dengelenir bazen akşamları sadece karpuz yiyorum yada bol salata en azından vermesemde üstüne almıyorum
komşum halı yıkamış bugün, onları asmaya geldi kk de dehlemiş beni
aaaa sen bööle yazınca hemenm listeye baktım seni sarı yaptığımı hiç hatırlamıyorum:44::44:leeeeeeeeennnn beni ne zaman sararttın sennninsan zor günde olan bi arkadaşına bölemi yapar dediydim ben bu aralar pıhtılaşmaya biraz eğilim gösterdim diyeee 2 gün daha gelmeseydim bu kız beni listedende atardı vallaaaaaaaa:84::84:
başak yine baltayı taşa vurdu galiba
neyse o şimdi kilo filan aldı ya duygusal bi çöküntü yaşıyodur ondan böyle yapmıştır ,zamanla düzelir kendine gelir diye düşünüyorummmm
yada herzamanki gibi devirdiği çamı düzeltmesinide bilir
ne dicek merak ettimmm
ayy hep sevcinç öğretiyo bu kızlara bu lafları:96:merhaba cnm hoşgeldin...inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine...burda herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana...emin ol ....ama topiğe karşı ilgili olman lazımtopik başı karımız sana u detayları söyler....
hepinize selam kızlar
gerçi başak karısı benle hiç ilgilenmemiş ama ona da selam olsun genede
komşuhalı yıkmş deyince aklıma geldi sen halı yıkamacı buldunmu:26:
ha bide akşam karpuz yiyince zırt zırt gece tuvalete kalkmıyomusun:26:
Gunaydin karilar hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun....
kızlarr hayırlı cumalar ..
işlerimi bitirip geleceğimmm
beni bekleyin anacımm
Gunaydin karilar hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun....
bulamadım zaten 15 gün sonra köye gidicez 1 ay olamıyacam evde geldikten sonra yıkamak daha mantıklı
ben karpuzu yedikten sonra yatana kadar kaç saat geçiyor etkisi pek kalmıyor yani
tünaydınn kızlarr hayırlıı cumalar ..
başağımm nasılsınn nasıl gidiyorr görüşemiyoruzz neşede terk ettii bizii
ne zmaan gidiyosun köye
tünaydınn kızlarr hayırlıı cumalar ..
başağımm nasılsınn nasıl gidiyorr görüşemiyoruzz neşede terk ettii bizii
ayaklı google sana bişi srocam:
benim karnım hergün biras daha büyümüş gibi oluyo. önceden sabahları azalırdı ama artık hep çıkık .
durum bööle olunce doğum yaklaşıyo gibi korkmaya başladım birden.
bide kız bebekte insan daha çokl kilo alır
ama erkk bebekte sadece göbek olur, kalça felan çıkmaz ohhhh o yüzden fazla şişmiycem. sadece göbek olcak.
doğumdan sonra göbeğim kalmıcak dimi
slmm cnmmmmm bende tam çıkıyodum. göbek büyütüyorum napiyim
neşe nereye gitti yineee
ramazanın 4. günü çıkmayı düşünüyoruz yola bi aksilik çıkmazsa
amiinnn
Benimde sadece gobusum vardi ne o 30 kilo almak icin can atiyordun sisko kariiii simdiden kilo derdinemi dustum
bunyeden bunyeye degisir o
9 ayda aldigin kiloyu bir gunde veremezsin yavad yavas verecen emzirirsen daha cabuk gider
valla canım yaklaşık 1 aydır yok nerede bende bilmiyorum tatile çıkıcaktı en son , ha bide işten ayrıldı . büyütt bakalım göbüşü beni geçebilicekmisin
saol başakcımdoktora akşam 6 da randevumuz canım öpüyorum şimdi çıkmam lazım yine gelirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?