Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet bacim tarihleri gordum ben ikinci alternatif tarihi yapiyom regl sonrasi oluyo diye
ama bu defa regl e denk gelecek gibi simdide cikan bisi yok napacami sastim

benimde reglime gelecek onun için 1. alternetefi yapacam ben 2 ay öncesine kadar 1. alternetif hep reglimden sonra dek geliyodu sonra ben 2 gün 1 gün derken erken oldum şaştı mecbur 1. kullanacam... benim çıktı busefer erken çıktı bide benim seninde yoksa kalsın öyle belkide bidaha hiç çıkmaz

Koltukaltini en son mayista almistim resmen tek tuk var artik ikinciye denk gelirse yaparim simdi annemlerin evi cok kalabalik istesemde yapamam

Koltukaltini en son mayista almistim resmen tek tuk var artik ikinciye denk gelirse yaparim simdi annemlerin evi cok kalabalik istesemde yapamam

benimde bir ay çok az çıkmıştı sonradan biraz daha fazla çıktı pişman oldum keşke almasaydım diye

kızlar yaaa bu mintika temizliği günlerine nerden bakılıyor?bana ozelden sayfayı yollarmisiniz her seferinde sormayayim...buarada bende berat kandiliyle ilgili yazı okuodum dehlemis kk ...bu sene içinde doğacak çocuk deftere gecirilirmis berat kandili gecesinde.....rabbim bizim bebisleride yazsın insallah bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine o deftere....ben yatiom kızlar ...ii geceler tatlı rüyalar Allah a emanet olun...

şimdiden herkesin berat kandili mübarek olsun...Rabbim gonlunuzden geçeni hakkınızda hayırlı,hakkınızda hayırlı olanida gonlunuze razı eylesin ...

şimdiden herkesin berat kandili mübarek olsun...Rabbim gonlunuzden geçeni hakkınızda hayırlı,hakkınızda hayırlı olanida gonlunuze razı eylesin ...

tamam canım atarım
seninde berat kandilin mubarek olsun RABBİM gönlündekileri hayırlısıyla versin

ayy inşallah seraycımm hepimizin bebişleri kaderleri güzel güzel yazılır.
hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun arkadaşlar...
kızlar cidden işe yarıyomu bu dolunayda temizlik filan? yaa ben kendi kendime ağda yapamıyorum ağdacıya gidiyorum ordaki uyuz kız koltuk altımı bi aldı kararttı resmen beyazlamasını bekliyorum sonra orayı sadece kendim almaya çalışıcam...işe yararsa sizde bende o günleri takip ederim artık

işe yarıyor canım benim azaldı hem okadar az çıkıyorki hem bi zararı olmaz demi zaten alıyoruz

Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...

günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun

Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin

bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin

günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..

Aminnnnnnnnn cumlemizin kandilini mubarek olsun....

canım dün evde yoktum tam pazara çıkçaktım arkadaş geldi çocuğuyla geldi saat 11 de evimi batırdılar gittiler pazara gittim derken evimi şöle mis yapayım yarın bekliom ha perşembe günü ayarlayabiilirmisin kendini bak erken cvp ver ona göre dövem yoksaaa

diğer karilar olduk ya nese bu seferlik affettim seni adanadasin ya bidaha olursa bulurum seni bak ...hadiskoyla görüştünuzmu kiss?
malesef hantal çktı bizim karuuuuu hayla gelcek hayla gelcek gelmes gelmes hafta sonu gelirr bak görr ben de boğmak zorunda kalırım:))))

tesekkur ederim tatlimmmm hadisle daha gorusemedik kismetse gorusucuuuuzzz kankeytomla
inşallah unutma yarınnn ayarla kendini adresimi özelden yazayım yoksa bütün karılarr evimi çökertirler heheh başak gelmesinnn hele koca totolu karıııı seraycım ayarlayabilirsen sende çık gelll

anammmm ben olacaktım vede kocisim böyle selere kizmio olacaktı hastaneye gittiğin gün gelirdim ne biçim kankeytosunuz
kız geçen arkadaşım çağırdı gitçem hazırlandım bi aradımki iyiki aramışım resmen dalga geçti manyak karı isnirlendim ne aradım ne sordum mutlaka gel diyip aradımda ben evde yokum dedi yaa iyiki çıkmamışım geri döncektim bide demezmi arkadşaım çağırdı sen buraya gel ayy bayılcam anlatırken bile yüreğim tükendiii

Ellerine saglik canim bende merak ettimdi.

He kiz gelmedi kankeytom gelseydi beni doktora goturseydi deli hadisssssss
manyak karı bilionmu hastanleri desen sen beni götür sen adanalısın kocam tek göndermioooo

Evet buralardada pek yok borulceyide gonderdi ama ne yapiyorsa artikin cik cik cik

anam görümce gitti die sevindim gelenim gidenimmm komşum arkadşaım derken pek takılamadım canım buraya ama seni bekliom bak yine sölüom bekliommmm

aminn canım seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul herşey gönlünce olsunnnn

Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...

günaydın kayıp arkadaşım napıonnnnn canım yarın gel muhakkak bana ok mii ayrıca senin de kandilin mübarek olsun hepimizin benim içinde dualarınızı esirgemeyin ben hep ediorum sizler için

günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..

günaaaaaaaydınn kızlarr
allahım bu mubarek günde yüzümüze baksınn,,hayırlı evlatlar nasip etsinn,,bekletmeden bebeklerimizi göndersin,,
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.

kızlar dün okumada dualar yapılırken sizin içinde amiiin dedimm...
inşallah allahım o güzel dualardan gelecek hayırları sizlerede nasip eylemiştir...
çok kalabalıktı canımız çıktı,,tabi bide iş vardı sonrasında
kazanları yıkadık,, evi tekrardan temizledik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…