Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaa yeşın 30 olması şartmıymışş
ben prosedürler tamamlanınca olur sanıyodumm:44::44:
şartları varya ben hepsine uyuyorum ama yaşı bilmiyodummm....
napalım bizde o zmaana kadar olmazsa aşılama filan denerikkk

canım umudunu hiç yitirme ben menopoza giripte hamile kalan bile duydum aha ablam 32 yaşında 7 yıldır evli menepoza girdi ona bile olur diyorum inş. ALLAH tüm isteyene versin.

geçen haberlerde çıkmıştı 30 diye duydum.

haaa 5 sene sigortan olması lazım ama eşininkinin olması yeterli galiba 5 yıllık evli olman lazım. tabi özelde bence yaşa felan bakmazlar onlar paraya bakarlar. ama devlette böyle

ultrasonda görünmeyebilir,,,çok erken olabilir ama ,,
eşin yanlış yapmış kuzumm ya yoksa?
testte hemen mi çıktı?yoksa birkaç saat sonramı çıktı?
evet git yaptır testini kafanda sende rahtla eğer hamileysende tadını çıkarrr
eğer değilsende eşin bi zahmet herkese açıklamayı yapsın..

benim eşim hamile olduğumu akrabalarıma söylememe bile kızdı onlarda 3 ay kimseye söylenmiyomuş. kaynanam nazar değer diye kimseye söylemedi.bu arada ne alakası var kan verince pıhtılaşma felan öyle bişi yok hamile olduğunu en iyi öğrenmenin yolu kan tahlili yapman ultrasonda biraz zor görülür. anca vajinal usg de görülür. ben 5 haftalıkken kese göründü ama bebek görünmedi. bence kan tahlili yaptır. bizede mutlu haberle gel.

geçen haberlerde çıkmıştı 30 diye duydum.

haaa 5 sene sigortan olması lazım ama eşininkinin olması yeterli galiba 5 yıllık evli olman lazım. tabi özelde bence yaşa felan bakmazlar onlar paraya bakarlar. ama devlette böyle

bak şöyle okumuştum bende
- yaşayan çocuk bulunmaması
-3 yıl kesintisiz ödenmiş sigorta(1000 gün)
-yardımcı üreme teknikleriyle bebek sahibi olamamış olmak
(rapor çıkarmak lazım yani)

evlilik senesi konusunda bilgim yok ama 2 yılı doldurmuş olmak şart

gerçi benim daha uzuuun uzuun ilaç denemem gerek
ben sadece klomen tedavisi oldum
daha iğneler var,aşılama vaar
bunlarda hamiş kalırsam belkide gerek kalmıcak..

hemen çıkmadı canım hatta forumada yazmıştım çıkmadı diye acon kuruduğunda belli olmuş bi 10-15dkk snra belli oldu sanırım. evet öyle olucak onlar beni aradıkça bende eşimi arayıp kavga ediyorum :) bugn kurtulucam inş bu stresten

hmmm 3 dk da çıkıyor ama normal gebelikler
yanlışmı biliyomm niko?
ama çok erken gebelikse o kadar uzun zamanda çıkmış olabilirr
ben çook test yaptım hamişlerle (eltilerle filan) hemen 3-4 dk sürmedi 2. çizginin çıkmasıı
bence git yaptır kuzumm
zaten kaynanan kocan izin vermesede doktora gidince doktor yaptıracakk ve hamileliğin boyunca tahlillerin olcakk kan testi yaptırcan
hemen kafanı rahatlat...

benim eşimde tam tersi canım ya belli olmadan kimseye söyleme dediğim halde üstelik. birazdan gidicem kan vermeye bugn kesin ,doktorumada uğrarım yardımcısıyla konuşurum iyce rahatlar gelirim inş. :)

şimdi çıkıyorum kızlar çok teşekkür ederm destediğiniz için döndüğümde hemen yazarım

ovitrelle ise koldanda göbüşdende oluyoo
ben koldan yaptırmıştımm
pregnly ise onu kalçadan yapıyolar

ıcerı gırdık ıgne paketı kocamandı esım aaa dedı cok buyuk askım cok acıyacak dedı dok guldu ahh sız eşler dedı cok ınce dedı bende gobusdenmı dedım yok koldan ılk defamı vurulacan dedı evet dedım ozman göbegını ac dedı ayy cok heycanlyım eross tutunacakmı bakalım bebgım:18::18:

ben hastalığıma 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim hiç bişi yoktu sonra müdür geldi testi cebime attım 10 15 dk geçti bi baktım çok silik ikinci çizigi ama hastalığım bir gün geçtükten sonra bidaha test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı ve koyu oldu.

Canım tıp fakültesi veya devlet hast.yaparsan ortalam 1 200 tl sadece ilaçların yüzdesi tutuyo okadar.
SGK anlaşmalı özel merkezler var bunlar fark istiyolar 1000 tl -3 000 tl arası değişiyo+ilaçların yüzdesi.

Şimdi bütün bunlardan faydalanmak için önce 30 yaşında olmalısın eğer tanımlanamayan infertilite ise 2 kez aşılama yapmış olmalısın yada tüpler tıkalıysa direk rapor alabiliyosun.

2- ewt sadece çatlatma iğnesi uygulanıyor ben bide biesteron kullanıyorum. Yumurta kalitemi arttırmak için.

3- yumurta toplama işleminden sonra oluşan embriyo sayına göre değişiyor. Eğer 3-4 emb.varsa 3.gün veya 5.gün transferini bekliyorlar başarı şansı artıyor. Ama benim sadece 1 emb.olmuştu ertesi gün transferi oldum

ewt canım fiyatlar merkeze göre değişiyor.7000 tl ilaçlar dahil fiyat

5- hayır canım ben bu konuda çok deneyimliyim ne istersen sorabilirsin severek cevaplarım

pekı asılamanın yası falan varmı canım

inşallah canım bu ayki hamişimiz sen ollll,
bende öyle biliiyom günün geçtimi çabucak çıkıyo çizgi...
ama öncesi için bi fikrim yokk

sağol canım yaa benim doktorum tıp merkezinde SGK anlaşmalıı
o zaman benim ortalama 4000-5000 tl filan tutar...
off 30 yaşmıı 5 yılım var daha benimm
ama henüz tedaviye başlamadım bile bakalım kısmett
şimdik yumurtlamak için göbekten iğnelelre geçicemm
bi müddet bööle gidecek sonra aşılama inşallahh
rahim filmimi çekildim,tüplerim açıkkk
sağol yardımcı olduğun içinn deneyenlerden bilgi almak daha güzeelll
enn azından garanti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…