Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım geçmiş olsun senin hatan yokkk adam dalgınmışşş

amin cnm inşallah kavuşursunuz bebeklerinize en kısa zamanda
inşallah cnaım beklioruzz iştee

merhaba ben azerbaycandan yaziyorum 3 aydir evliyiz hayla tik yok beni de abone ediniz.cok sikiliyoruz cocuk istiyoruz.

nast canm dalgamı geçion sen bizle 3 aylık evlisin hemen bebekmi istiyosun sen dişimisin doğruyu sölee tnaımıorum belki tanıyananız vardır şimdiden özür diliorum ama bunu aklı başında biri yazmaz burdaki anne adayları en çaresiz kişiler 3-5-7-10 yıl çocuğu olmayanlar
yada 1 yıl bekle en azındannn he saygı duyuyorum bebek istemene ama bana hiç normal gelmedi biz senle normal muhabbet edelim benceeee olurmu canım yaşın kaç cnaım senin

ilk doğumum normaldi 41 haftalık doğdu oğlum

ikinci de 36 haftalık sezaryen oldu

normal doğumum çok rahattı

sezaryende de anestezinin yan etkisini çok fazla yaşadım
yok onu demedim bu çocukların ilk aşamsı kolay oldumu didim zırt diyemi oldular
yok onu demedim anla işte biras çok bilmşlik var ondan heralde. istihareye yatacak kişi saf olmalı. ben saf diilim ki çingene gibiyim
ama yine de deniyim. kitaba bi bakıyım nasıldı namazı. sen bana özelden tc ni ver
hızlı gitmiyodun heralde Allah tan durabilmşsin

merhaba ben azerbaycandan yaziyorum 3 aydir evliyiz hayla tik yok beni de abone ediniz.cok sikiliyoruz cocuk istiyoruz.
kızzzzzzzzzzz daha çok yeni evlisinizzz acele etmee yaşın kaç

saolasın kuzum inşallah bizim doktorcukta herşeyi gösterir buarada ben izine çıkıyorum pzt, ayın 9unda gelirim giremezsem haberiniz olsun canım

ama daha önce frene bassaydım olurdu.......
allaha şükür bişey olmadı ama çok bozuldum çok utandımm...
çarpabilirdimm...
bendede kusur var o kenara çekilmiyosa ben daha erken durmalıydım
ama elim ayağım birbirine karışıyorr bu aralar bi tutukluk var bnde anlamıyorum neden...

yok oğlum 11 ay sonra geldi kızım da hemen oldu

daha doğrusu vakit kaybetmemek için yumurtlama takibiyle hamile kaldım

başakla çok takılma.99999hehe

yok giiii ayın 3 unu bekliom daha ama acaip kasık ve bel batmalari yasiom şaşırdım kendime yeni bi adet belirtisimi yoksa hamilemiyim anlamadım...dört gözle bekliom zaman geçmio ...
ooooo ne sandın yaaaa bendeki fikirle sevincin fikirleri birleşsin zaten görüşelimmm bak adanayı sallıcazzz :)koco totomuznan
kisss fazla sallamayin benide unutmayın

sen sevincin totosunu gördünmü büyük dimi:26:

kısss başak ne bu toto merakı kisss:))))

çok yavaş giderim zaten ara sokaklarda 2. vitesten yukarı çıkmam...
zaten yavaş olmasam çarpardım adama
tam dibinde durabildim.adam arabaya elini sürdü yanii
dokundurdum
niyeyse daha erken fren yapamadımm
offf aklıma geldikçe canım sıkılıyorr

ya çarpsaydımmmm???????

ayy geçmiş olsun cnm yaa ucuz atlatmışsınız

başakla çok takılma.99999hehe
110:
kısss başak ne bu toto merakı kisss:))))

sen ona bakma annem canları sıkıldıkça bana sararlar çoks eviyolarda beni:101::101:
evet tam doktora gitmek için reglimin gelmesini bekliyodum ki

oğluşum geldi
güzel olmşş tam vaktinde daha fazla oynamayım annemlerle demiş

ay canım inşallah inşallah adanada nirdeydin sen bacııı anca çarşıda buluşabilriz sende gelll görüşelim muhakkak tanışırızz başakta totomuza bakarrr zaten totomuzu kıskanıomuşşş

başak çenesiyle yiyo karıyı aklı giddio bak frenle gazın yerini şaşırmışşş körle takılan şaşı kalkar:))canım başaka takılmadan gün geçmio iyi gitmioo yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…