Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mlxy yazmadın kuzum hiççççç
bende çıkayımm , az bi işim var halledip yatayımm
yarınn kocam evde bişicik yapamam...
iyi geceler
yarın hepimizin hayırlı haberler duyması dileğiyle.....

Canım çok yorgundum hala da yorgunum. Şöle bir bakim diye girmiştim. Sabah 5:00 otobüsüyle bursaya gittim 9:30 da randevum vardı. muayene oldum. klomen kullanmaya başladım. Çünkü sağ yumurtalık boş, solda süper değil. Bakalım hayırlısı. saat12:00 otobüsüyle geri döndüm. Birde evde tadilat var pencereler değişiyor. balkonu kapatıp aradaki duvrı kırdık odayı büyüttük.
Yani o yorgunluğun üstüne temizlik yaptım. pert oldum ben. Bu inşaat devam ediyo akşama kadar bitçek inşallah ben tekrar temizleyip. misafirlerimi karşılayacağım. Kızkardeşim geliyo bir haftalığına Bu arada perşembe günü tekrar kontrole gideceğim bursaya biraz yoğun tempo bu hafta

Ellerine saglik canim bende duvarlarimi silmistim Loc ilee tek tek sildim elimle
basak karisi merak ediyoryaa doktor tilotlu kari
iki satir bisi ogrendi diye doktor olmuss

benımde loc kullanıyorum ama duvarlrım temızdı bıde desenı gıtmesın dıye dokmedım zoomda mutfak dolabını tertemız yapıyo

iz de mi amway cisiniz ben amway cilerden çok korkuyomm

kaynanam da amwayci

bende

aaaaa belinaycım loc aslaaa ve aslaaa desennini götürmez. loc a o kadar güvenebilirsinki içebilirsin bile

ben çiçoşlarımı onunla suluyorum coşuyıolar

off benim oliş te can sıkıntısından ne şekle gireceğini şaşırmış:26: o ne öyle ayak bacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…