Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok annem 2defa medcezir yaptımhepsinii taşımıyım diye.. malum koca işte

daha cişnsiyeti belli diil cnm.... senin kociş artık korkularını yendi galiba:))

evet belli değil biliyorum ama birden erkek annesine benzettims eni

benm koca korkularını yenmekten çok hormonları dayyanamdıbayağıdır çarpışmayınca boşverdi herşeyi

ama ben ona kaç defa dedimmmm 3 aydan sonra bişi olmaz, doktorda yasaklamadı dedimmmmmmm

anladım ben onu olacağı buydu zaten :) dr yasaklamadıysa sorun yok bencede cnm...

kız bende çıkıyorum hadi iyi geceler öptüm seni.

duman kız herkes kaçmş yabaşbaşa kalmışızzzzz

ben yine de kocamı tercih ederdim

selam kızlar ben bugün yoğun bir gün geçirdim anca pcnin başına geçebildim geçmişide okuyamadım yarın okuyacam

kızlar bu hatuna cvp vermedi kimse. ne demek istiyo ben anlamadım:18:

çarpışma ne demek halvetmi

eveeet

biz bugün pazara gidemedik bir arkadaşın köyüne gittik ordan akşam geldik
sonrada parka gittik festivaller başladı biraz parkta dolaştık
sonra arkadaşı evine bıraktık,,,
eve geldik bişeyler hazırladım yedik içtik derken anca bu saatte girebildim
pazarada çıkamadık o yüzden

yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:

bimde karıncalar için bir bişey varmış tebeşir çizgi çiziyormuşun karıncalarda çizgi çizdiğin yere doğru gidip bir daha gelmiyorlarmış
çok etkiliymiş deneyen birisi bizzat kendisi söyledi kurtulmuş
birde limon koyunca gelmiyolar

canım tansiyonun düşük,,, sıcakta pazarda ne işin var
DİKKAT et kendine

son dakika haberimide vereyimde öyle çıkayım ben bugün adet oldum 4 gün erken hadi hayırlısı

slm kızlar nasılsınız.. bız dun kocamla azcık gezelım dıye bı cıktık kendımızı köyde bulduk:26: sonra arkadaslarıyle goruştuk felan anca eve gelebıldım.. istanbul trafığı berbat zaten nolcak bu memleketın halı bılmem.. memleket bıtmışte okeye dönüyo

Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede
yok annem yok hiiic sinir felanda olmadim relaxcc
bende hamişlikten yanlış görmüşüm:101:

suçumuz yok:101:

Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisi
Hayir hayir hayirrrr tutamazsin hem deli hem cahil hem bilincsiz kari o cocugu nasil yaptin aklim ermiyor sen cik bide cam sil
bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleri
nasılsınız burası yanıyor bugün...nerelerdesiniz hepiniz gezmeyemi gittiniz
Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...
Canim Allah kabul etsin...
Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...
Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..
nerelerdesin ?? canım girmemişsin bugün..
Saol tatlim merak etmissin kocisle deniz sefasi yaptik....
sadece bugünmü dünde girmedi. aslında giriyo da topike girmiyo anlamadım özelden mi yazışıyosunuz
Iyi farkedebildin olmadigimi kendini ozlet diye cemkirdin bende gelmedim :119:
öylemii..yok kız özelden yazışmıyoruz,bugünü tam olarak okudum ya rastlamadım sewince genelde yazıyor o her gün merak ettim arkadaşımı...
o kiskanc kari ya sen ona bakma
demek ki fırsat bulamadı ee nede olsa tatilde....
Cook guzel gecti canim tatilimiz..
yok bacım tatilde olmak etkilemiyo. kocası geldi ya çarpışmaktan fırsat bulamıyo galiba

kocası geldiğinden beri arazi
Bir karismadigin o kalmisti evet halvetten halvete kostuk oldumu..
kız o kadar kalabalıkta nasıl çarpışsın kadın oda senin gibi sakin,sakin yapıyodur...hem arkadaşım tatilde ama yinede ihmal etmiyo burayı bırakta ecuk çarpışsın kocasıyla....
Agzini seweyim senin..
aman aman çarpışsın sonra bana sarıyo:83::83::83:
hep carpisiyom ben deli sisko kariiii
yaa kızlar ewimi karıncalar bastı napıcam of ya o kadar temizliyorum,laç döküyorum başka bir yerden yine çıkıyolr..bu karıncalar biraz daha büyük olsa bütün insanlığı yerlerdi walla:18::18:
Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..
Aramiza katildi pihtili karilar...
dikkat et cnm çok sıcak havalar.........

kızlaaar ben çıkarım birazdan çok uykusuzm öptüm sizleri...
Canim sonuclarin iyiymis sevindim..
son dakika haberimide vereyimde öyle çıkayım ben bugün adet oldum 4 gün erken hadi hayırlısı

Hayirlisi canim onumuzdeki carpismalara bakalim artik....

Karilar hunaydin basinizin tatli belasi geri dondu super bir tatil gevirdum..
kocisim askimin gelmesiyle dahada super oldu
pazar gecesi eve donduk
dun evimi temizledim utu yaptim
aksam kaynosa yemeee gittik
artik sahalardayim gecmisi satir satir okudum
gerekli cevaplarimi verdim
sizleri ozledim ve sewiyorum...

Bengisu canim insallah bebegin tutunur bu ay
belinay ve mood iyilestimi acep
seray tatlim uzulme bak bende pihtiliyim kardelende yeni dogum yapmadimi oda pihtili duman hamis oda pihtili seninde bebegin olacak ben inaniyorum..
basak karisi iyimi
mlxy insallah tedavin iyi sonuc verir canim

kizzzz hurremden hayla haber yok haaaa

Ben simdilik cikiyom dus alacam kahvaltiya komsum gelecek sizide beklerim anacimmm
baska isim yok damlar duserim insalla opuyom hepinizi

Basak hanim birinci sayfadaki nickimi duzelt
ustelik 33 yasina girdim oglum 5,5 yasinda ve su anda tedaviye baslamis durumdayim
nazonunda kirmizilari gelmis cik cik cik
ilgisiz kariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…