slm kızlar. bugün doktor kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuç. sadece kan değerim düşük çıktı. demir hapını günde 2 alıcakmışım. kızımda 733 gr cık olmuşşş çok tatlıydı kuzum benimmmmmmmmmmm. haberler benden bu kadar. işlerim yoğun olduğu için ve evimdeki fareyi hala bulamadığım için fazla gelemiyorummmm. ama hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüö
inşaallah canım sağolasın..benim annem 2 yıl olacak felçlik geçirdi sol tarafı felçli..inşaallah iyileşir ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum..seninde eşinin test sonuçları iyi çıkmış hadi gözünaydın..başak başkalarına saydırır ama kendine bişey yookkk
Canim annenede dua ettim rabbim sifasini versin indallahselamlar hepinize nasılsınız?? ben annemi fizik tedawiye götürüyorum hava çok sıcaktı bugün yorgunummm..ama annecim iyi olsa keşke herşeye katlanırım...iki çene çalayım dedim ama kimsecikler yokmuş
BAŞAKKK testlerin iyi çıkmış canım gözünaydın..
Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devamkızlar bugun esımın sonuclarını aldık.. yuppıııııı kötu cıkmadıbakalım artık nerde kaldıysak ordan tam gaz devam bebek aramaya
slm kızlar. bugün doktor kontrolümüz vardı. şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür iyi çıktı sonuç. sadece kan değerim düşük çıktı. demir hapını günde 2 alıcakmışım. kızımda 733 gr cık olmuşşş çok tatlıydı kuzum benimmmmmmmmmmm. haberler benden bu kadar. işlerim yoğun olduğu için ve evimdeki fareyi hala bulamadığım için fazla gelemiyorummmm. ama hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkk öptüö
Canim annenede dua ettim rabbim sifasini versin indallah
Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devam
ıyı cıktı cok sukru bakalım artık neler olcak beklıcez görcezzaten bende vılmayı ondan sectım kucukken ızlerdım cızgıfılm baslarken en sonda fred kapıda kalıp vilmaaaaaaaaaaaa dıye bağırıyoduda bıtıyodum ana:26: :44:
Canim annenede dua ettim rabbim sifasini versin indallah
Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devam
ıyı cıktı cok sukru bakalım artık neler olcak beklıcez görcezzaten bende vılmayı ondan sectım kucukken ızlerdım cızgıfılm baslarken en sonda fred kapıda kalıp vilmaaaaaaaaaaaa dıye bağırıyoduda bıtıyodum ana:26: :44:
Vilmaaa deyince benimde aklima hemen cakmaktaslar gelir
Vilmaaa deyince benimde aklima hemen cakmaktaslar gelir
bız cocukken guzledı cızgıfılmlerımız sımdıkılerın tas devrı bıle bı baska.. cocuğum olursa bızım zamanımızın cızgıfılmlerını ındırcem ızlettırcem:126::126:
canım geçmişi okumaya yüreğim tükenio okumuom daa sevinci bulsana bana kaltak beni yine ekti gördünmü hanfendi deniz keyfi yapıobaşak yine kaçtıı habersiz,habersizz...
hadişş yaaz kız geçmişe sonra bakarsın...
amin eline diline yüreğine sağlıkkkk rabbim kim için ne dua ettiysen senin içinde yüreğinden ne istyiosan onu versinnnallahim bu gecenin hurmetine sen ellerimizi bos cevirme ya rabbimm
bekleyenlere evlat.evladi olanlarin evlatlarina hidayet ve saglik ver ya rabbimmm
alnimiza hayirli yazilar yaz ya rabbimm
ellerimi actim sana yalvariyorum ya rabbiimm hastalara sifa dertlilere deva umutsuzlara umut
karanliktakilere isik ver rabbim.hasta olup eziyet cekenlere sen yardimci ol allahim. su anda her ne icin olursa olsunn aci eziyet uzuntu cekenler varsa sen yardimcilari ol rabbim sifalarini ver
ben ve benim gibi anne olmak icin yanip tutusan ellerini acmis sana yalvaran nice hanimlarin dualarini sen kabul eyle..anne olma serefiyle onurlandir sen ya rabbimm
bu mubarek gecede el acmis dua edenlerin dualarini kabul eyle ya rabbimm
sen en buyuksun.sen affedicisin sen gunahlariimizi affeyle ya rabbimm
derdimizin dermani sen ol rabbimm yolumuzu sana cevir .yuzumuzu senden baskasina cevirttirme .kotuleerin serrinden koru..bizi kotu insan olmayi nasip etme ya rabbiiimmm
amiiinn
kizlar hepimize uzun uzun dua ettimm
ve bu gece ibadet etmekten mahrum olan kizlar icinde yazdimm
...
hadiş kadar başına taş düüşmeyegörsün emi sen adanada fazla dolanma kızım mazallah gördüm yerde boğabilirim seni ona göreeeSelam hanimlar nasilsiniz bakalim dun hepinize ayri ayri dua ettim
hamislere sagsalim bebislerine kavussun didim ozellikle basak karisi didim
kimseyi evlatsiz birakma saglik sihhat huzur ver dedim
hastalarasifa diledim
rabbim kabul etsin.amin
erenay test sonucun nasil cikti
basak testin temiz cikmis gozunaydin
belinay nasil oldun canim
seray nasilsin
sara nbr tatlim
hadis nirdeeeee
nazo da geziyo bugün maaşallahh. nazoooooo gezmelerde az yeeeeee:125::125::125: verdiğin kiloları alcan.
sonra çöp poşetine girip yürüyüş yaptırırım sana haaaaa. bu sıcak havalarda iyi kilo verdiriri
bengisu hoşgeldin nihayet taşındın, beğendinmi evini en çok onu merak ediyorum:26:
pek değil ne haldeydi ev gittiğimizde anlatırım sonra beni bekliyolar annemler ben kaçtım canım çok öpüldüüün
sağol tatlımmmm. inşallah Allah ım şifa versin anneneselamlar hepinize nasılsınız?? ben annemi fizik tedawiye götürüyorum hava çok sıcaktı bugün yorgunummm..ama annecim iyi olsa keşke herşeye katlanırım...iki çene çalayım dedim ama kimsecikler yokmuş
BAŞAKKK testlerin iyi çıkmış canım gözünaydın..
birazcık fazla kaçtıama yarından itibaren azaltırım ben dengelenir
o dediğin poşetide giyip spor yapmışlığım var
sağol tatlımmmm. inşallah Allah ım şifa versin annene
dengelenirmi sence
off yaa kimse kalamdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazoda gitti offffffff
kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:
kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:
şimdi uzmanımız sevinç cevaplar
ayakli google gibiyim ama kiymetimi bilen yok
tkb madalyonumu verip verip aliyoooo
pıhtılaşma diyincede senin uzmanlık alanına giriyor ama ayaklı google gibisin doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?