biraz daha iyiym cnmmmiyilik moodcum sen nasıl oldun?
saol cnmm hiç çekilmiyo walla yazınnmerhaba canım geçmiş olsun sende hastaymışın yazında grip hiç çekilmez
cnm çerkezköye çok yakınım ben gelirsen hbr werde görüşelimmmmvalla biz 7 kardeşiz 6 kız 1 erkek bizim hepimizi bir arada düşün tam bi cümbüş oluyor
benimde erkek kardeşim çerkezköyde kız kardeşimin biri almanyada biri antalyada.. burdada 3 kız kardeşiz
ayy taze anniş gelmişşşş hşgldn cnm bebiş nasıllhepinize selam kızlar
gerçi başak karısı benle hiç ilgilenmemiş ama ona da selam olsun genede
biraz daha iyiym cnmmm
sen nasılsınnn bayadır görüşemiyoruzz
saol cnmm hiç çekilmiyo walla yazınn
ilaç içmeden atlatmaya çalışıyorum iştee
sen nasılsınn geziyosun bolboll ohhh sefan olsunn
kızlar batlar nezaman sizlerinnn???
hepinize selam kızlar
ben yatarım kızlar birazdan....hepinize ii geceler tatlı rüyalar....Allaha emanet olun....öpüldünüz....
oooo maaşallah walla çok güzel bişe kalabalık olmak....tahmin edebiliyorum o cümbüşü...bizde 3 kız 1 erkek...bir ablam corluda onun dışında hepimiz adanadayız...sizinkilerde uzakmış yaa...
hepinize selam kızlar
ben yatarım kızlar birazdan....hepinize ii geceler tatlı rüyalar....Allaha emanet olun....öpüldünüz....
cnm çerkezköye çok yakınım ben gelirsen hbr werde görüşelimmmm
ayy taze anniş gelmişşşş hşgldn cnm bebiş nasıll
biraz daha iyiym cnmmm
sen nasılsınnn bayadır görüşemiyoruzz
saol cnmm hiç çekilmiyo walla yazınn
ilaç içmeden atlatmaya çalışıyorum iştee
sen nasılsınn geziyosun bolboll ohhh sefan olsunn
kızlar batlar nezaman sizlerinnn???
geçen sene hıdırellezde ordaydım yine gelirim ama ne zaman bilmiyorum inşallah nasip olursa görüşürüz
her fırsatta geziyorum hiç affetmiyorum
birinci sayfada var benim 13 temmuz
inşallah cnmmm kısmetse görüşürüzz
cnm sat ne zamandı kaç günde bir oluyorsunn
cnm çerkezköye çok yakınım ben gelirsen hbr werde görüşelimmmm
ayy taze anniş gelmişşşş hşgldn cnm bebiş nasıll
buggün gaz için damla kullandık ve daha iyi olduğunu sanıyorum,inşallah öyle olur
sen de hastaymışsın,geçmiş olsun canım
ben çıkıyorum,iyi geceler
buggün gaz için damla kullandık ve daha iyi olduğunu sanıyorum,inşallah öyle olur
ksel hadı gozun aydın ozaman. hamıle kalmadan oncede kansızlık sorun un varmıydı benım varda her gun kan ılacı kullanıyomdaglı
beydağlıcım can cıkmadıkca umıt cıkmıyo bılıyon napalım hersey allahın takdırı demesı kolay tabı bılıyom ama sadece duan edebılıyos ınşallah tecellı eder cm:26::26:
Canim annenede dua ettim rabbim sifasini versin indallah
Vilmacim fred cakmaktasin sonucu iyi cikmis sevindim desene durmak yok yola devam
canim mssallah bebisinee ayyyh farecik daha yakalanamadimii
Canim guzel haberlrrle gelirsin insallah dualarim seninlrmerrrrhabaaaaa ben geldim nasılsınız canlarım... ben çok şükür daha iyim daha iyi hissediyorum yani:) c.tesi günü test yaptırıcam bakıcaz pıhtılaşmam azalmışmı diye inşallah azalmışsa herşey yolunda demektir...sizler nasılsınız? bu aralar pek takılamıyorum nette yemek uyku herşey sorun benim için.eve geliyorum yemek yokneyse gidiyorum anneme yemek yiyorum filan sonra eve bi geliyorum saat 10 olmuş, sonra bi ortalığı topla ertesi güne kıyafet hazırla filan.bi bakıp çıkıyorum... hepiniz iyisinizdir inşallahh...
O ole bir kari iste kendisi ortada yok kirmizi yildizi cakmisleeeeeeeeennnn beni ne zaman sararttın sennninsan zor günde olan bi arkadaşına bölemi yapar dediydim ben bu aralar pıhtılaşmaya biraz eğilim gösterdim diyeee 2 gün daha gelmeseydim bu kız beni listedende atardı vallaaaaaaaa:84::84:
ohhh gezzz vallaaaaaçok üzüldün inşallah sonunda güleceksin
bende ablamda kaldım dün, kaplıcalarda çalışıyolar
gezdim güldüm eğlendim bu akşamda geldim
böyle işte bende bi atraksiyon yok gezip tozuyorum
merhaba cnm hoşgeldin...inşallah en kısa zamanda kavusursun bebeğine...burda herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana...emin ol ....ama topiğe karşı ilgili olman lazımtopik başı karımız sana detayları söyler....
ben ona dedim ama sallamadi beni dogum hikayeni okudum canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin aminhepinize selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?