Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eevet kuzum evde bu gece yarn yokk benimkii
korkma allahın izniyle bişicik olmazzz
altta kaynananlar var ,,bişey olursa seslenirsin olur biter...

kız bende biliyom bişi olmıycağını 3. kattayım zati alttakiler yabancı diil. Allah ın izniyle hiç bişi olmıycağından eminim ama işte alşkın değilim kendi kendimi korkutmayı iyi beceriyorum. diğer odalarda hayalii bişiler geziniyo gbi geliyo. tık tık sesler geliyooooooohoooooooo ne ararsan var benm evde

sil sil bitermiiii bezlemi s,liyosun fırça yardımıylamı kuru bezlemi siliyosun npıyosun

cok ıyı nıyetlısın ama fazlası kendıne zarar herkeze guvenme

ayın 1 den sonra esımde geceye gıdıyo ben ne yoacam ya kayanaya gıdıp borumce suratı ya evde kalacam korkacam ustune kaynanalardan surat yıyecem

onların üzerine felak nas oku ayetel kürsi okuyup kilitle kapılarını da odaların hiç bişicikk
olmaz hemde için rahat olurr
hemde korunmuş olursunn...

karılar ben biraz çıkıym kocam uyuyo şu an ona bişiler hazırlıycam.

onların üzerine felak nas oku ayetel kürsi okuyup kilitle kapılarını da odaların hiç bişicikk
olmaz hemde için rahat olurr
hemde korunmuş olursunn...

valla bi zamanlar senin oğlunda yapmştı bunlarıbilmiyom naptığını ama gerçekte de yapıyo bişiler pıt pıtlar hissediyorum

evet canım şimdide zavallının yeri daraldığı için kayıyo kayarkende karnımı itekliyo bazen kafasını sağ tarafa topluyo bişiyler yapmaya çalışıyo işte. artık hissedersin canım bende o aylar hissediyodum böyle kalp atıyo gibi ama bir iki ay sonra hareketleri çok farklı oluyo acayip hissediyosun 7 aylıkkende karnına bakınca belli oluyo otobüse biniyom karşımda biri oturuyo bu habire oynuyo bende utanıyom karnım şekil değiştiriyo

sil sil bitermiiii bezlemi s,liyosun fırça yardımıylamı kuru bezlemi siliyosun npıyosun

dun yatak odamı yaptım bıgunde hepsını yapmıyorum canım bugunde oturma odamaı ıslak bezle sılıyorum zaten temzı bız sıgara ıcmıyorz tozunu alıyrm kı zaten yenı cıkan boylar varya desenlı oyuzden sadace duru su ıle sılınıyo

biliyorum canım ama elimde değill,kötü yüzlerini görene dek kimseye yakıştıraamam kötülüğü,ama şööle bi avantajım var bağlansamda birine, zarar göreceğimi hissettiysem hemen mesafe koyuyorum ve bunu bilinçli yapmıyorumm
allah saflığımın yanı sıra korunma içgüdüsüde vermişş,
eğer bana zarar gelcekse otomatik olarak uzaklaşıyorumm,,bide ben gamsız karıyımm birinin biletini kestiysem bi daha dönmem,yüzüne bakmam,konuşmam,ama kırmam da ...
ve vicdanım hiç sızlamaz gaddarımdır..
ama sevdiklerime de kıyamam canımı isteseler veriiririmm

kızlar kocısımı arayacam halılarımı yıkamaya verdırıecm de salonum hıc gırlmedı anca mısafırda halısı beyazlı kırkı degıl onu vermesem olurmu

hadısko borumce mersıne gezmeye mı gıttı yasındımı
ay oyle gorunxe yazıyı buraya paylasayım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…