Evet bacim tarihleri gordum ben ikinci alternatif tarihi yapiyom regl sonrasi oluyo diye
ama bu defa regl e denk gelecek gibi simdide cikan bisi yok napacami sastim
benimde reglime gelecek onun için 1. alternetefi yapacam ben 2 ay öncesine kadar 1. alternetif hep reglimden sonra dek geliyodu sonra ben 2 gün 1 gün derken erken oldum şaştı mecbur 1. kullanacam... benim çıktı busefer erken çıktı bide benim seninde yoksa kalsın öyle belkide bidaha hiç çıkmaz
Koltukaltini en son mayista almistim resmen tek tuk varartik ikinciye denk gelirse yaparim simdi annemlerin evi cok kalabalik istesemde yapamam
kızlar yaaa bu mintika temizliği günlerine nerden bakılıyor?bana ozelden sayfayı yollarmisiniz her seferinde sormayayim...buarada bende berat kandiliyle ilgili yazı okuodum dehlemis kk ...bu sene içinde doğacak çocuk deftere gecirilirmis berat kandili gecesinde.....rabbim bizim bebisleride yazsın insallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine o deftere....ben yatiom kızlar ...ii geceler tatlı rüyalar Allah a emanet olun...
şimdiden herkesin berat kandili mübarek olsun...Rabbim gonlunuzden geçeni hakkınızda hayırlı,hakkınızda hayırlı olanida gonlunuze razı eylesin ...
kızlar yaaa bu mintika temizliği günlerine nerden bakılıyor?bana ozelden sayfayı yollarmisiniz her seferinde sormayayim...buarada bende berat kandiliyle ilgili yazı okuodum dehlemis kk ...bu sene içinde doğacak çocuk deftere gecirilirmis berat kandili gecesinde.....rabbim bizim bebisleride yazsın insallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine o deftere....ben yatiom kızlar ...ii geceler tatlı rüyalar Allah a emanet olun...
ayy inşallah seraycımm hepimizin bebişleri kaderleri güzel güzel yazılır.
hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun arkadaşlar...
kızlar cidden işe yarıyomu bu dolunayda temizlik filan? yaa ben kendi kendime ağda yapamıyorumağdacıya gidiyorum ordaki uyuz kız koltuk altımı bi aldı kararttı resmen beyazlamasını bekliyorum sonra orayı sadece kendim almaya çalışıcam...işe yararsa sizde bende o günleri takip ederim artık
günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin
bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin
canım dün evde yoktum tam pazara çıkçaktım arkadaş geldi çocuğuyla geldi saat 11 de evimi batırdılar gittiler pazara gittim derken evimi şöle mis yapayım yarın bekliom ha perşembe günü ayarlayabiilirmisin kendini bak erken cvp ver ona göre dövem yoksaaaBasos nerdesin hayatimmmm
belinay kaynosu cok sewdi galiba piyasada yok :120:
sessa da kaynos hisimina ugrayanlardankaynosu geldi geleli yokkk
bengisu tasinamadimi acepppp
hurrem bebegi karnina koydu kaybolduuu
hadiste kocisi ise koydu kaybolduuu
erenayda koye gitmis
nikoda isten cikmis
mood temizlik bitmedimii
beydaglii topic topic geziinmi tatlim
nazoda yok yigenlerimi geldi acep
hacer taze hamisss:44:
ve diger karilar ben buralari bekliiiim siz kaybolun
malesef hantal çktı bizim karuuuuu hayla gelcek hayla gelcek gelmes gelmes hafta sonu gelirr bak görr ben de boğmak zorunda kalırım:))))diğer karilar olduk ya nese bu seferlik affettim seni adanadasin ya bidaha olursa bulurum seni bak...hadiskoyla görüştünuzmu kiss?
inşallah unutma yarınnn ayarla kendini adresimi özelden yazayım yoksa bütün karılarr evimi çökertirler heheh başak gelmesinnn hele koca totolu karıııı seraycım ayarlayabilirsen sende çık gellltesekkur ederim tatlimmmm hadisle daha gorusemedik kismetse gorusucuuuuzzz kankeytomla
kız geçen arkadaşım çağırdı gitçem hazırlandım bi aradımki iyiki aramışım resmen dalga geçti manyak karı isnirlendim ne aradım ne sordum mutlaka gel diyip aradımda ben evde yokum dedi yaa iyiki çıkmamışım geri döncektim bide demezmi arkadşaım çağırdı sen buraya gel ayy bayılcam anlatırken bile yüreğim tükendiiianammmm ben olacaktım vede kocisim böyle selere kizmio olacaktı hastaneye gittiğin gün gelirdim ne biçim kankeytosunuz
manyak karı bilionmu hastanleri desen sen beni götür sen adanalısın kocam tek göndermiooooEllerine saglik canim bende merak ettimdi.
He kiz gelmedi kankeytom gelseydi beni doktora goturseydi deli hadisssssss
Evet buralardada pek yok borulceyide gonderdi ama ne yapiyorsa artikin cik cik cik
aminn canım seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul herşey gönlünce olsunnnngünaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin
bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin
Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...
Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...
günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?