Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ksel hadı gozun aydın ozaman. hamıle kalmadan oncede kansızlık sorun un varmıydı benım varda her gun kan ılacı kullanıyomdaglı

beydağlıcım can cıkmadıkca umıt cıkmıyo bılıyon napalım hersey allahın takdırı demesı kolay tabı bılıyom ama sadece duan edebılıyos ınşallah tecellı eder cm:26::26:

Canim annenede dua ettim rabbim sifasini versin indallah
kızlar bugun esımın sonuclarını aldık.. yuppıııııı kötu cıkmadı bakalım artık nerde kaldıysak ordan tam gaz devam bebek aramaya
Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devam

canim mssallah bebisinee ayyyh farecik daha yakalanamadimii

başak yine kaçtıı habersiz,habersizz...
hadişş yaaz kız geçmişe sonra bakarsın...
canım geçmişi okumaya yüreğim tükenio okumuom daa sevinci bulsana bana kaltak beni yine ekti gördünmü hanfendi deniz keyfi yapıo

amin eline diline yüreğine sağlıkkkk rabbim kim için ne dua ettiysen senin içinde yüreğinden ne istyiosan onu versinnn

hadiş kadar başına taş düüşmeyegörsün emi sen adanada fazla dolanma kızım mazallah gördüm yerde boğabilirim seni ona göreee

nazo da geziyo bugün maaşallahh. nazoooooo gezmelerde az yeeeeee:125::125::125: verdiğin kiloları alcan.

sonra çöp poşetine girip yürüyüş yaptırırım sana haaaaa. bu sıcak havalarda iyi kilo verdiriri

birazcık fazla kaçtı ama yarından itibaren azaltırım ben dengelenir
o dediğin poşetide giyip spor yapmışlığım var

bengisu hoşgeldin nihayet taşındın, beğendinmi evini en çok onu merak ediyorum:26:

sağol tatlımmmm. inşallah Allah ım şifa versin annene
birazcık fazla kaçtı ama yarından itibaren azaltırım ben dengelenir
o dediğin poşetide giyip spor yapmışlığım var

dengelenirmi sence

off yaa kimse kalamdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazoda gitti offffffff

sağol tatlımmmm. inşallah Allah ım şifa versin annene

dengelenirmi sence

dengelenir bazen akşamları sadece karpuz yiyorum yada bol salata en azından vermesemde üstüne almıyorum

off yaa kimse kalamdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazoda gitti offffffff

komşum halı yıkamış bugün, onları asmaya geldi kk de dehlemiş beni

kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:

kızlar benım aklıma kan pıhtılaşması olayı takıldı... bunun testını hamıle kalmadan öncemı yaptırmak gerekıyo acaba yoksa hamıle kalınca bakıyolarmı hemen:26::26::26:

Canim herzaman bakiliyooo trombofili paneli testin adi
bende bir cocuktan sonra meydana cikti
ve 3 dusuk yasadim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…