yok annem 2defa medcezir yaptımbende iyi sayılırım cnmmm bu aralar tansiyonum hep düşükk totomu kaldıramıyorumm hiç halim yokk
slm cnmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn senin we nazonundamı pazarı wardı bugünn ayy ne hoş tesadüffff
çok yormasaydın kuzummm kendiniiii
senin oğlunmu olcaktı kız:44::44:ci,nsiyeti bellimiydi. ay birden oğlan gibi geldi
hemende çözdüüüüü. maan kuzum sen çarpışma bi süere daha otur..
daha cişnsiyeti belli diil cnm.... senin kociş artık korkularını yendi galiba:))
evet belli değil biliyorum ama birden erkek annesine benzettims eni
benm koca korkularını yenmekten çok hormonları dayyanamdıbayağıdır çarpışmayınca boşverdi herşeyi
ama ben ona kaç defa dedimmmm 3 aydan sonra bişi olmaz, doktorda yasaklamadı dedimmmmmmm
anladım ben onu olacağı buydu zaten :) dr yasaklamadıysa sorun yok bencede cnm...
kız bende çıkıyorum hadi iyi geceler öptüm seni.
selam kızlar ben bugün yoğun bir gün geçirdim anca pcnin başına geçebildim geçmişide okuyamadım yarın okuyacam
kızlar bu hatuna cvp vermedi kimse. ne demek istiyo ben anlamadım:18:
çarpışma ne demek halvetmi
kız seninde mi pazarın bugünayy haklısın evde oturun hamişler vallahi bayılcam haa ama pazara çıkmam lazım hava accık s erinlesin diye bekliyorum ama havada tık yok
çıkcam mecbur.
NAZOOOOOOOOOOO hadi kız senibnde pazarın değilmi bugün gel beraber çıkakkkkkk
aman o kocasıyla çıkar boşver nazoyumood beraber çıkak annem bayılırsam kolonya sıkarsın suratıma
koca toto hamişşşşşş anca gezzzzzz
ben anlamıyorm ama bilen kızlar yardımcı olur annemm üzülme neden sen çocuk yapamayasın
yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:
bende iyi sayılırım cnmmm bu aralar tansiyonum hep düşükk totomu kaldıramıyorumm hiç halim yokk
slm cnmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnn senin we nazonundamı pazarı wardı bugünn ayy ne hoş tesadüffff
çok yormasaydın kuzummm kendiniiii
nasılsın nazooocmm
nerelerdeydinnn
Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listedevar hemde dişli bi karıyı unutmuşunnn
seviiiiiinççççççççççççççççççççç:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
kk editörlerinden rica et bu mesajı düzeltmelerini iste yoksa burası başımıza yıkılırrrr
benim yüksek mevkilerde tanıdıklarım var onları mı araya soksak:18::18::18:
neyse ölümden öte köy mü var, demirden korksak trene binmezdik , çilemse çekerim kaderimse gülerim , bir saabh uykusuna doyamadı birde sana dünya dikenli bir hayat sevenlerde mi kabahat..... off korkudan saçmaladımmm:18::18::18:
yok annem yok hiiic sinir felanda olmadim relaxccyok kız aklıma gelenleri yazdım işteeeeee
ama bak 3. olarak aklıma sevinç gelmişşş
iyi sırada yanii
ya sen ne yapmaya çalışıyonn
sevinci üstümemi salcann,illa başıma iş açıcan yaniii:18::18:
bencedegözüne soktu karınınn
bende hamişlikten yanlış görmüşüm:101:
suçumuz yok:101:
Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisiya kızlar benim vucut ısım çok yüksek
neden olur biliyomusunuzzz..
normal insanın vücut ısısı ne olmalı:44:
ben bazen ölçüyoomm
36,5 37 çıkıyoo
hiç 36 nın altına düşmüyooo
neden:44:
herkes çok sıcaksın diyoo
Hayir hayir hayirrrr tutamazsinohhhhh ramazanı çok seviyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeee birbirimize iftara giderizzzzzzzzzzz.
ayyyyyyyy topikçe ilk ramazanımız olcak acaba sahura kadar yazşırmıyızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
acaba ben oruç tutabilirmiyi:44:
bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleribizde hep peşpeşe geliyos haa. görmedim seni çıktım ne ara geldin.
iyiyim kankeyto ne olsun kalkiyim geç olmadan sıcak bastırmadan işlerimi hallediyim diye düşünüyordum.
bide olişin hareketleri dünden beri azaldı internetten 20. hafta ta bebek hareketlerini araştırıyodum.
Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...nasılsınız burası yanıyor bugün...nerelerdesiniz hepiniz gezmeyemi gittiniz
Canim Allah kabul etsin...merhaba başakcım nasılsın ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim
kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık
çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam
Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...bak bak bak,nasılda arkamdan atılıyo,gelmem sandın de mi,hain kadın
bi kere ben ygs yi kazandım,lys ye girmeye hakkım vardı,ve de girdim,hemide doğuma üç gün kala,sonra bi sınavım daha vardı ama doğumu yeni yaptığım için gidemedim,yani ufak ta olsa bi umutla üniversiteli olcam,en azından açıköğretimi garantiledim,naaaaaaaaaaaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..walla hiççalışmadım kıss tarihten hiç soru yapmadım bileme ölesine girdim işte...saol cnmm benimm...
bişe olmaz bu sınavdan başakcımm....çocukta yapabilirmiyim bilmiom walla ...bugün sonuçları aldım...yazayımbilgisi olan varsa banada bilgi versin lütfen yoksa internette yazanları okuyunca çıldırıcam yani...
anti trombin 3: 126.1 normal değerler 63-122
free ps:32.99 normal değerler 55-160
faktör v leiden: homozigot normal
prottrombin (yanlış yazmış olabilirim okunmuo silik çıkmış) homozigot normal
mthrc 677 heterozigot
mthfr(1298) heterozigot
antikardiolipin değerlerimde normal değerler arasında....doktor bana corasprini içme şimdi dedi hamile kaldıgımda içecekmişim cleaxan die bi ilaçda başlıcaklarmış hamile kalırsam tabi...:18::18::18::18:korkuom ben yaa kalamıcakmıyım acaba...pıhtılaşmayla ilgili bişiler var sanırım...
Saol tatlim merak etmissin kocisle deniz sefasi yaptik....nerelerdesin ?? canım girmemişsin bugün..
Iyi farkedebildin olmadigimi kendini ozlet diye cemkirdin bende gelmedim :119:sadece bugünmü dünde girmedi. aslında giriyo da topike girmiyo anlamadım özelden mi yazışıyosunuz
o kiskanc kari ya sen ona bakmaöylemii..yok kız özelden yazışmıyoruz,bugünü tam olarak okudum ya rastlamadım sewince genelde yazıyor o her gün merak ettim arkadaşımı...
Cook guzel gecti canim tatilimiz..demek ki fırsat bulamadı ee nede olsa tatilde....
Bir karismadigin o kalmisti evet halvetten halvete kostukyok bacım tatilde olmak etkilemiyo. kocası geldi ya çarpışmaktan fırsat bulamıyo galiba
kocası geldiğinden beri arazi
Agzini seweyim senin..kız o kadar kalabalıkta nasıl çarpışsın kadın oda senin gibi sakin,sakin yapıyodur...hem arkadaşım tatilde ama yinede ihmal etmiyo burayı bırakta ecuk çarpışsın kocasıyla....
aman aman çarpışsın sonra bana sarıyo:83::83::83:
Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:
Aramiza katildi pihtili karilar...slm kızlarseraycım sende aramıza hoşgeldin:) neyse ki çaresi var üzülme ltfn.clexan kendi başına yapabileceğin bi iğne ben günde 2 kere yapabiliyorum çok şükür:) ki canım çok tatlıydı.hiç üzülme cnm bak en azından sıkıntı neymiş anladınız...
Canim sonuclarin iyiymis sevindim..dikkat et cnm çok sıcak havalar.........
kızlaaar ben çıkarım birazdan çok uykusuzm öptüm sizleri...
son dakika haberimide vereyimde öyle çıkayım ben bugün adet oldum 4 gün erken hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?