şuraNasıl[
eşim aslaa istemez babasının isminiüseyin
kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...
Başak inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
bu arada hafta sonuda oğluşumun beşiğini aldık... Ayy çok pahalı beşikler yaaa aslında gönlüm başka beşiklere düştü ama parasını babam ödediği için kıyamadım babama ucuzunu aldım.
k
başakçım öğren bakalımm yeğenimin cinsiyeti neymiş,gerçi ne olduğu önemli değil
önemli olan:eli ayağı akıl sağlığı yerinde olsun, hayırlı evlat olsun...
13.14 yasındakı cocuk kocamn kadını dovdu ya nasıl mah sureklı kavga cıkıyo
Bende bı anda aglamaya basladım
günaydın kızlar
nikolaycım başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin
prenseskrl inşallah adet olmazsın bebeğin seninledir
başakcım hastaneden olumlu haberlerle dönersin inşallah sağlıklı olsunda cinsiyeti hiç önemli değil
merhaba arkadaslar benı de aranıza alır mısınız. Bebegı yenı dusunuyoruz ama bır korku bır endıse var ıcımde nedenını bılmedıgım. 3ay evvel karnımda 3aylık bebegım oldu ve kurtaj oldum. Belkı aynı seylerı yasayacagımdan korkuyorum. Bu sebeple sızlerın yanına geldım bana da nesenızden serptırınkı ben de neseyle hamıle kalıyım.
selamlar herkesegördüğüm kadarıyla topik başlığında olduğu gibi pozitifsiniz:)) benim de tam böyle bir sohbete ihtiyacım var!
Ben de pkoluyum, adetlerimi metforminle -mucizevi bir şekilde- düzene soktum, şimdi allahın izniyle bebişimi bekleyeceğim :))
sağ kasığımda hafif sancımcı bir şey (arada bacağı bir yokluyor) ve hassasiyet var.. 22'sinde adet olduğumu sandım ama başlayıp bitti aynı gün, doktor yerleşme olabilir dedi kanda baktık bhcg ama negatifti. 1 haftaya kadar adet gelmezse bir kan testi daha yapcam.. :))) dediğim gibi sağ kasığım hissettiriyor kendini :))
topiğin başındaki özetlere bayıldım! Basaks alemsin hakketen süper :)
guselmıs degısık ama ben kızıma koysam unutr arad surup diye cagırrdım
Bence gonlunden ne gecerse onu koy esım tarafı sımdıden kayın pedern adı ıle cagryo tek olglan dıye ben hayatta ıstemem dedımde hala anlamıyolar benım oglan olsa ısım yuzden tartısma cıkar
Benım oglum olursa kayra dusunuyorum
tatlım çinçin i boşaltınca hep oraya doluşmuşlar diyorlar. Ondan orda çok kavga oluyo. Bizim ordada oluyo. Yani annemlerin orda
eşinin düşüncesi önemli cnm o istemezse koymazsınız. Senin kayın bbanın adısı neeeeee
topikkkkkkkkkkkkk
kalk ayağaaaaaaa silkelennnnnn kendine gelllllllll
oğlumaaaa isim bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::117::117::117::117::117::117::88::88::88::88::88::88:[/color][/sıze][/font][/b]
amin kankişcim cümlemizinki inşallah. Ama dünür olmamız için senin kız yapman gerekcekk[
kız ne deşifre olcan senina dını bilmiyos ki adamın adını bilsek nolcakyok cıncınden buraya gelen kımse yok bzızım mah corumlu arkadaslrn yanlıs anlamayın hepsı corumlu ve cok kabalar ya bıldıgın koyy
desıfre olmayın msj la atayım guselsede koymam ben kayra koyacam
oleeeeeeeeeeeyyyyyyy
niye seviniyosak zate iki seçenek var ya erkek ya kızzzz
sağlıklı olsun kankam önemli olan buu
hayırlı olsun kankammmmm
ee artık erenay koyarsın ismini olmzmı??
ben bi tane doğurayımda ne olduğu önemli değil...
topikkkkkkkkkkkkk
kalk ayağaaaaaaa silkelennnnnn kendine gelllllllll
oğlumaaaa isim bulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::117::117::117::117::117::117::88::88::88::88::88::88:[/color][/sıze][/font][/b]
hayırlı uğurlu olsun cnm beşiğiniz.
Nikocummm benimde oğluşum olcakmış kız demiştin sen ilk defa yanıldın sanırım[
aaaaaaaa belinaycım ismi harikaaaaaaa kayra ile çok hoş durur bence. tabii kayınbaba saygıdeğer biriyse ismi konulur
kız ne deşifre olcan senina dını bilmiyos ki adamın adını bilsek nolcako semtte çorumlu ve yozgatlı çok nedense
doğru bi tane olsunda ne olduğu önemli değil.
isim bul yeğenine teyze kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?