amiiin canım sende hayırlı haberlerle gel inşallahh...
bende bekliyomm keyfim gelince eve girişeceğim...
kızlaaar hepinize hayırlı cumalar...
kızlar be yataok odamı temizlemeye gidiyom
yardıma gelmek ısteyen buyursun
bu arada 2 gümdür cok güzel ruyalar görüyürum bugun camı ye girdigi gördüm
geçmiş olsun canım düşmüşsün neyseki iyiymişsiniz aman dikkat et...
nikocum çok geçmiş olsun tatlımm
bel ağrına dikkat et canım, sarsıldınn çünkü
allah korusun ama bazı doğum sancılarıda belden başlıyoo
kendini iyi dinle ihmal etme şiddetlenirse doktorunu aara
insallah cnmmm ...sende boşver evi yorma kendini fazla sonra yaparsın...misafirlerine temizletip gonderseydin onları
çok saol canım...
evet canım yok doğum sancısı gibi diil yürüyünce hareket edince acıyo bide sol kolumu kaldıramıyorum işteyim şuan iki gün evde dinlenim bari ALLAH izin verirse. işin en komik tarafı dr beni muane ederken dedimki hocam dedim ben dedim 3 aylıkkende düşmüştüm o yüzden oğlumun ismini küçük emrah koydum dedim bide şarkı besteledim dedim beni yerden yere vurup durmayın. dr bi güldü hemşire felan baya güldük.
çok saol canım...
evet canım yok doğum sancısı gibi diil yürüyünce hareket edince acıyo bide sol kolumu kaldıramıyorum işteyim şuan iki gün evde dinlenim bari ALLAH izin verirse. işin en komik tarafı dr beni muane ederken dedimki hocam dedim ben dedim 3 aylıkkende düşmüştüm o yüzden oğlumun ismini küçük emrah koydum dedim bide şarkı besteledim dedim beni yerden yere vurup durmayın. dr bi güldü hemşire felan baya güldük.
evet ve işin bi garibi bugün işe giderken kadının biri karnıma baktı bende içimden dedimki ya herkes karnıma bakıyo nazar degecek dedim aslında bi nazar boncuğu takim dedim 15 adım attım düştüm. ablamlardayım canım.
kesinlikle rabbimin müjdesi çokkk vermez vermez hepsini birarada verir inşallah darısı başımaaa rüyan hayırlı bir rüyaaa ama rüyalara takılma ibadete devammmbebegim mi gelecek acaba:26::26:
amiinnnn banada dua et olurmu cnaım arkadaşımtamam canım allah razı olsun hayırlı geceler rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin ıcındede bizlere nasıp eylesin
bende gideyım okuyayım
iyiym tatlım sen nasılsın bat geldimi senin gııııhadiskooo nasilsin kuzucummm hayat nasıl gidio
ne demek istedin acayip karı:26:Gelmoooom isteeeeeeeeededddd
Bugun doktora gidecem coook heyecanliyimmmmmm dua edin
basak karisi hamile kal gel demissin kocis yanimfa yok meryem anamiyim bennnn
sen daha çocuk yapmaya karar vermedinmiiiiiiiiiiiiiigünaydııııııııınnnnnnnn
[SUB]ayyyyyyyyyy zırt zırt tüfekhanem geliyoooo gidiyom ben:[/SUB]
[SUB]ayyyyyyyyyy zırt zırt tüfekhanem geliyoooo gidiyom ben:[/SUB]
çabuk gel yıllanma orada...
nassın kankammm
sanırım en rahat ettiği yer orası canımmmmmm
napiyim kankişşşş yaa aynı ye iç hopla zıplla yat:124::124:çabuk gel yıllanma orada...
nassın kankammm
başoş ammada tüfekhaneye gidion sen maşallah yediğin yaramıo kızım sana yarayan bişiler ye bariiii
olabilir....
nassın kuzum?
sanırım en rahat ettiği yer orası canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?