Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kankaaamm yeğenim iyiymişş oleyyyy
sen nasılsın...
keyfin nasıll
kıskanma vilmayıı özel bişi konuştukk sadece ikimize özel ....

kızlarr bugün oruç tuttuk kocişimle ..allahım kabul eder inşallahh
kocacım balık tuttu...iftarda onu yedikkk ,,
biraz burda takılıyomm,,birazdann evimi temizleyip duşumu alıcam sonra da ibadetimi yapıcammm

ah cnm nedır bu sıtemler.. ben anlamadım senın bı yazdığın msajı oğlun felan mı ne .. iştye neden oluyo bunlar bırebır tanışamadığımız ıcın hıkayelerımızı bılmıyos ya ondan anlamadım ama sanırım yınede bır sağlık sorunu yok bırınde onu anladım galıba cok gecmış olsun

hem öle afra tafta yapma ben daha sana caya gelcem

ya bıde bu nıcklerınızın altına bebeğim gelıyo yok ben sen bılmem ne nası yazıyonuz bacılar bunları ben teknolojı özurlumuyum ne bulamadım:26::26::26::26:

kızlarr bugün oruç tuttuk kocişimle ..allahım kabul eder inşallahh
kocacım balık tuttu...iftarda onu yedikkk ,,
biraz burda takılıyomm,,birazdann evimi temizleyip duşumu alıcam sonra da ibadetimi yapıcammm

ohh allah kabul etsın.. ben kırmızılara bulandığım ıcın oruc moruc hakgetıre zavallaı kocamda saatı bellı değil öğlen geldı zaten eve bende tesbıh felan cekem barı ama kıldığınız namazlarda banada yer verın bıde benım sema adındakı arkadasıma aman dıyım sakın ıhmal etmeyın nolurrrrrr

1. sayfada kabaca tanıtımımız var canımm okursan biraz bilgi sahibi olabilirsinnn
bu arada bende pko var canım beniim sorunum da buymuşş yeni öğrendikk
saol canım iyiyim senn nasılsın.
iyi bomba gibi inşallahhhh

edeceğim merak etme ...
olsun ramazan ayında tüm geceler mübarekk bol bol ibadet edersinn..

ya bıde bu nıcklerınızın altına bebeğim gelıyo yok ben sen bılmem ne nası yazıyonuz bacılar bunları ben teknolojı özurlumuyum ne bulamadım:26::26::26::26:

kullanıcı kontrol paneli -sol tarafta profili düzenle var oraya tıkla--önüne açılan sayfada aktüel rütbe kısmındaki kutuya istediğini yaz-sonra sayfanın en altından değişiklikleri kaydete tıkla

yazdım ama anladıysan yaparsın...

Başak hastayım o yüzden oynayamıyorum yerim den kocış dok götürdü senin sonuçlar temiz çıkmış şükür kızlar hepinize dua ettim rabbim kabul eder ınş ben yatar iyi geceler

kızlar yaaa ben hastayım ya bugün nasıl bi ibadet yapabilirim bana fikir verirmisiniz?benide dualarınıza eklemeyi unutmayın...

Başak hastayım o yüzden oynayamıyorum yerim den kocış dok götürdü senin sonuçlar temiz çıkmış şükür kızlar hepinize dua ettim rabbim kabul eder ınş ben yatar iyi geceler

geçmiş olsun belinaycımmm...Allah kabul etsin dualarını...ii geceler canım...kendine ii bak...

allahim bu gecenin hurmetine sen ellerimizi bos cevirme ya rabbimm
bekleyenlere evlat.evladi olanlarin evlatlarina hidayet ve saglik ver ya rabbimmm
alnimiza hayirli yazilar yaz ya rabbimm
ellerimi actim sana yalvariyorum ya rabbiimm hastalara sifa dertlilere deva umutsuzlara umut
karanliktakilere isik ver rabbim.hasta olup eziyet cekenlere sen yardimci ol allahim. su anda her ne icin olursa olsunn aci eziyet uzuntu cekenler varsa sen yardimcilari ol rabbim sifalarini ver
ben ve benim gibi anne olmak icin yanip tutusan ellerini acmis sana yalvaran nice hanimlarin dualarini sen kabul eyle..anne olma serefiyle onurlandir sen ya rabbimm
bu mubarek gecede el acmis dua edenlerin dualarini kabul eyle ya rabbimm
sen en buyuksun.sen affedicisin sen gunahlariimizi affeyle ya rabbimm
derdimizin dermani sen ol rabbimm yolumuzu sana cevir .yuzumuzu senden baskasina cevirttirme .kotuleerin serrinden koru..bizi kotu insan olmayi nasip etme ya rabbiiimmm

amiiinn

kizlar hepimize uzun uzun dua ettimm
ve bu gece ibadet etmekten mahrum olan kizlar icinde yazdimm
...

selam kızlar,kahdilimiz mübarek olsun
pek gelemiyorum,yoğunum,yorgunum
doğum hikayemi size de yazayım,sonra çıkıp uyucam inşallah oğluş uyanmazsa

DOĞUM HİKAYEM(başlık atmassam olmazdı)
19 haziran salı günü sabah kalkınca nişanım gelmişti ama nişandan sonra sancınız olmadan dr a gitmeyin,bi kaç gün sürebilir doğum denildiği için dr a gitmek aklımın ucundan bile geçmedi
zaten arkadaşlar gelip evi temizleyeceklerdi ve geldiler,baya yoruldular,ben de onları izlerkin yorulmuştum,biraz uzancam dedim,arkadaşım uzanmış halimi görünce,senin karnın inmiş,yarın doğurursun dedi,ben de sancım yok hiç demiştim
neyse ertesi gün,yani ayın 20 sinde gene sabah kalkınca nişan geldi,gene sancı yok ama bi ebeyi arayım dedim,o da ilk doğumum olduğu için,ne olur ne olmaz git dr una diye yönlendirdi
hemen dr u aradım ama hastanede değildi,asistanına ulaşmamda biraz zaman aldı ama o da hemen gel deyince gittim
muayeneye aydı,pazartesi iki parmak dedikleri açıklık,çarşamba üç parmak olmuştu(niye cm hesabı söylemedilerse)biraz da biz yardımcı olalım dedi asistan ve açılması için elinden geleni yaptı ama hala sancı yok
nst ye soktu beni,bakıyorum 30 dan yukarı çıkmıyo,oda bir iki defa 30 a ulaştı ama biraz sancı çoğaldı gibi geldi bana,dr geldi,nst de çıkmıyo ama senin karnın taş gibi,sancı başlamış,doğru yatışa dedi
ben hala bi eve gideyim,çantamı falan almadım diyorum,ne evi doğum başlamış,doğru doğumhaneye diye kışkışladı beni
doğumhaneye girer girmez beni yatırdılar,direk lavman ve akabinde serum ama benim sancılar bi çoğaldı,bırakın beş dk yı,üç dk,iki dk arayla giriyo.
serumda suni sancı var mıydı bilmiyorum,bana öyle bişey söylemediler(bu konuyu merak ediyorum doğrusu)
bebek tam aşağı inmemiş biraz yürü dediler,yaklaşık 15 dk yürüdüm sanırım
sonra beni tekrar muayeneye aldılar,açılma 7 cm olmuş,orda suyumu patlattılar,ya da kendi patladı,sancıdan gözüm bişey görmüyo,kimseden bilgi de alamıyorum.
bu defa yatakta tekrar nst bağlıyım ve dr lar başımda bekliyolar,sancı geldikçe elle kontrol ediyolar,el yordamıyla artık nasıl yaptılarsa bebeği çevirdiler,yardımcı oldular,yürüyerek doğumhane bölümüne götürdüler,bi 15 20 dk da orda çok büyük sancı çektim ama gene de dayanılmıcak sancılar değildi
her sancı geldiğinde nefes tekniğiyle ıkındım,onlar da karnıma bastırmadan yardımcı oldular ve benim için dünyanın tüm tatlarından daha tatlı yavrum dünyaya gözlerini açtı
ilk ağzımdan çıkan çok şükür oldu,çünkü çok korkutmuştu drlar beni,normal doğum senin bebeğin için riskli olabilir,yaş faktörün var,çok uzun süredir beklediğin bi bebek,riske atmamalısın diye
ama rabbim yardım etti ve saat 16 da yatıp,21 de doğum gerçekleşmiş oldu.
hemen bebeğimi silip kucağıma verdiler,o kadar mutlu bi andı ki benim için,rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah
doğumdan sonra dikişler biraz uzun sürdü sadece
ertesi gün de çıkışımız verildi ama daha öncede dediğim gibi,hem mutlulukla,hem de ilaçların etkisiyle kendimi çok iyi hissederek hem çocuk,hem iş koşturmacasına girince güçten düştüm,ağrılarım da arttı ve bi kaç gün hiç kıpırdayamadım
işte benim doğum serüvenim de böyle oldu
rabbim herkesi sağlıcakla kurtarsın inşallah

yaptım sekerım saolasın

yureğine sağlık canım cok guzel ıfade etmıssın herseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…