Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

guselmıs degısık ama ben kızıma koysam unutr arad surup diye cagırrdım

eşim aslaa istemez babasının isminiüseyin

bence gonlunden ne gecerse onu koy esım tarafı sımdıden kayın pedern adı ıle cagryo tek olglan dıye ben hayatta ıstemem dedımde hala anlamıyolar benım oglan olsa ısım yuzden tartısma cıkar

benım oglum olursa kayra dusunuyorum

hayırlı uğurlu olsun cnm beşiğiniz.

Nikocummm benimde oğluşum olcakmış kız demiştin sen ilk defa yanıldın sanırım
[

k
başakçım öğren bakalımm yeğenimin cinsiyeti neymiş,gerçi ne olduğu önemli değil
önemli olan:eli ayağı akıl sağlığı yerinde olsun, hayırlı evlat olsun...

amin kankişcim cümlemizinki inşallah. Ama dünür olmamız için senin kız yapman gerekcekk[

13.14 yasındakı cocuk kocamn kadını dovdu ya nasıl mah sureklı kavga cıkıyo

Bende bı anda aglamaya basladım

tatlım çinçin i boşaltınca hep oraya doluşmuşlar diyorlar. Ondan orda çok kavga oluyo. Bizim ordada oluyo. Yani annemlerin orda

canım çok geçmiş olsunnnnn allah ım bi daha yaşatmasın. Inşallah tez zmanda sağlıklı hayırlı bi evladın olur. Gel sende buraya biizmle neşeyle yumurtla zevkle doğurr. Neden gelmiyo senin bebiş

Sık sık gel bi tanem ayrıntılı konuşuruz teşekkür ederimmmmmmmmmm

eşinin düşüncesi önemli cnm o istemezse koymazsınız. Senin kayın bbanın adısı neeeeee

tatlım çinçin i boşaltınca hep oraya doluşmuşlar diyorlar. Ondan orda çok kavga oluyo. Bizim ordada oluyo. Yani annemlerin orda

yok cıncınden buraya gelen kımse yok bzızım mah corumlu arkadaslrn yanlıs anlamayın hepsı corumlu ve cok kabalar ya bıldıgın koyy

eşinin düşüncesi önemli cnm o istemezse koymazsınız. Senin kayın bbanın adısı neeeeee

desıfre olmayın msj la atayım guselsede koymam ben kayra koyacam

amin kankişcim cümlemizinki inşallah. Ama dünür olmamız için senin kız yapman gerekcekk[

oleeeeeeeeeeeyyyyyyy
niye seviniyosak zate iki seçenek var ya erkek ya kızzzz
sağlıklı olsun kankam önemli olan buu

hayırlı olsun kankammmmm
ee artık erenay koyarsın ismini olmzmı??

ben bi tane doğurayımda ne olduğu önemli değil...

yok cıncınden buraya gelen kımse yok bzızım mah corumlu arkadaslrn yanlıs anlamayın hepsı corumlu ve cok kabalar ya bıldıgın koyy

desıfre olmayın msj la atayım guselsede koymam ben kayra koyacam
kız ne deşifre olcan senina dını bilmiyos ki adamın adını bilsek nolcako semtte çorumlu ve yozgatlı çok nedense

doğru bi tane olsunda ne olduğu önemli değil.

isim bul yeğenine teyze kanka

aaaaaaaa belinaycım ismi harikaaaaaaa kayra ile çok hoş durur bence. tabii kayınbaba saygıdeğer biriyse ismi konulur

hayırlı uğurlu olsun cnm beşiğiniz.

Nikocummm benimde oğluşum olcakmış kız demiştin sen ilk defa yanıldın sanırım
[

canım hayırlı olsun evet ilk defa yanıldım canım olsun sağlıklı olsunda gerisi boş.

aaaaaaaa belinaycım ismi harikaaaaaaa kayra ile çok hoş durur bence. tabii kayınbaba saygıdeğer biriyse ismi konulur

kayınbabanmı severım yanı saygıda duyarım ama ısmını koymam ya hıc kayra gecmez onun ısmı gecer hemde saygıyla ısmın ne alakası var kı koymayacam oyuzden

kız ne deşifre olcan senina dını bilmiyos ki adamın adını bilsek nolcako semtte çorumlu ve yozgatlı çok nedense

doğru bi tane olsunda ne olduğu önemli değil.

isim bul yeğenine teyze kanka

eee söledim ya erenay
şaka şaka,kerem,ali,ahmet, mehmet,fatih,yusuf,sinan,yiğit,kenan,ensar,emir ...
uzar gider niyeyse ben yeni moda isimleri değil,sade daha yaygın ve anlamlı isimleri severimm
eğer oğlum olcak olsa bu isimlerden koyarım herhelde
benden ancak bu kadar fikir...

Son düzenleme:
ya kızlar ben kendimi ii hissetmiyorum sanki bir iki haftadır benden su geliyo ya ter ya suyum geliyo offf canım sıkkın aslında bugün dr kontrolüm vardı gidemedim yarın gidecem ALLAH izin verirse bide kasıklarıma çok kötü ağrı giriyo offf doğumum yaklaşıyo:18:

ya kızlar ben kendimi ii hissetmiyorum sanki bir iki haftadır benden su geliyo ya ter ya suyum geliyo offf canım sıkkın aslında bugün dr kontrolüm vardı gidemedim yarın gidecem ALLAH izin verirse bide kasıklarıma çok kötü ağrı giriyo offf doğumum yaklaşıyo:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…