günaydın canım nasılsınn...
allahım bu akşamda edeceğin tüm dualrı kabul ve hakkında hayırlı eylesin...
amiinnn....sağol kuzum iyiyim,sen nasılsın??
iyiyim canım yaaa
niyetliyim bugün,biraz zor geçecek galiba...:26:
Amin canimkızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah
Giz yarin kiz kalesine denize gitcukkkkgünaydın kayıp arkadaşım napıonnnnn canım yarın gel muhakkak bana ok mii
Amin canimgünaaaaaaaydınn kızlarr
allahım bu mubarek günde yüzümüze baksınn,,hayırlı evlatlar nasip etsinn,,bekletmeden bebeklerimizi göndersin,,
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.
Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.
kızlar dün okumada dualar yapılırken sizin içinde amiiin dedimm...
inşallah allahım o güzel dualardan gelecek hayırları sizlerede nasip eylemiştir...
çok kalabalıktı canımız çıktı,,tabi bide iş vardı sonrasında
kazanları yıkadık,, evi tekrardan temizledik...
öylemi ALLAH kabul etsin kuzum.. bede adetli olmasaydım düşünüyordum oruç tutmayı kısmet değilmiş...
iyiyim canım yaaa
niyetliyim bugün,biraz zor geçecek galiba...:26:
sevinç hanım bakıyorum aklına bilem gelmemişim küstüm
beni sayan yok hıhhhhhhhhhhhhh üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Giz yokkkk telimin sarji bitiyordu ne sartlarda giriyom nete
surda tatildeyim sizi merak ediyom yaranamiyom
hem diger karilar dedik yaaaas
alla allaaaa sizin hepinizi cooook sewiyom ben
topic basi kariniz yok siz bana sardiniz
evet aynı gün izinliler ama ben eşim izinli olduğunda pek giremiyorum cep telefonumda evdeki nete bağlanmıyo anca ayrı paket almam lazım
onun için sizlerden ayrı kalıyorum yoksa eşim pc deyken bende cepten girebilsem süper olurdu dün yine döktürmüşünüz ben katılamadım
Amin canim
Giz yarin kiz kalesine denize gitcukkkk
Amin canim
sağol canımm ,,alllahım niyetini kabul etsin o zaman,niyetinin hayrına benimkine ortak eylesin...
bu özel, bereketli,mubarek gecelerde adetli olmak çok üzüyo insanı bişey yapamıyosun...
dememmi kankammeroşcum dualarınız kabul olsun inşallah Alah razı olsun. benim içinde amin dedin mi
Bana yalan solersen boleee hismima ugrarsin ne beddua edecem deli kari ohhhh olmusevettttttt hanımlar sizlerinde beraat kandili mübarek olsunnnnn.
bizin için yine bi duaların kabul olma zamanı geldi
ben bugün test sonucumu almaya gitcem.o yüzden bir an önce epilasyonumu bitirmem gerek.gerçi ben sevinç gibi tüylü diilim
sevinçcimm dün sana şaka yaptım eletürük gitti demiştim ya. beddua mı ettin nedir:44:dün gerçekten gitti
20:00 den sonra gelmedi. bizde yattık. teee gece gelmiş
ayıpsız karııııı sara ablayla seray ı unutmuşşş
özrüde kabahatinden büyük
siz buna bakmayın hanımlar unutur bu bööle
eeeee bana ne zaman gelmeyi düşünüon yine ekiceksin belli oldu cuma evdemisin bari eğer cumada gelemem dersennn pzt kesin gel kelleni vurmımmmm
dememmi kankamm
hatta kadın "hamilelerimize bir avazda kolay doğumlar ver"dediği zaman
allahım başak için amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn dedimmmmm
Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...
günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..
Aminnnnnnnnn cumlemizin kandilini mubarek olsun....
aminn canım seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul herşey gönlünce olsunnnn
günaaaaaaaydınn kızlarr
allahım bu mubarek günde yüzümüze baksınn,,hayırlı evlatlar nasip etsinn,,bekletmeden bebeklerimizi göndersin,,
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.
Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.
kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah
evettttttt hanımlar sizlerinde beraat kandili mübarek olsunnnnn.
bizin için yine bi duaların kabul olma zamanı geldi
ayıpsız karııııı sara ablayla seray ı unutmuşşş
özrüde kabahatinden büyük
siz buna bakmayın hanımlar unutur bu bööle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?