yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:
kız zaten herkes kocasıyla çarpışsın dedim sen nasıl anladın lafı
evet canım 2 muhabett kuşum ve bir serçem var eşim sokakta bulmuş bebek daha poposundave boynunun altıda tüy yok daha yeni yeni uçabiliyorum yumurtanın sarısı ve 1 adet cici bebe atıyorum içine az su mama yapıyorum enjektörle doyuruyorum sıpayı görsen minnacık içine sokasın gelirkimi doyuruyomşbizden gizli çocuk mu doğurmş napmış
canım anamlar geldi 2 kilo aldım iyimitamam hemen dolduruyorumamin canım inşaallah...
anaaaa fenaymış demek bu sonradan gelen...belkide birbirlerini kıskanıyolardır...diyet nasıl gidiyor kuzum gittimi kilolar..
sarar,sarar sen sewincin keyfinin kahyasımısın hem ne zamandır bende sarmıyorum sana...topluca çarpışsakmı ki bu akşam
kuşlarından bahsediyo canım,ama inşaallah yakında bebeğinide doyurur...
aman istemam herkes kocasıyla çarpışsın
ayy yaşasın uzun uzun bakcaaz desene yavrucaka
peki senin resmini koyduğun ultrason neydii
ya ben hiç kırntı filan bırakmıyorum resmen duvarı yiyorlar..sanki temizledikçe geliyor..aynen o kadar çoklar ve çalşkanlar ki biraz büyük olsalar insanlar kalmazdı
kuzum kaynnamların evde de çok olurdu. ama onların hep yerler kırıntı olduğu için heralde.
kapı köşelerine 1gün içinde dağ gibi yuva yaparlardı
sahimi kızz bu daha komik oldubirbirimizl e çarpışalım anladım
yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:
evet uzun uzun görcen. benim resmini eklediğim 22. haftadaki haliydi kızımın.artık sadece yüzünün resmini veriyo
ya ben hiç kırntı filan bırakmıyorum resmen duvarı yiyorlar..sanki temizledikçe geliyor..
kız tabiki sahiii..allah,alalahhh deyip çarpışacaz
evet canım 2 muhabett kuşum ve bir serçem var eşim sokakta bulmuş bebek daha poposundave boynunun altıda tüy yok daha yeni yeni uçabiliyorum yumurtanın sarısı ve 1 adet cici bebe atıyorum içine az su mama yapıyorum enjektörle doyuruyorum sıpayı görsen minnacık içine sokasın gelirama kök söktürüyor paşayla köpüge
canım anamlar geldi 2 kilo aldım iyimişimdide diyete tam gaz devam ediyorum işşallah süper gidiyor
kız resmini koysana merak ettimmmmm bebk gibi bakıyoevet canım 2 muhabett kuşum ve bir serçem var eşim sokakta bulmuş bebek daha poposundave boynunun altıda tüy yok daha yeni yeni uçabiliyorum yumurtanın sarısı ve 1 adet cici bebe atıyorum içine az su mama yapıyorum enjektörle doyuruyorum sıpayı görsen minnacık içine sokasın gelirama kök söktürüyor paşayla köpüge
canım anamlar geldi 2 kilo aldım iyimişimdide diyete tam gaz devam ediyorum işşallah süper gidiyor
basagımmm nasılsınnnn.. ben hala adet olmadım tedavı gorurken ınadına gıbı gunu gunune olur aglardım sımdıde ayın 23unde olmam lazımdı bu ayınkı geldı nerdeyse :S
bende onu 3. boyutlu ultrason sanmıştım. oyy çok tatlıydı ama yaaa insan onu kucağına almak için nsaıl sabırsızlanır
kız resmini koysana merak ettimmmmm bebk gibi bakıyo
canım benim evded çok ya kıyamıyorum öldüremiyorum kardeşim abla ilaçlıyalım diyor ama kıyamıyorumki onlarda bir can
kız bende kıyamıyorum ama napim onları görünce sanki bana heryer pis gibi geliyo yaacanım benim evded çok ya kıyamıyorum öldüremiyorum kardeşim abla ilaçlıyalım diyor ama kıyamıyorumki onlarda bir can
hamile olsaydım yeminle bu kadar gülmeye dogurudum
ya ben hiç kırntı filan bırakmıyorum resmen duvarı yiyorlar..sanki temizledikçe geliyor..
kız tabiki sahiii..allah,alalahhh deyip çarpışacaz
canım zaten 16 haftamdan sonra hep 3 boyutlu bakıyo doktor
canım kasada sorun var koyamıyorum malesef hem kasda sorun olmasa ben kkya koyamıyorum malsef ama sizin için videyoya çekiyim koyarım malum yere ordan seyredersinizmalum yer varmı sende kayıtlımızın bakıyım ip uçu veriyorum F
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?