bizde hep peşpeşe geliyos haa. görmedim seni çıktım ne ara geldin.günaydın kıslarrr
günaydın kankammm naber
nasılsın bugünnn??
kızlarr bugün işim yok eşim yok
burda insan yokk
napsamkiiii
kimle takılsammm
neyse bi evimin işin halledeyim
az bi işim varda
bizde hep peşpeşe geliyos haa. görmedim seni çıktım ne ara geldin.
iyiyim kankeyto ne olsun kalkiyim geç olmadan sıcak bastırmadan işlerimi hallediyim diye düşünüyordum.
bide olişin hareketleri dünden beri azaldı internetten 20. hafta ta bebek hareketlerini araştırıyodum.
temziliğini bitirdinmi:26:
aman dikkatli ol ihmal etme takip et hareketleri...
ama havalar sıcak ya ondan olabilir,, oda etkileniyo sıcaklardann,senin yorgunlukların onuda yorar..
ama bazen olur sebepsiz yere
benim bigün boyunca hiç kıpırdamamıştı artık korkmaya başlamıştımm,akşam şim geldi dok gidelim bu çocuk bugün hiç kıpırdamadı dedim hazırlanırken başlamıştı velet oynamaya...
evet ben giriyom sen çıkıyosunn denk gelemiyoss
dün oda oda yaptımm
önce halıları süpürüp balkona attım güneşlensinler diye
sonra camları sildimm
sonra koltukları çekip altlarını süpürüp sildimm
sonra tüm evi domestosla silip hijyenledimm
banyolarımı domestosladımm
bugün sadce toz alıcam bi üstten süpürücemm
sadece gardolabımın ve kapılarımın tozu alınacak
ütü yapınca onuda yapıp yerleştirdimmi tamam olucakk
yani kısaca bitti sayılırr
ya hangi haftaydı emin değilim ama 17-18 olabilirevet internette de diyoki: bebek bazen dışa değil içe doğrru vurur anlamazsınız diyo
düne kadar o kadar hareketliydi ki. yatırmıyodu beni. yüzüstü yatsam pıt pıt, sağa yatsam pıt pıt, sırt üstü yatsam pıtpıt vuruyodu
şimdi ne tarafıma yatsam umrunda olmuyorum. sadece yüz üstü yatınca hafif kıpırdanıyo.
sorun olsa hiç kıpırdamazdı heralde
azaldı hareketleri sadece. ne zor bişi içim içimi yiyo. gece uyandım bi ara uykum pörtledi elimi karnıma koydum bekledim
senin hangi haftada olmştu ööle
of bi günde bütün camları nasıl sildin küçükmü camların:26:
bide hergün süpürge yapıyomusun
tamamya hangi haftaydı emin değilim ama 17-18 olabilir
takılma o kadar canım arada kıpırdıyosa problem yokturr
ama takipte ol birgün boyunca hiç kıpırdamazsa(24 saat)
o zaman gidersin doktoraa
artık büyüyo yavaş yavaş yeri daralıyoo
gittikçe azalacak hareketlerr
korkma yaniii
-
hem camları sildim,hem koltukları çektim süpürüp sildimm
hiçte az camım yok büyük büyük camlarımm
toplamda 7 cam var ve yolun dibinde oturuyorumm tozdan mahvoluyolarr
ama yeni silmiştim çok kirlenmemiş kolayca hallettimm
evet ben hergün süpürge açıyorum
içim rahat etmiyorr
ama bazen eğer akşam evde yoksak
ertesi gün küçük elk süpürgem var bu ayaklı olanlar varya onunla çekerimmm
zamanla insan el alışkanlığı kazanıyorrtamam
------------------------------
maaşallah şıpşıp karısın alışmşsın nerden başlayacağını önclikli ne yapman gerektiğini oturtmuşsun.
zamanla oluyo işte insan tam bi ev hanımı
yoksa ordanmı başlasam şunumu yapsam derken bu işler bi günde bitmez
hava çok ısınmadan bende kalkıyım kocam yok geceye kadar takılırız yine:13:
zamanla insan el alışkanlığı kazanıyorr
bide benim evim genelde hep kalabalık oluyor ve hep kontrolü elimde tutmak zorunda kalıyorumm
insan yaptıkça işin kolayını öğreniyorr
ben öğrendimm artıkk,, sende öğreneceksin heleki bebek doğsun daha da pratikleşeceksinn
ve her şeyin düzenli olaacak çünkü yetişmeme riski oluyorrr
tamam bende ufak işlerimi halledeyim o zamna
ama ben gece yokum kocam evde
pek anormal gibi gelmedi ateşin ya 36 normal diilmi.:44::44:
bazı insanlarında vucut sıcaklığı yüksek olurmuş. bence ölmiyceksin korkma
kordon deyince benim aklıma benim bebeğin kordonu geliyo
ya bide yumurtlama zamanında bi artış gösterir ateş
:100::100:külkedisi oldun yani
sana kolaylık yaptıkhem tasarruf oldu ışıklar fazla yanmadı
tamam tamam bundan sonraki performansınla telafi edersinhem ööle affet filan deme
gunaydın kızlar nasılsınzbenım ıcın sıkıcı bır pazar gunu dun akşam kocısımle kavga ettık.. bana kaç aydır adalar sozu verıyo bende bu ay hevesle beklıyom neymış karsıda baska bıyer varmış oraya gıdelımmış kahvaltıya ordan onun arkadaslarına gıdermısız ırdan aılesını zıyaret edermısız sabah gelıcem eve hazır olursun dedı tabı öle pat dıye değil benı ıkna etmeyede calıştı butun gun ama tavrımı korudum bu sefer.. madem benım dedığım olmuyo onun dediğide olmucak zaten doğum gunum gectı evlılık yıldonumum gectı bıtane cıcek almadı kazma kafasına vuruyom hergun artık bende madem o benım ıstedıklerımı yapmıyo bende yapmıcam.. akşam kahve ıstedı yapmadım bundan sonra öle ben bı dedığını ıkı etmıyom o benı poposuna takmıyo :18: elmı yaman beymı yaman gorcez bakalım.. zaten bı sut kardesım var oda aramıyo aylardır kendı hamıle kaldıya bana destek cıkmıyo onada faceden msj attım doktum ıcımdekıler düşmez kalkmaz bı allah doğumda ıhtıyacı olur bana baksın herkes basının caresıne artık bugun dumanlar basımdan tutuyo tahmın edersenız ki öptm hepınızı
pek anormal gibi gelmedi ateşin ya 36 normal diilmi.:44::44:
bazı insanlarında vucut sıcaklığı yüksek olurmuş. bence ölmiyceksin korkma
kordon deyince benim aklıma benim bebeğin kordonu geliyo
ya bide yumurtlama zamanında bi artış gösterir ateş
:100::100:külkedisi oldun yani
sana kolaylık yaptıkhem tasarruf oldu ışıklar fazla yanmadı
tamam tamam bundan sonraki performansınla telafi edersinhem ööle affet filan deme
çok kötü olmuş madem bu hafta senin istediğin yere haftayada onun istediği yere gitseymişiniz:26:
hem söz veripte sonra neden u dönüşü yapılırki çocuklar bile kendine verilen sözleri tutmayınca birdaha inanmıyorlar
sekerım erkek mılletı işte.. ölede tatlı tatlı kendı ıstedığını yaptırmaya calışıyo yemezleryok hava cok sıcakmış bunalırmısız yok yağmur yağacakmış valla mazeret uretme yarışması olsa kesın benım kocam kazanır.. cicek içinde benden guzel cıcek bulamıyomuş kı nasıl getırsın mış öldurcek bu adam benı
tamam tamam telafi ederim sözartık buralardayım hayırlı hafta sonları bebeler ne var ne y ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?