Kızlar şimdi k dok çıktık ve yumurtalarım çok güzel gelişmiş dok bütün sonuçların temiz dedi iğne yaptı tabi iğne kocış yüzünden göbek den yedim dedi 3 gün ilişkiye gir sonra gün aşırı adet gecikirse gebe sin ınş dedi ayy çok mutluyum bundan sonra bol bol dua edecem artık nasip de varsa olur şimdi k yemeğe gidiyoruz kocış le gelince görürüz başak la sevinç e soracam orda sıkıntı dan cisim geldi tam muane olur ken
afrerin kanka öğrendin bu işikaç gündür üstten iş yapıyodumm bu gün çok iyiyim dipten girdim çıktımm eve
ama naaptıımm
banyoda düşmemek için yıkadım sildimm kurumasını bekliyom yerleştirmek içinn
:44::44::44::44::44:aaaaaaa
pis iftiracı kadınnnn
ben 40 mı didimm
madem ööle dedim niye araştırmıyosunn bilgiler doğrumu diye
sen topik başı karısı değilmisin???
(sevincin anısına)
Hayırlı günler arkadaşlar. Yok canım ben tatil gibi bi yerde yaşıyorum. Çanakkale yolu düşen herkesi beklerim. Ben şimdi işe gidiyorum hepinizi çok öptüm akşama görüşürüz.
ne güzel eşin üzerine titriyo kıymetini bil eranaycım seni seven bi eşin var maşallah
benimkisi hep ailesini benden önde tutuyo ben bugün çok kötüyüm
bütün muhabbeti kaçırmışım aynı performansı bu akşamda bekliyorum
nazocum nasılsın ben bugün havamda değilim kusura bakma bana yazdığını şimdi gördüm
halolacak şeylerdir belki ama ben yoruldum sanki
kızlar size bişi sorcam. maydanoz süt buharını denediniz mi hiç ?
nazocum senin kocan kadar evde olamaz heraldedün evde değilmiydi senin eşin hergün hergün evdemi olunurgitsin ekmek parası kazansın
yok kız resimde öle çıkmş çevrende benm kadar beyaz bi ,insan olacağını sanmıyorum.dolabının üzerindeki resim ya çok romantik olsun diye karartılmış yada sen esmersinn
ben öyle gördüm sandımmm
duraydın accık muhabbet sardıydı...
ziyretçi deliğini tıkayın kızlar namahrem bakıyo ordann
ayyy sen bööle sööleyince gözümün önünde şööle bişi canlanıyo: sen koca totonla fanusun içinde kocan seni ordan oraya taşıyoben kaçıyomm kızlarrr hazırlanayımm,,yemeğe gidicezz,ordanda gezmeye,, giysilerimi ütüleyeyimm giyineyim şimdik almaya gelirler beniii
Kızlar şimdi k dok çıktık ve yumurtalarım çok güzel gelişmiş dok bütün sonuçların temiz dedi iğne yaptı tabi iğne kocış yüzünden göbek den yedim dedi 3 gün ilişkiye gir sonra gün aşırı adet gecikirse gebe sin ınş dedi ayy çok mutluyum bundan sonra bol bol dua edecem artık nasip de varsa olur şimdi k yemeğe gidiyoruz kocış le gelince görürüz başak la sevinç e soracam orda sıkıntı dan cisim geldi tam muane olur ken
misafirim gelecek bu akşam
sohbete biraz geç katılırım
merak ederseniz
saool canım benim inş sende dr dan güzel haberler le gelirsin ama geleceksinde canım valla başağın daha yeni ışığı yanıyodu ama başka topiklerde geziniyodu galiba buraya uğramadı.
sevindim nikocumm
allah zamanlı doğum sağlıklı doğum versin...
allah bebeğine de sağlık sıhhat güzellik ve terrbiye versin...
hazırlan kız ben atladım arabaya geliyomm
bunlardan bişey çıkmaz ben götüreyim seniii
hem sonra bi güzel kahve içerikk bi yerdeee
hadi 5 dk ordayımm korna çalınca in aşağıya..
nazocum adımı soyadımı kocamın adını beğendinmi kız??
aslında bizim soyadımız ,çocukluğumdan beri kızıma koymak istediğim isim....
ama soyadım oldu...
hadi bakalım gözün aydın bu ay sonunda sendende güzel haberler alacaz
bek hep bööle olumlu ol. ama untuma tutmama şansı da var lütfen kuzum üzülmek yok olurmuuuuuuu. ayrıca çişin gelsn çiş gelmesi iyidir
suan hıc olumsuzlugu hic dusunmuyorum kuzum ya dok gecıkırse buraya gel dedi gebesındır ben orya gıdene kadar 40 defa test yaparımyoksam reglım 2 günü tekara gidecem kısmet kız tam muane olacm altan anaaa cıs geemzmı gıdıyorum tufek haneye yok cıs ayy sıyırıyodum
inadına yapmıştır şımarık çişşş.
bende ilk klomen tedavimde doktorum"adetin 3gün gecikişkirse gel hamilesindir" demişti.
ben gecikmeden gitmiştim.
doktor"daha gecikmemiş başak bi kaç gün bekle" demişti.
ben ısrar ettim "hayır hayır bugün gecikti" diye
boşu boşuna kan testi yaptırttım kadına
belinaycım ben çıkıyom ş,mdik bi kaç saate gelirim öptümmmmmm
suan hıc olumsuzlugu hic dusunmuyorum kuzum ya dok gecıkırse buraya gel dedi gebesındır ben orya gıdene kadar 40 defa test yaparımyoksam reglım 2 günü tekara gidecem kısmet kız tam muane olacm altan anaaa cıs geemzmı gıdıyorum tufek haneye yok cıs ayy sıyırıyodum
diger karılar nerdesınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?