Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok yimedikkkk
sakin sakin oturduk dertleştikkkkk
Hosbuldumm nolsun walla kuşuma arkadaş geldi tepkisini merak ediodum ona daldım iyiyim çok şükürsen nasilsin
izlemek zevkli dimi?
allahıma bin şükür...iyi sayılırım ağrım oluyo arada bir onun dışında çook iyiyim...

iyice yaramaz çocuklara benzedikk
ne yapalımm onca karakter birarada olunca sürtüşmesi,didişmesi,gülüşmesi bol oluyo
sen nasılsın?neler yptın?

bende evimdeyim ortalığı toparladım karnım acıktı ne yaptın bana hiç misafirliğede çağırmıosun bakıorum da:))ay ne yüzsüz çıktın sende beaa

11.haftaya adım attık bugün yaa ben kız gibi hissediyorum ama senin oğluna da kız verilmeszki şimdi kızımın başının etini yersin sen oğlumda oğlum diye...kıyamam ben onaaaa..

sevinçcim cnmm sğl ilgine özellikle pıhtıdaşım benimm.aman sen baştan al önlemini bişey olmasın..
selam kızlaarrr...

sevinç kadar başına taş düşmeye
o kadar moral verdik gene yaranamadık

inş canım dua edın artık nasıbımde varsa olur

umutluyum ben ama ıns baska seylere gerek kalmaz bebgım gelır 70 lıra ıgne

maşallah canımmmm Allah tamamına erdirsin inşallah belinaydan iyi haberler var bakalım hayırlısı o şimdi halvet peşinde
inşş bende 2 cızgı gorecem

yarın yolculuk var adananın yolları taştan sen çıkardın beni baştan
bir yandan toparlanıyom valizimi hazırlıyom
bir yandan evi ayarlıyom çamaşır yıkıyom ütü yapıyom
sabah olişin çükünü kontrole götürüp saat 15,30 da adana yolcusu kalmasınnn

kız hadişşşş fırsat bulursam arayacam senle buluşak çatlasın elalem telin bende kayıtlı bacımmmm

pasaklı karıııııııııııııııııııııı

mrb kızlar nasılsınız ? en son kan tahlili yaptırmak için bi heycanla çıkmıştm eşim ve kaynanam inatla kan tahlili yaptırtmadılar kan verdiğimde kan pıltılaşır varsa bebeğe zarar verirmiş birine öyle olmuş beni evden dışarı bile çıkarmıyolar. Allaha şükür hala adet olmadım bu akşam idrar testini tekrarlamıyı düşünüyorum

bencede koyyyyyyyyyyy merak ettik sıfatını çekme sadece göbüşü çek koy

evet elektirik gidince internette gidiyo süpürge de gidiyo bi de bizim burda su da gidiyo.

yani hayat duruyoooo maymuş gibi kalıyosun ortada.

sadece laptopum şarjı varsa laptop kallıyo, o da bi işime yaramıyo

zzaten maymuşşun
sende laptopla evi süpür

üfff yaaaaaaaaaaaaaaaa
hatırlatmayın bana böle şeylerrr

seni ne düşünecez biz bebeğin peşindeyikkkk

bende asla unutamam oğlumu bana göstermediler
çok kötü olurum diye ama annem günlerce ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…