ben o saate kalırmııym bilmiyom uyurum belk
olsun cnm her zaman toplanmıyosunuz demekki bu dagüzel bişibikaç foto daha ekledim
dipdibe oturmuyoruz da bi nişan dolayısıyla toplanmış bulunduk cnm
uyuyabilirsem uyuycam cnm. sen yine de 4te bi yokla beniuyu tabii dinlen yorma bebeği
hoşgeldin cn belirti yok diyosun adet belirtisimi yok. .kızlar selam topiğinizle yeni tanıştım :) benimde bebeğim olmuyor belki de şimdilik :) bir dış gebelik ve düşüğüm var.. Allah hayırlısını versin.. 3 temmuz adet tarihim.. hiç bir belirtim yok belli ki bu ay da bişey yok.. sıkkınım.. bööle işte.
ben çıkıyorum kuzum
k.v. nin yanına gideyim biraz
canım benimmmm.. hamilelik belirtim zaten yokda adet belirtilerim var işte biraz biraz göğüslerim acıyor falan.. maalesef yani.. ve umudum gidiyor Allah kimseyi umutsuz brakmasın ben 4 yıllık evliyim 2 yıla yaklaşıcak çocuk isteyeli şu ana kadar 1 ay klomen içtim sadece.. onun dışında rutin kontrellerde sıkıntı yoktu ama en son düşük yaptığımda mart ayında muayene oldum ondada herşey normal dedi doktor.. düşük 4 yada 5 haftalıkken kendiliğinden oldu..
Slm kızlar tel giriyoruz birazcık zor oluyo erenay bakmaya geldim gelmemiş herald e daha başak msj cevap vermedin yazmışsın ya evet dün ezan olur ken halvetteydık birşey olurmu diye baktım o yazıyı gördüm aklıma takıldı
Alla allaaa bak sen olisiiinii sewsinlerrrrrroff benim oliş te can sıkıntısından ne şekle gireceğini şaşırmış:26: o ne öyle ayak bacak
git git kaynanayı ihmal etmeye gelmez
benim başladığım tedavinin sonucu benim için hayırlımı????
Alla allaaa bak sen olisiiinii sewsinlerrrrrr
Bak bak diyene bakkkkkkkaynana asiklisi
Melegim benimmmmm korkmaa oku ufle allah korurrsevinç karısıııııııııııı melekliğimi ısrarla koruyorummmmmevde yalnızım kocam gittii:18::18::18:
Ohhhhh nihayet işler bitti camlarım çok güzel oldu şıkır şıkır. yatak odam 5m2 büyüdü. Misafirlerimde geldi 1 hafta yiğen sevcem mıncıra mıncıra
yatak odan büyüdümü nasıl yani kuzumm:26:Ohhhhh nihayet işler bitti camlarım çok güzel oldu şıkır şıkır. yatak odam 5m2 büyüdü. Misafirlerimde geldi 1 hafta yiğen sevcem mıncıra mıncıra
Melegim benimmmmm korkmaa oku ufle allah korurr
Pihtili karilar topicine baktimdi bir arkadasa tefriciye okuduktaa
ne warrrrr
eroş dok görüşmesi nasıl gectı acaba neden haber vermedı:26::26:
kocası evde cnm gelme zheralde belkim kaçar bi ara duvarların bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?