Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum![]()
benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum![]()
kızlarrrr benim kırmızılar geldiii![]()
masallah rabbım ıkı tane vermıs :))) darısı bıze keskem 2 cocugum olsada 3 ıstesem![]()
hayırlısı canım hakkında üzülme sakın moral bozmak yok üzülme lütfen
valla bende aynen hatta 1 tane olsa 2.yi bile aramayabilirim canım![]()
slm canımm h.g aramızaa keske benimde 2tane olsada bende 3cüyü istesem allah cocuklarını sana bagıslasın canımmslm kızlar mrblar nasılsınız![]()
amin canım çok saol...üzülmücemmm inşallah gelecek aya kısmetse napalım hayırlısı..
eee normal hürremden de bu beklenirdi.benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum![]()
tşkkürlr canım 32 yaşındayım hayatım çocuklar büyüyünce insan arıyo valla bi tane daha çok seviyorum çocukları allahım inşallah herkeze versin hayırlısıyla herkez ANNE olsun tatsın bu duyguyu çok güzel bişeymiş annelik inşallah sizlerde en kısa zamanda ANNE olursunuz![]()
Başağımmmmmmmmm ay misssssss yuuuuuuuuuuuuu darlinkkkkk![]()
tşkkrlr canım normal doğum ama epidural oldum ikiside öyle valla allah kolaylığını veriyo olsunda onunla beraber sende büyüyorsun sevgileriyle bakılıyo tatlım![]()