Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah

kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah
Amin canim
günaydın kayıp arkadaşım napıonnnnn canım yarın gel muhakkak bana ok mii
Giz yarin kiz kalesine denize gitcukkkk
Amin canim

öylemi ALLAH kabul etsin kuzum.. bede adetli olmasaydım düşünüyordum oruç tutmayı kısmet değilmiş...

sağol canımm ,,alllahım niyetini kabul etsin o zaman,niyetinin hayrına benimkine ortak eylesin...
bu özel, bereketli,mubarek gecelerde adetli olmak çok üzüyo insanı bişey yapamıyosun...

evettttttt hanımlar sizlerinde beraat kandili mübarek olsunnnnn.

bizin için yine bi duaların kabul olma zamanı geldi

ben bugün test sonucumu almaya gitcem.o yüzden bir an önce epilasyonumu bitirmem gerek.gerçi ben sevinç gibi tüylü diilim

sevinçcimm dün sana şaka yaptım eletürük gitti demiştim ya. beddua mı ettin nedir:44:dün gerçekten gitti
20:00 den sonra gelmedi. bizde yattık. teee gece gelmiş

eroşcum dualarınız kabul olsun inşallah Alah razı olsun. benim içinde amin dedin mi

sevinç hanım bakıyorum aklına bilem gelmemişim küstüm

beni sayan yok hıhhhhhhhhhhhhh üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Giz yokkkk telimin sarji bitiyordu ne sartlarda giriyom nete
surda tatildeyim sizi merak ediyom yaranamiyom
hem diger karilar dedik yaaaas
alla allaaaa sizin hepinizi cooook sewiyom ben

topic basi kariniz yok siz bana sardiniz

ayıpsız karııııı sara ablayla seray ı unutmuşşş

özrüde kabahatinden büyük

siz buna bakmayın hanımlar unutur bu bööle

bende eşin evdeyken bilerek girmiyosun zannediyordum. demek girebilsen gircen

sağol canımm ,,alllahım niyetini kabul etsin o zaman,niyetinin hayrına benimkine ortak eylesin...
bu özel, bereketli,mubarek gecelerde adetli olmak çok üzüyo insanı bişey yapamıyosun...

aminnnn.ernaycım sağol,ya ewet insan kendini suçlu gibi hissediyor ama oda RABBİMin emri ne yapalım,iyiki oluyorum benim zaten kürtajlardan sonra adet yoğunluğum baya azaldı..

Bana yalan solersen boleee hismima ugrarsin ne beddua edecem deli kari ohhhh olmus

ayıpsız karııııı sara ablayla seray ı unutmuşşş

özrüde kabahatinden büyük

siz buna bakmayın hanımlar unutur bu bööle

eeeee bana ne zaman gelmeyi düşünüon yine ekiceksin belli oldu cuma evdemisin bari eğer cumada gelemem dersennn pzt kesin gel kelleni vurmımmmm

Haberlesecez canim bir saatte olsa gelip kaaveni icecem ok

Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...

günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..

Aminnnnnnnnn cumlemizin kandilini mubarek olsun....

aminn canım seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul herşey gönlünce olsunnnn

evettttttt hanımlar sizlerinde beraat kandili mübarek olsunnnnn.

bizin için yine bi duaların kabul olma zamanı geldi

amin kızlar herkesin gönlündeki niyetini hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…