mrk etme kuzu ben bi şekilde haber veririm size.
bence de önemli olan renk bence. diğerlerine takılırsak çok kafamız karışır. hayırlı olduğunu gösteren beyaz ve yeşil renk.belinaycımm gönlün hangisine yatkınsa o hayırlı olabilir diyo kuzum rüyan içinn
ama yeşil gördüğünü hatırlıyosunn ...
allahım hayırlı etsin inşllah hakkımızda...
bakalım bu gün doktor ne dicekk
sabırsızlanıyorumm..
umarım enfeksiyon mantar vs olmamışımdır...
mutlaka haber etmelisin zatenn
teyzeleri olarak hakkımızz
çağlar bebekinn,sağlığını ,senin sağlını ve doğum hikayelerinizi bilmek...
bence de önemli olan renk bence. diğerlerine takılırsak çok kafamız karışır. hayırlı olduğunu gösteren beyaz ve yeşil renk.
bende kocamla evlenmem hayırlımı diye yatmştım önceden.
marul gördüm rüyamda
veririm canım bak pazartesi son günüm temizlik yaptım bugün arkamdan konuşmasınlar diye.
aç mı yatmıştın acaba????
marul da yeşil ama dimi???
ayy canım hamiş hamiş iş mi yapıyosun bideee...
işten ayrılmak moralini bozaacak senin biraz ama bol bol dinlenirsin artıkk
bebekine vakit ayırırsınn
zamanı gelince tekrar işe başlarsın canım..
Allah ım karının aklına ne geliyo ya:96:
yeşildi yani sonuç evet. renge takıldım ben
napiim marul niye görsün insaannnnn istiharede...
aç olabilme muhtemel...
o zaman devam ben tedaviyee
yeşili görmüş nasılsa...
hıı doğru dimi??
demekki hayırlıı olcakk..
ya belki bebek olmaz ama beden sağlığım için rgl olmam önemli belki onu tedavi ederler..
oda hayırlı olur benim içinn
eroş bu gece kocan evdemiiii offffff
benmki 1 günlüğüne geceye gidiyo burda takılcam korkuyom kızım ben ya napcam kiiii:18:
malesef canım tek olduğum için sana 4 ay izin versek kim bakacak buralara dedi aslında bizim anlaşmamız doğumdan sonra 2 ay izindi ondada hadi sana bişi olsa bizim başımız yanar diyo amannnn yani kovuldum galiba ben
ayy yoruldum camlarımı sıldım duvaroımı koltugumu unutennde tozunu alayım perdemı sıleyımmmmmmmmmmmmmmm sonra devrılecemmm
eros ben soyle yorumladım
bence senın etrafında senı cekemeyen bırı var hatta sana hava atan da dıye bılırım sende bu duruma uzuluyosun yada bı sıkıntıdasın aldıgın bı haberle mutlu olacan
ben ınanıyorum rabbım sana evlat nasıp edecek sadece zmanı var hıc uzulme
başak senin oğlum ne yapıyo öyle karate mi yapıyo yoksa ayağını kaldırmış kafasının yanına resimdeki beby
vardır belki ama ben saflığımdan iyi niyetimden ya yakıştıramıyorumdurr,,,yada farketmiyorumdurrr,,,ayy yoruldum camlarımı sıldım duvaroımı koltugumu unutennde tozunu alayım perdemı sıleyımmmmmmmmmmmmmmm sonra devrılecemmm
eros ben soyle yorumladım
bence senın etrafında senı cekemeyen bırı var hatta sana hava atan da dıye bılırım sende bu duruma uzuluyosun yada bı sıkıntıdasın aldıgın bı haberle mutlu olacan
ben ınanıyorum rabbım sana evlat nasıp edecek sadece zmanı var hıc uzulme
tabii kızım önemli olan renk.nesne önemli diil.
mesela kırmızı bi kumaş ve ya biber görürsünnn. veya beyaz olduğu için yoğurt görürsün. ama iyi de yorumlamak gerekiyo
tabii hayırlı diye çocuk olcak anlamına gelmiyodur belki sonuç başka türlü hayırlıdr
duvarları her yanınımı siliyosn yoksa kirli yerlerinimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?