Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm kızlar tel giriyoruz birazcık zor oluyo erenay bakmaya geldim gelmemiş herald e daha başak msj cevap vermedin yazmışsın ya evet dün ezan olur ken halvetteydık birşey olurmu diye baktım o yazıyı gördüm aklıma takıldı

kızlar selam topiğinizle yeni tanıştım :) benimde bebeğim olmuyor belki de şimdilik :) bir dış gebelik ve düşüğüm var.. Allah hayırlısını versin.. 3 temmuz adet tarihim.. hiç bir belirtim yok belli ki bu ay da bişey yok.. sıkkınım.. bööle işte.

bikaç foto daha ekledim

dipdibe oturmuyoruz da bi nişan dolayısıyla toplanmış bulunduk cnm
olsun cnm her zaman toplanmıyosunuz demekki bu dagüzel bişi
uyu tabii dinlen yorma bebeği
uyuyabilirsem uyuycam cnm. sen yine de 4te bi yokla beni
hoşgeldin cn belirti yok diyosun adet belirtisimi yok. .
kaç yıllık evlisin

hoşgeldin cn belirti yok diyosun adet belirtisimi yok. .
kaç yıllık evlisin
[/QUOTE]

canım benimmmm.. hamilelik belirtim zaten yok da adet belirtilerim var işte biraz biraz göğüslerim acıyor falan.. maalesef yani.. ve umudum gidiyor Allah kimseyi umutsuz brakmasın ben 4 yıllık evliyim 2 yıla yaklaşıcak çocuk isteyeli şu ana kadar 1 ay klomen içtim sadece.. onun dışında rutin kontrellerde sıkıntı yoktu ama en son düşük yaptığımda mart ayında muayene oldum ondada herşey normal dedi doktor.. düşük 4 yada 5 haftalıkken kendiliğinden oldu..

2 SENE KORUNDUNUZ HERALDE.. inşallah çok bkletmez bebeğinn. sana bi tüyo veriyim. hamileyken de aynı şekilde adet belirtileri yaşıyopsun. gerçi sende dah aönce yaşamışsın bilirsinumudunu kaybetme bizimle burda neşeyle yuurtlayıp zevkle doğurabilirsin biz tk tek hamiş kalıyoruzzz

eroşun kocası evde gelemz heralde bugün

Ohhhhh nihayet işler bitti camlarım çok güzel oldu şıkır şıkır. yatak odam 5m2 büyüdü. Misafirlerimde geldi 1 hafta yiğen sevcem mıncıra mıncıra

Ohhhhh nihayet işler bitti camlarım çok güzel oldu şıkır şıkır. yatak odam 5m2 büyüdü. Misafirlerimde geldi 1 hafta yiğen sevcem mıncıra mıncıra
yatak odan büyüdümü nasıl yani kuzumm:26:
Melegim benimmmmm korkmaa oku ufle allah korurr

Pihtili karilar topicine baktimdi bir arkadasa tefriciye okuduktaa
ne warrrrr

ben burda korkuyom diyom sen pıhtılı karılarla uğraşıyonAllah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…