kızlar ben bugünümü özet geçmem lazım.
kocam tüm gün çalışacaktı o yüzden iş miş yapmadım akşam 4e kadar uyudum, hala uyumaya devam ediyodum ki
zırrrr telefonda kocam "ben geliyom"
o yüzden giremedim nete.şimdi ona veriyom pc, çay servisim falan başlıycakbelkim öbür pcden girerim
ya kızlar benim vucut ısım çok yüksek
neden olur biliyomusunuzzz..
normal insanın vücut ısısı ne olmalı:44:
ben bazen ölçüyoomm
36,5 37 çıkıyoo
hiç 36 nın altına düşmüyooo
neden:44:
herkes çok sıcaksın diyoo
hani sabak bi dışarı çıkıp gelcem yazmışınn
yalanmı diyon sen bizee
4 e kadar uyulurmuu
kafan uyuşmuyomu o kadar uyuyunca
ben mahvolurum 1 saat fazla uyusamm,,gerçi sen hamişsinn olabilir
gel ama ...
kIZLAR BEN ÇIKIYORUM BURASI ÇOK SICAK. EŞİMDE SIKILDI AZCIK DIŞARI ÇIKALIM DİYOR. KORDONDA YÜRÜYELİM HAVA ALALIM. İİ GECELER ÖPTÜM SİZİ
hamilelikte yükselirmiş bir rahatsızlığın yoksa, ateş ölçerek hamile olup olmadıklarını anlıyorlar
ben çıkıyorum sohbette güzel ama çıkayım kardeşim bekliyo ve komşumada yakalanmıyım 2 saat lafa tutar beni, onla daha ne anılarım var daha sonra anlatırım
hadi görüşürüz ben 12 gibi gelirim
aynen
bende çook severiimm
tutamazsın herhaldeee
bebek bayağı büyükk vücudun çok sarsılırr
doktor söyler zatenn
erken olsa gebelik yada oruç süresi kısa olsa belki olurduu
ama 16-17 saat açlık susuzluk bebek bayılır içeride...
hadi iyi gezmeler...
ohhhhh ramazanı çok seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee birbirimize iftara giderizzzzzzzzzzz.
ayyyyyyyy topikçe ilk ramazanımız olcak acaba sahura kadar yazşırmıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
acaba ben oruç tutabilirmiyi:44:
aynenohhhhh ramazanı çok seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee birbirimize iftara giderizzzzzzzzzzz.
ayyyyyyyy topikçe ilk ramazanımız olcak acaba sahura kadar yazşırmıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
acaba ben oruç tutabilirmiyi:44:
hadi iyi gezmeler...hamilelikte yükselirmiş bir rahatsızlığın yoksa, ateş ölçerek hamile olup olmadıklarını anlıyorlar
ben çıkıyorum sohbette güzel ama çıkayım kardeşim bekliyo ve komşumada yakalanmıyım 2 saat lafa tutar beni, onla daha ne anılarım var daha sonra anlatırım
hadi görüşürüz ben 12 gibi gelirim
yok zati sabakleyin hast. gittim geldim.
geçen gün doktora vitamin yazdırmştım,onuda 3gün içinde almayınca bugün tekrar yazdırıyım didim başka doktora.
bugünde başka doktor yokmş yine aynı doktora yazdırırsam döver beni dedim kaçtım.
eve geldim çimdimmmm tarandım yağlandım accık uyuyum didim.accık uyudumbelkim geliirm mucukkkkkk
evet ben genel olarakk sıcakım bayağıdır soğuktummama bu karı devamlı sıcakmş ara ara olan bişi değilmiş
evt doktor da izin vermez süre çook uzun canımmaynen hayatını tehlikeye atmak oolmaz. kaza ederim sonra doktora soriyim
ya kızlar benim vucut ısım çok yüksek
ben bazen ölçüyoomm
36,5 37 çıkıyoo
canım klevye bozuldu sizlere yazdıktan sonra eşim akşama yenisini getirdiben çıkıyorumm
kimsedde yokk
bu başak ta nereye gittiğini yazmamışş...
Nazo yok,sevinç yok
sara yok
seray yok
mood yok,
hadiş yok,
vilma topik topik geziyo
belinay hasta,
bengi taşınmış ama ortada yok,
ksel de yok,
niko uğradı çıktı
yeşil az uğruyoo
dolunay koca bulcekk
dumanın testleri noldu acepp??
Sessanın kaynanası gitmemişş galiba oda yokk
mlxy de yokk
paşam ve beydağlı da pek uğramıyo artık
neredesiniz yaaa canım sıkıldıııı
unuttuğum kimse yok galibaaaa
bak şimdi vallahi günahımı alıyosun he bir 7 takıma birde rahim agzı açıklıgına yazıyorum aşk olsun fırsatım olmadı bebem 7 takıma gir yaz iiznlıydim rahim agzı açıklıgındada arkadaş sitem etti diye girdim yazdım çıktım inan 1 haftadır ev okadar kalabalıktı giremedim pc annemler ablam geldi memleketten gelin geldi bebegimle ev ana baba günüydü fırsatım olsa giricemde nerde fırsatım olucek affet başakım bebikim
Bu karı sabah sabah süpürge yapan akrı dimi. çok yüz vermişin sen buna
Biz içinde ki o burukluğu geçirir evinide doldıuruduk ama sen topik topik geziyodun biliyoruz.bizi unuttun tabiikide tkb den uyarı aldın
tamam haklısın evine gelmiyim o zmaan korktum senden
Işten çıkmak her zaman iyidir bebeğim üzülme . En rahat iş yeri bilem evin yerini tutamaz. Yaşasın ev hatunluğu
Ayy cnm alah boşa çıkarmasın çabalarını inşallah bursa kaç saat sürüyor zor oluyodur
pek anormal gibi gelmedi ateşin ya 36 normal diilmi.:44::44:ya kızlar benim vucut ısım çok yüksek
ben bazen ölçüyoomm
36,5 37 çıkıyoo
kordon deyince benim aklıma benim bebeğin kordonu geliyokIZLAR BEN ÇIKIYORUM BURASI ÇOK SICAK. EŞİMDE SIKILDI AZCIK DIŞARI ÇIKALIM DİYOR. KORDONDA YÜRÜYELİM HAVA ALALIM. İİ GECELER ÖPTÜM SİZİ
ya bide yumurtlama zamanında bi artış gösterir ateşevet ben genel olarakk sıcakım bayağıdır soğuktumm
bu ay yine sıcakım bu ara daha da sıcakımmmmmmmmm
ama hamiş olamam doktor yumurtalar yetri kadar büyümemişş dediydii
evt doktor da izin vermez süre çook uzun canımm
kaza edersinn
:100::100:külkedisi oldun yani12 de gelirim dedim tam 12 de evdeyimarabam bal kabağına dönüşmeden geldim
sana kolaylık yaptıkaman ben gittim herkesler gitmiş
bende çok sayfa birikmiştir şimdi onları nasıl okuyacam diye düşünüyordum:44:
tamam tamam bundan sonraki performansınla telafi edersinbak şimdi vallahi günahımı alıyosun he bir 7 takıma birde rahim agzı açıklıgına yazıyorum aşk olsun fırsatım olmadı bebem 7 takıma gir yaz iiznlıydim rahim agzı açıklıgındada arkadaş sitem etti diye girdim yazdım çıktım inan 1 haftadır ev okadar kalabalıktı giremedim pc annemler ablam geldi memleketten gelin geldi bebegimle ev ana baba günüydü fırsatım olsa giricemde nerde fırsatım olucek affet başakım bebikim
sanmamBenimde ole oluyo cnm. Adetin ilk gunu bilr 37 gsterdigi oluyo dereceyi:26: kaç kere hamisim sandımama belki sen gerçekten olesindir kiz
pek anormal gibi gelmedi ateşin ya 36 normal diilmi.:44::44:
bazı insanlarında vucut sıcaklığı yüksek olurmuş. bence ölmiyceksin korkma
kordon deyince benim aklıma benim bebeğin kordonu geliyo
ya bide yumurtlama zamanında bi artış gösterir ateş
:100::100:külkedisi oldun yani
sana kolaylık yaptıkhem tasarruf oldu ışıklar fazla yanmadı
tamam tamam bundan sonraki performansınla telafi edersinhem ööle affet filan deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?