slm kızlar hayırlı kandıller naıslsınız bakembende adet olduğumdanmıdır nedır butun gece dondum durdum yatakta.. az sonra doktora gıdıyom doktorumu daha fazla bekletmeyem bır aydır gorusemedıkler malum dua edın kız bana yolarım hepizini
Nerdesiniz ya gelin bi çorba yarın
Nerdesiniz ya gelin bi çorba yarın
Aboooooo geliyom kuzu ac kapiyi corbayi yaptim
Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...
günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..
günaydıııııııııııın kızlaaaaaaaaar
herkesin berat kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza kolay ödeme hamilelerimize kolay doğum bebek isteyen bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kötü gözleri hayatımızdan uzak tutsun şeytanın şerrinden ve kötülüklerinden bizi korusun kötü kalpli insanların kalplerine merhamet nasip etsin
bizlere ve sevdiklerimize uzun ve sağlıklı mutluluk ve huzur içinde bi ömür nasip etsin
kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah
günaydın kıslar ' evleriniz huzur kalpleriniz nur dolsun kaldiliniz kutlu olsun' öpün bakem elimi
Kızlar günaydın hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul eder ınş ben çok hastayım yaz günü grip oldum boğazım ağrıyo
SEVGİLİ KK ARKADAŞLARIM,
Yemyeşil cennet vadileri sizin olsun.
Kalbiniz nur, ruhunuz Allah'a yakın olsun.
Melekler dostunuz, Rasullullah sefaatciniz olsun.
Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun!
kızlar ben gıttım geldım.. doktorun durtukleme ıslemı acıyla ama netıcede basarıyla sonuc verdı. batında sıvı vardı hep görunuyodu tedavı oldum cok sukur bu ay yok dedı gecmış sanırım. yumurtalıklarda sorun yok. kolemen tedavısıne basladık ve folık asıt verdı. bır hafta sonra gdııcem yıne yumurtalara bakıcaak. yarın esım test yaptırcakya onunda sonucuna gore normal yada asılama önerıcem dedı. yada catlatma ığnesı yapcakmış. ayy allahım yarın olmaz artık bana ınşallah sızınde dualarınızla hıç bıseycık cıkmıcak bende kavusacam bebeğime.. ve benımde dualarım hepınız ustune... canlarım bugun mubarek bır gun sızden bır arkadasım adına dua istıyorum. adı sema.. adını vererek dua edınız olurmu. tup bebek bıle yapamıyomuş.. yanı yapmıyolarmış yumurta ıle ılgılı farklı bır sorunu var sanırım. ıcıne koyup dıkmelerı gerekıyomuymuş yumurtayı neymış.. ama allahtan umıt kesılmez bız bılıyos bunu nolur onujn ıcınde dua edın. yedı senedır evlı artık kavussun oda tez bebeğine... ne demiş hz. mevlana:
duasız usurmuş yurekler bil.
sana bır dua eden olsun, senınde bır dua ettığın..
bılmezsın, hangı kırık gonlun duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar acan..
bilmezsın kımın ıcın ettığın duadır senı böyle ayakta tutan
hepinişze hayırlı kandıller dualarda buluşalım ınşaallah
gözün aydın canım
hayırlı haberlerle geldin bu güzel günde ...
allahım şifasını versin,bekletmesin ,tez zamanda anneler kervanına katsın arkadaşını bu akşam edeceğim dualara katacağım onuda...
inşallah yarınki test sonucunuzda hayırlı çıkar...
saol cnm benım rabbım nerde ne ıcın dua eden dın kardeslerım varsa bu guzel gece hurmetıne dualarını kabul etsın inşaallah. çıkmadın candan umıt kesılmıyo işte...hayat sana dıkenlerı yolluyorsa dıyo mevlana demekkı gul yakında.. hepimiz güllerimize ulaşalım ınş.
amiiin canımm amiiin...
rabbimin vardır bi bildiği bizi bekletiyosa ya böylesi hayırlıdır yada gelecek olan mutluluk çook yakındadır (inş)
allahım bu gece alınlarımıza evlat müjdeleri yazsın inşallah..
Kızlar nerdesini z bugün bakem ben acile gittim kocış oruç oruç götürdü boğaz enfeksiyonu geçiriyor um bugün kuran okuyamayacm bana dua edin ne olur
test sonucumu alıp doktora göstercem. .
ananın memelerinden ayrı kaldın ne testi göstercen diyiver bana bakem
Basak hayirli haberlerle gelllllll hemen yazzzzx
tembellll
tamam neyse yeğenim içinn beklerimm
hayırlı haberlerle gel..inşallah
karılar sorduğunuz için teşekkür ederimmmmBaşak nerdesin kız gelemedin mi dok ne testti yaptırdın sonucun nasıl
biri de beni dok götürsün yerim den oynayamıyorum
edicem ben tatlım merak etmeslm kızlar hayırlı kandıller naıslsınız bakembende adet olduğumdanmıdır nedır butun gece dondum durdum yatakta.. az sonra doktora gıdıyom doktorumu daha fazla bekletmeyem bır aydır gorusemedıkler malum dua edın kız bana yolarım hepizini
ben yapmadım tatlım ama yapan arkadaşlar yanıt verirlerkizlar aranizda bal corek otu yapan var mi ? bir türlü ne zaman baslanacagini ve nasil yapilmasi gerektigini ögrenemedim. daha önce okumustum ama nerelerde okudum hicc bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?