karılar sorduğunuz için teşekkür ederimmmmeve gelince uyudumdu sonrada kocam geldi fırsat bulamadım girmeye.
benim oğlanın başka bi testi daha vardı. afm-mom diye sevinç biliromirilik le alakalı bir test.
çok şükür sonucumuz güzelldoktor olişi gööstermedi ayda 1kez bakıtıyomuş hadi be doktor bakak dedim ama işe yaramadı
beklinaycım sen neden oynayamıyorsun hayatım. :26::26:
edicem ben tatlım merak etme
ben yapmadım tatlım ama yapan arkadaşlar yanıt verirler
kadınlarımmm hayırlı kandiller sizi özledim...
saol canım iyiyim senn nasılsın.hoşgeldinn canımm nasılsınn
sana da hayırlı kandiller...
kızlarr bugün oruç tuttuk kocişimle ..allahım kabul eder inşallahh
kocacım balık tuttu...iftarda onu yedikkk ,,
biraz burda takılıyomm,,birazdann evimi temizleyip duşumu alıcam sonra da ibadetimi yapıcammm
1. sayfada kabaca tanıtımımız var canımm okursan biraz bilgi sahibi olabilirsinnnah cnm nedır bu sıtemler.. ben anlamadım senın bı yazdığın msajı oğlun felan mı ne .. iştye neden oluyo bunlar bırebır tanışamadığımız ıcın hıkayelerımızı bılmıyos ya ondananlamadım ama sanırım yınede bır sağlık sorunu yok bırınde onu anladım galıba cok gecmış olsun
hem öle afra tafta yapma ben daha sana caya gelcem
iyi bomba gibi inşallahhhhsaol canım iyiyim senn nasılsın.
ohh allah kabul etsın.. ben kırmızılara bulandığım ıcın oruc moruc hakgetıre zavallaı kocamda saatı bellı değil öğlen geldı zaten evebende tesbıh felan cekem barı ama kıldığınız namazlarda banada yer verın bıde benım sema adındakı arkadasıma aman dıyım sakın ıhmal etmeyın nolurrrrrr
ya bıde bu nıcklerınızın altına bebeğim gelıyo yok ben sen bılmem ne nası yazıyonuz bacılar bunları ben teknolojı özurlumuyum ne bulamadım:26::26::26::26:
Başak hastayım o yüzden oynayamıyorum yerim den kocış dok götürdü senin sonuçlar temiz çıkmış şükür kızlar hepinize dua ettim rabbim kabul eder ınş ben yatar iyi geceler
kullanıcı kontrol paneli -sol tarafta profili düzenle var oraya tıkla--önüne açılan sayfada aktüel rütbe kısmındaki kutuya istediğini yaz-sonra sayfanın en altından değişiklikleri kaydete tıkla
yazdım ama anladıysan yaparsın...
allahim bu gecenin hurmetine sen ellerimizi bos cevirme ya rabbimm
bekleyenlere evlat.evladi olanlarin evlatlarina hidayet ve saglik ver ya rabbimmm
alnimiza hayirli yazilar yaz ya rabbimm
ellerimi actim sana yalvariyorum ya rabbiimm hastalara sifa dertlilere deva umutsuzlara umut
karanliktakilere isik ver rabbim.hasta olup eziyet cekenlere sen yardimci ol allahim. su anda her ne icin olursa olsunn aci eziyet uzuntu cekenler varsa sen yardimcilari ol rabbim sifalarini ver
ben ve benim gibi anne olmak icin yanip tutusan ellerini acmis sana yalvaran nice hanimlarin dualarini sen kabul eyle..anne olma serefiyle onurlandir sen ya rabbimm
bu mubarek gecede el acmis dua edenlerin dualarini kabul eyle ya rabbimm
sen en buyuksun.sen affedicisin sen gunahlariimizi affeyle ya rabbimm
derdimizin dermani sen ol rabbimm yolumuzu sana cevir .yuzumuzu senden baskasina cevirttirme .kotuleerin serrinden koru..bizi kotu insan olmayi nasip etme ya rabbiiimmm
amiiinn
kizlar hepimize uzun uzun dua ettimm
ve bu gece ibadet etmekten mahrum olan kizlar icinde yazdimm
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?