selam kizlarr ben bayag yogunum sınava girdim kpss ye sonra gezmeye gittim şimdide misafirim var yemekli bi bakım dedim....öpüyorum hepinizi...
evet haklısın o yüzden çalşıyo olsam daha çabuk ve düzenli yapardım biliyorum çünkü evde olduğum için ve işimde olmadığı için acele yetiştirmek zorunda değilim yayıla yayıla iş yapınca içinden çıkılmıyo. zamanla alşcamzamanla insan el alışkanlığı kazanıyorr
bide benim evim genelde hep kalabalık oluyor ve hep kontrolü elimde tutmak zorunda kalıyorumm
insan yaptıkça işin kolayını öğreniyorr
ben öğrendimm artıkk,, sende öğreneceksin heleki bebek doğsun daha da pratikleşeceksinn
ve her şeyin düzenli olaacak çünkü yetişmeme riski oluyorrr
tamam bende ufak işlerimi halledeyim o zamna
ama ben gece yokum kocam evde
abovvvvvvvv ne çok sorunun varmş karıııııgunaydın kızlar nasılsınzbenım ıcın sıkıcı bır pazar gunu dun akşam kocısımle kavga ettık.. bana kaç aydır adalar sozu verıyo bende bu ay hevesle beklıyom neymış karsıda baska bıyer varmış oraya gıdelımmış kahvaltıya ordan onun arkadaslarına gıdermısız ırdan aılesını zıyaret edermısız sabah gelıcem eve hazır olursun dedı tabı öle pat dıye değil benı ıkna etmeyede calıştı butun gun ama tavrımı korudum bu sefer.. madem benım dedığım olmuyo onun dediğide olmucak zaten doğum gunum gectı evlılık yıldonumum gectı bıtane cıcek almadı kazma kafasına vuruyom hergun artık bende madem o benım ıstedıklerımı yapmıyo bende yapmıcam.. akşam kahve ıstedı yapmadım bundan sonra öle ben bı dedığını ıkı etmıyom o benı poposuna takmıyo :18: elmı yaman beymı yaman gorcez bakalım.. zaten bı sut kardesım var oda aramıyo aylardır kendı hamıle kaldıya bana destek cıkmıyo onada faceden msj attım doktum ıcımdekıler düşmez kalkmaz bı allah doğumda ıhtıyacı olur bana baksın herkes basının caresıne artık bugun dumanlar basımdan tutuyo tahmın edersenız ki öptm hepınızı
tamam tamam telafi ederim sözartık buralardayımhayırlı hafta sonları bebeler ne var ne y ok
mutlu pazarlarlar kızlarr
nasılsınız burası yanıyor bugün...nerelerdesiniz hepiniz gezmeyemi gittiniz
adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var
anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur
selam kizlarr ben bayag yogunum sınava girdim kpss ye sonra gezmeye gittim şimdide misafirim var yemekli bi bakım dedim....öpüyorum hepinizi...
kocamda kedim diye sever beni
hem kül kedisi daha sonra sinderalla oluyor kötü bişey değil yani
benim için iyi oldu sayfalar fazla birikmedi zaten ben eve geldim komşumda 20 dk sonra geldi okuyamayacaktım
basligii okudum ve diyorum kiiiiiiiiiii
INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :))) hayirlisiyla hayirli zamanda enn hayirli bebisler bizim olsunnnnnnnn ....
sindirellenın özü külkedisi amabu komşunun halıları ne zaman kuruycak
sara dan da ses çıkmıyo:18:
sanada hayırlı haftasonları kuzum sen nasılsın?? özlettin kendini..
merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim
kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık
çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam
allah kabul etsin cnmmmm
allah rahmet eylesinnn
bengisu nereleresin sennn
nasılsınn
aa mood ne ara geldinde gittin kız seen ben destan yazarkenmi yoksamhaa bu arada küsüm size konuşmuyom işte hıh çok meyak ediyosanısda söyliim çankıyıdayım haylaa peyşembe dönceem hıh işteee küsülü sizeee hepiniseee unuttunus beniiii..ağlayılılaaaay....
evet haklısın o yüzden çalşıyo olsam daha çabuk ve düzenli yapardım biliyorum çünkü evde olduğum için ve işimde olmadığı için acele yetiştirmek zorunda değilim yayıla yayıla iş yapınca içinden çıkılmıyo. zamanla alşcam
vardiya mı değişti
abovvvvvvvv ne çok sorunun varmş karııııı:18:
çalşkannnnn arkideşimizzzzzçöocukta yaparım kariyerde diyorrrrr
kardelende çocuk yaptı ama kariyer yapamadıüniv. sınavına girmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?