Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insallah cnmmm ne bilim atlatirim heralde...ilk günüm bugün...çok çok saol...yinede şükürler olsun rabbime dermansiz dert vermesin...hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin...

aminnn canım.....atlatırsın inşaallah merak etme:))

walla bende çok benzetme ve yorum duydum ama çarpışmayı ilk defa duydum..aman sen çarpışma şincik çarpışacaksanda ağırçekimde çarpış..neme lazım,çocuğa travma yaşatmayın

ay zaten onun yüzünden çarpışmayı da unuttuk şööle en unutulmazından

ay anam dur aman göbeğim diye diye sakin sakin hallediveriyos

sen napıyosun vicdn azabımmmkoca kaçta geliyo

ay zaten onun yüzünden çarpışmayı da unuttuk şööle en unutulmazından

ay anam dur aman göbeğim diye diye sakin sakin hallediveriyos

sen napıyosun vicdn azabımmmkoca kaçta geliyo

unutulmazları sonraaa yaşarsınız,kız sakin,sakin nasıl oluyo:26:...bende çay içiyorum kocişim uzanmış film izliyo bende sizlere bakayım dedim..açık bir çay verimmi datlumm..

walla bende çok benzetme ve yorum duydum ama çarpışmayı ilk defa duydum..aman sen çarpışma şincik çarpışacaksanda ağırçekimde çarpış..neme lazım,çocuğa travma yaşatmayın
allah seni hacı etsin hemi ne güldüm akşam akşam

canım güzel oluyo bebem ya diyet grupları motive oluyosun biliyousn 5 mesaj yazman lazım neyse ben bıcrıgı doyuruyum geliyorum ötmeye başladı annecim açım diye gelirim birazdan ben gelene kadar bir yere gitmeyin yoksa yirsiniz şaplagı

yok bacım tatilde olmak etkilemiyo. kocası geldi ya çarpışmaktan fırsat bulamıyo galiba

kocası geldiğinden beri arazi

kız o kadar kalabalıkta nasıl çarpışsın kadın oda senin gibi sakin,sakin yapıyodur...hem arkadaşım tatilde ama yinede ihmal etmiyo burayı bırakta ecuk çarpışsın kocasıyla....

aminn...kız yine mi gidiyon yaa...hadi git doyur bakalım bıcırığı..

unutulmazları sonraaa yaşarsınız,kız sakin,sakin nasıl oluyo:26:...bende çay içiyorum kocişim uzanmış film izliyo bende sizlere bakayım dedim..açık bir çay verimmi datlumm..
sakin sakin nasılmı oluyo anlatıyımı yada neyse hamiş kalınca yaşarsın bizzat inşalllahhhhhh.

açık bi çay ver tabii yaaa hele şu olişi doğuruyum tavşan kanı verirsinyanında bişiler olsun ama şööle tatlı bişiler varsa:125:
selammmmmmmmmmmmm başak nasılsın canımmm

nbr kızzzz iyiyim kuzumm napiyim yaa, dışarı çıkmazsam çok iyiyim

senden nbr. kız san abişi sorcam doktor bana bir dahaki randevuda ayrıntılı ultrasonla bakıcaz dedi o ne ki

aminn...kız yine mi gidiyon yaa...hadi git doyur bakalım bıcırığı..

geldim canım merak etme mamasını hazırladım yedirdim agzınıda sildim geldim kız minnacık boyuyla paşayla köpüge kafa tutuyo dün paşanın kuyrugunu tutmuş gagasıyla çekişyiriyodum paşanın bagırmasına geldim amanım bir kuyrugu kavramış kafesin üstünde paşa ileri gidiyo oda çekiyo minnacık boyuyla hallerini görsen gülmekten yerlere yatardın birde kızdım bıcırıga len dedim dagdan geldim bagdakinimi kovuyorsunay ne sinir oldun köpügünde gagasınından tuttu bir bagırdıiçim acıdı yeminle eşimede dedim artık yolla gitsin hiç çocuklarıma dirlik vermiyorama bizimkilerde az degil galiba bıcırık haklı

kız o kadar kalabalıkta nasıl çarpışsın kadın oda senin gibi sakin,sakin yapıyodur...hem arkadaşım tatilde ama yinede ihmal etmiyo burayı bırakta ecuk çarpışsın kocasıyla....

aman aman çarpışsın sonra bana sarıyo:83::83::83:

Son düzenleme:

iyiyim canımmm sıcaklarla benimde aram iyi değil.. ayrıntılı ultrason ne bilmiyorum canım. ama heralde ellerine ayaklarına parmaklarına falan bakıyolar ya sayısına falan şekil bozukluğu falan varmı diye o dur heralde. normal ultrason muayenesinden daha uzun sürüyöö herbişeyine bakıyo doktor.

tamam hemen dolduruyorumamin canım inşaallah...

anaaaa fenaymış demek bu sonradan gelen...belkide birbirlerini kıskanıyolardır...diyet nasıl gidiyor kuzum gittimi kilolar..

ayy yaşasın uzun uzun bakcaaz desene yavrucaka

peki senin resmini koyduğun ultrason neydii

aman aman çarpışsın sonra bana sarıyo:83::83::83:

sarar,sarar sen sewincin keyfinin kahyasımısın hem ne zamandır bende sarmıyorum sana...topluca çarpışsakmı ki bu akşam
kimi doyuruyomşbizden gizli çocuk mu doğurmş napmış

kuşlarından bahsediyo canım,ama inşaallah yakında bebeğinide doyurur...

sarar,sarar sen sewincin keyfinin kahyasımısın hem ne zamandır bende sarmıyorum sana...topluca çarpışsakmı ki bu akşam

kuşlarından bahsediyo canım,ama inşaallah yakında bebeğinide doyurur...

aman istemam herkes kocasıyla çarpışsın

yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…