13.14 yasındakı cocuk kocamn kadını dovdu ya nasıl mah sureklı kavga cıkıyo
bende bı anda aglamaya basladım
banada başlarda öyle demeye çalıştılar,ben ilk önceleri orkuyom yapmıyorum dedim(bebeğim öldüğü için)
sonra baktım iğnelemeye uğraşıyolar hooop iki lafla ben onları şişledimm,
mesela"sizden izin çıkmasını bekliyom" diyordumm tabi değişik versiyonlarıda vardı aklıma gelmiyoo
baktılar ben tersliyom kapattılar çenelerini
doğru diyosunn
ben 6 yıldır aynı doktora gidiyorumm
2 sene önce başka bir doktora gittim o doktor da doktorumla aynı şeyleri söyledi içim rahatladı
demekki doktorum herşeyin farkında...
canım üzme kendini ben 2 yıldır çalışıyorum daha isten çıkalı 1 ay olmadı dedikodu çıkardı eşimin ailesi eşim çok anlayışlı allaha şükür ağızlarını kapatıyo ben bi laf yüzünden 3 gün ağladığımı bilirim snra gittim yüzlerine söyledim döktüm içimi rahatladım sende öyle yap kendine sıkıntı ediceğine onları sıkıntıya sok yaptıklarından utansınlar
çok aksiyonlu demekki sizin mahalle
izle sende
ben bayılırım olaylı mahallelere
hele bırı var herkezın ıcınde bıda buraya geldıgınde bısey olsunda gel bu nasıl laf ya sankı bızım elımzde bende lafını sokuyorum ıgenlıyrm ama yok eve gelınce hungun hungur aglıyrm artık dıyorum olmuyo tedavıye basladım en azından sormasınlar
ne cahil insanlar var ya karşımdaki üzülürmü kırılırmı yok hiç o lafını söylesinde nolursa olsun kıskanç fesatlar böyle insanlar için üzülme canım ben senin yerinde olsam madem ailendende değilmiş muhattab bile olmam Allah hepimize yardım etsin ya
günaydınsaol bebekim inş hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun kocam işe gitti sonunda allahım nolur devam etsin güç kuvvet akıl verr ---gel kahvaltı yapalım
kızlar,ben çok kötü hasta oldum:2::2:ishal.üşüme ,ateş,eklem ağrısı bütün kemiklerim ağrıyo çok halsizim neyse bir haber vereyim dedim...
BAŞAK inşaallah hayırlı haberlerle dönersin canım...
tşk ederim canım inşllah bu sefer olcak bidaha çıkmasın istiyorum devam etsin istiyorum iyiiyim çok ükür çamaşırlarımı asıorum
başak değildir sevinç olabilir o hep görünmez olurr satenn onu bi yakaalsam
günaydın kadınlarım bugün canım sıkkın mardinde mayınla bi polis arabası patlatılmıştı duyanınız vardır orda bizim akraba şehit olmuş çok üzüldüm. daha 26 yaşındaydı ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
hayırlı olsun canım güle güle yatsın bebeğinbu arada hafta sonuda oğluşumun beşiğini aldık... ayy çok pahalı beşikler yaaa aslında gönlüm başka beşiklere düştü ama parasını babam ödediği için kıyamadım babama ucuzunu aldım.
test yaptım negatif silik çizgi bile çıkmadı...
evet canım klomen kullandım aslında doktorum hatalı beni çok hazırladı 2 yumurtamın çok güzel geliştiğini ikiz çocuğumun bile olabiliceğini söyledi bikaç defa ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum iltahapta vardı bende narkoz aldım ufak bi operasyon geçirdim baya ağrı çektim yıprandım tekrar ayni şeyleri yaşamak hiç istemiyorum ümitlendim doktorum bunları söyleyince halada hiç inanasım yok idrar testine yanılma payını düşünüyorum ama yılmıycam yıkılmıycam bebeğim bana gelene kadar direnicem
,bana hep sorarlar bebk varmıs nıye olmuyo gıbı seyler....
gecen kaynanamların kapıda komsuları sordu yok dedım dogru sole saklama dedı anası bellı babası bellı neden saklayım dedım sole dıyo hala ısrarla
ordan esım bı bagryo normalde hıc saygızı bırı degıl babası bellı falan dıye bagryo okafar uzuldum kı sureklı boyle sorular soruyolar benım etrafımda hıc anlayslı yok aılemve kaynanamlar harıc
Günaydın arkadaşım aradım ben o İzmirdeki yeri konuştum. Adam benden fsh,E2,prolaktin test sonuçlarını istedi. öle olmaz kafanıza göre dedi ölçüler kişiye göre değişiyormuş. Bu ay adet olunca bi test yaptırıp faxlıycam bakalım bir de bunu deneyelim.
dısarı cıkmıyorum oyuzden kımse ıle muhattap olmuyorum
ayy otrdum kaldım ocagım sılınecek tuvaletım yıkanacak gelırım sonraa
kızlaaaar çıkmışşşşşşş silik ama belli oluyo elim ayağım titriyoooo ::):):):):):) ben kan talili yaptırmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?