ablacım sorun nnedir bilemem. benden büyüksün daha tecrübeslisin sana akıl da veremem.
ama şunu biliyorum ki sorun ne olursa olsun, ne yaşarsak yaşayalım insan herşeyi hazmediyor ve herşeyi unutuyor. unutuyor derken alışıyor yani
hallolur muhakkak onu iyi biliyorum . evet insan bazı zamanlarda çok yorulduğunu hissediyor. hatta ben böyle zamanlarda bi çölde olduğumu düşünürüm.
kimse yok hiç bişey yok bomboşşş.
bu sorunu da haznmediceksin elbet.. ama içine atma olurmu . yakınında anlatacağın kimsen yoksa bize anlat
biz harıl harıl kendi sorunumuzmuş gibi çözmeye çalışırız biliyosun
abovvvvvvvvvvvvv kim var burdaaaaaa:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
bende gecıkmesını beklemden kan veririmcanım senın yumosların nasılde neden tutunmamıs bebgın ozman acaba:26::26: gorusurz tatlım ben buralardayım
sara nasılsın canımmmmmmmm
kız başak aycangülden özel mesaj aldım
artık benimle özel olarak ilgilenecek ağda tarihlerini kullandım
mayısta yaptığım ağdadan sonra koltuk altında 3 tane tüy çıktı
yumoşlarım gayet iyiydi tatlım. tam kıvamındaydı. çatlatma iğnesi vurunmadım bile.
gün aşırı ilişki önerdi doktor ama zamanı gelmemiş demekki sıpacığın. gelmek istemedi o ay.
2. klomen tedavimde boşa çıktı.....
3. klomen tedavim de çatlatma iğnesi de vurundum. çatlamışmı diye konrole de gittim. doktor yumoşların çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki önerdi, ama süpermenin bi tanesi bilem çatlamış yumurtaya giremediler
tedavi sonrası hem maddi hem manevi üzülüyorsun. iğne çok pahalıydı
sonra vazgeçtim tedaviden
sonra oğlum Allah ın izniyle kendiliğinden gelmiş
tamam canım iyi gecelersağol canım size bi bakayım dedim uyuyacam
iyi geceler hepinize
sen mi istedin özel msjjjj napcak sanaaaa
selam kızlaaarr.... yatmadan güzel haberlerimi paylaşayım sizlerle.dr a gittim çok şükür miniğim sağlıklı herşey yolunda büyümüşyükse ihtimalle iğne dozum artacak günde 2 kereden delik deşik olucam 9 ay sonunakadar ama olsunn buna değer...belinaycım sende güzel haberlerle gelmişsinidir inş..öpüyorum hepinizi iyi geceleeeerrr
evet iyi yapmışsın eve hırsız felan girerse Allah muhafaza adamceyize bişi mişi yaparsın:18::18: ayyy benim kocişte bugün evde yok
ilk defa mesaiye kalmak zorunda kaldı sabaha kadar yok :18::18::18:
Alt komşuya dedim telefonunuz açık olsun
gözünüz kulağınızda:18::18::18:
maaşallah cnm kaç haftalık oldunnnnselam kızlaaarr.... yatmadan güzel haberlerimi paylaşayım sizlerle.dr a gittim çok şükür miniğim sağlıklı herşey yolunda büyümüşyükse ihtimalle iğne dozum artacak günde 2 kereden delik deşik olucam 9 ay sonunakadar ama olsunn buna değer...belinaycım sende güzel haberlerle gelmişsinidir inş..öpüyorum hepinizi iyi geceleeeerrr
aha erkek hissediyodum diyen biriiiiiioğlunmu oluyoo leeeeennnn.hadi hayrlı olsun çok sevindim zaten oğlan gibi hissediyodum senin
hadi yaa ayy teşekkür ederimm :81::81:alışıyorum yavaş yavaş oğlum demeye.oğlunu sevsinler senin ağzınada ne güzel yakıştı haaaaisim buldunmu bakim oğluna
tamam canım iyi geceler
vayyy aycangül sana bid eözel tarih verirse tüymüy kalamz sende anadan doğmayok kız ne ben istemedim topice mesaj atmıştım ağda sonucumu bizzat ondan cevap geldi bana özel tarih ve saat verecek
çatla patla emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet iyi yapmışsın eve hırsız felan girerse Allah muhafaza adamceyize bişi mişi yaparsınkomşuların kulakları sende olsun hırsızı korusunlar senden
maaşallah cnm kaç haftalık oldunnnn
aha erkek hissediyodum diyen biriiiiii
sağol bebeğimmm. seninde kızın olsunda oğluma alıyım. oğluma isimden önce kız arıyom
hadi yaa ayy teşekkür ederimm :81::81:alışıyorum yavaş yavaş oğlum demeye.
hep kızım diyodum.
isim bulmadım aramaktan da vazgeçtimiçime sinmiyo hiç bi isim. bekliycem biraz.
vayyy aycangül sana bid eözel tarih verirse tüymüy kalamz sende anadan doğma
nazo mu gelmiş/COLOR]
heee noldu şimdi de nazoya mı sardın hormonlu karıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?