdımm
eşim şaka yapıyom zannetti
kız fikrine çok alıştırdılar bizi hacerim yaaaa. Kızın adını bilem bulmştuk.
şimdi oğlana isim arıycaz artık.
[
:
başak çok sevindimmmm kız oğluşunmu olcak Amanda amannn yirim o oğlanı ben
yok kız okadar facede ama hiç yazmazzz anca laf atıcam 3 saat sonra geri dönerr cepten olduğu için kimbilir hangi topikte dolanıooo anam belli olur dimi sen şimdi kaç aylık oldun kızzzz 4 ay mı 5 aymı
ben şaka yapmıstım koyacanmı kayın babanın isminiısmı ne bu arada
günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. Daha 26 yaşındaydı allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?