Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağol duaların için.. allah kabul etsiinn
kız benim testim filan yokk ,,adetimi beklemedeyim ben...
karılar paşam bi süredir ortalıkta yok fark ettiniz mi

meğer başka topiklerdeymişte bu:raya gelmiyormuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=8406449

bakınz

evet ben gördüm dün gezerkenn

kızlar bugün kocam evde bi daha giremeyebilirim
çok muhabbet etmeyin geçmiş birikmesinn

Oyle ilk gunden lisyeye eklersen olacagi o...
beni iki gun surundurmustun

evet aslında haklısın bizim kurallarda hemn zırt diye listeye kişi eklemek yoktu. neden bi süredir böle zırt diye ekliyorum bilmiyorum:44::44:

bi hatun geli,yo: meraba arkadaşlar beni de listenize eklermisinizzzben falan filan , feşmekan zmanıdr evliyim, falan fistan yüzünden hamile kalamıyom, vs vs

iki gün sonra yok oluyorlar.
bu yüzden vilmayı eklemiyorum ya

nazo da geziyo bugün maaşallahh. nazoooooo gezmelerde az yeeeeee:125::125::125: verdiğin kiloları alcan.

sonra çöp poşetine girip yürüyüş yaptırırım sana haaaaa. bu sıcak havalarda iyi kilo verdiriri

Slm hatunlar nasilsiniz
Hastayim demistim kimse bi gecmis olsun bile dememis neysee yada ben denk gelmedim
Bu sicklrda hastalik hic cekilmiyrmus cok kotuyummm

Kardelencm rabbim nazarlardan korusun sizleri

Ben celduuum evimi taşıdım yerleştirdim çankırıya geldiiim ay ne zor yaa taşınmak ev küçük ama sığdırdık çok şükür :18: şimdide annemlerin evi taşımaya geldik bu arada bugün doktora gittim 18.günüm yumoşum daha doğrusu folükül 20 milim olmuş ilk kez bukadar büyüdü neyse doktor bi iğne yazdı yumoş için ona bakmaya gitcez şimdi bulursam bugün vuruncam hade ben acil kaçar eczaneleri gezcez daha beni bekliyolar hoşçakalıın

Ben celduuum evimi taşıdım yerleştirdim çankırıya geldiiim ay ne zor yaa taşınmak ev küçük ama sığdırdık çok şükür :18: şimdide annemlerin evi taşımaya geldik bu arada bugün doktora gittim 18.günüm yumoşum daha doğrusu folükül 20 milim olmuş ilk kez bukadar büyüdü neyse doktor bi iğne yazdı yumoş için ona bakmaya gitcez şimdi bulursam bugün vuruncam hade ben acil kaçar eczaneleri gezcez daha beni bekliyolar hoşçakalıın

Merhaba kızlar,

ben sabah yine bursa'ya kontrole gittim. Toplam 1küçük,1büyük.3tanede normal yumurtam olmuş.çok sevindim. Klomene devam ayrıca gonal-f ve cetrotıde ekledi tedaviye doktor. Bi de cumartesi tekrar gidicem. Inşallah bu sefer olcak. Benim misafirler halan gitmediler o yüzden arada girip yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum.
Asker mektubu gibi oldu biraz ama iadare edin artık.

öptüm sizi

Slm hatunlar nasilsiniz
Hastayim demistim kimse bi gecmis olsun bile dememis neysee yada ben denk gelmedim

geçmiş olsun canım neyin var

bu sefer unutmamışsın eferim sana

Slm hatunlar nasilsiniz

geçmiş olsun canım neyin var

bu sefer unutmamışsın eferim sana

Bana inat yaptin ole listeys hemen eklenmek yok dedimdi bana cemkirdin bagrina bastin ohhhh oldu sana
herkesi bizmi sandin
Slm hatunlar nasilsiniz

canim cok gecmis olsun belinaya corba yapmistim sanada yapem
Canimmmmm hosgeldin yerlesmissin sevindim insalla cifter cifter tutar bebisin...
canim insalla hade bakem ...

Aminnnnnnnnnnnn rabbim dualarını kabul etsin...Allah razı olsun...

canım rabbim sağlık ve uzun ömürler versin...kokla bebisi yerime

aaaa unutmamis bu sefer sevinç bizi saracim...iyiyim kuzucummm sen nasilsin

ohh bence de bende olişe kız arıyodum zati iyi oldu hemncecik bi kız buldum. zati beni oliş gibi yakaşıklı damadı bulamazsn

sende bir duzine gelin alcan oglise sanırım :))

Slm hatunlar nasilsiniz

geçmiş olsun moodcum

kız hatun yolarım senın sacını basını dellendırme benı ben sneın bıldığın karılardan değilim yola cıktıklarımı yolda bulduklarıma satmam satanıda hıçç affetmem bılesın

selamlar hepinize nasılsınız?? ben annemi fizik tedawiye götürüyorum hava çok sıcaktı bugün yorgunummm..ama annecim iyi olsa keşke herşeye katlanırım...iki çene çalayım dedim ama kimsecikler yokmuş
BAŞAKKK testlerin iyi çıkmış canım gözünaydın..

gecmış olsun cnm ınşallah cabuk ıyılışır annen.. basak han ım dınlencede bı gırıyo bı cıkıyo

kızlar bugun esımın sonuclarını aldık.. yuppıııııı kötu cıkmadı bakalım artık nerde kaldıysak ordan tam gaz devam bebek aramaya

gecmış olsun cnm ınşallah cabuk ıyılışır annen.. basak han ım dınlencede bı gırıyo bı cıkıyo

inşaallah canım sağolasın..benim annem 2 yıl olacak felçlik geçirdi sol tarafı felçli..inşaallah iyileşir ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum..seninde eşinin test sonuçları iyi çıkmış hadi gözünaydın..başak başkalarına saydırır ama kendine bişey yookkk

slm kızlar. bugün doktor kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuç. sadece kan değerim düşük çıktı. demir hapını günde 2 alıcakmışım. kızımda 733 gr cık olmuşşş çok tatlıydı kuzum benimmmmmmmmmmm. haberler benden bu kadar. işlerim yoğun olduğu için ve evimdeki fareyi hala bulamadığım için fazla gelemiyorummmm. ama hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…