Sara hosgeldin hayatim nasilsin cikmadan gordum seni
niçin erken geliyo hemde 4 gün:26:son dakika haberimide vereyimde öyle çıkayım ben bugün adet oldum 4 gün erken hadi hayırlısı
beni de miKarilar hunaydin basinizin tatli belasi geri dondu super bir tatil gevirdum..
kocisim askimin gelmesiyle dahada super oldu
pazar gecesi eve donduk
dun evimi temizledim utu yaptim
aksam kaynosa yemeee gittik
artik sahalardayim gecmisi satir satir okudum
gerekli cevaplarimi verdim
sizleri ozledim ve sewiyorum...
Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede
yok annem yok hiiic sinir felanda olmadim relaxcc
Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisi
Hayir hayir hayirrrr tutamazsinhem deli hem cahil hem bilincsiz kari o cocugu nasil yaptin aklim ermiyor sen cik bide cam sil
bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleri
Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...
Canim Allah kabul etsin...
Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...
Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..
Saol tatlim merak etmissin kocisle deniz sefasi yaptik....
Iyi farkedebildin olmadigimi kendini ozlet diye cemkirdin bende gelmedim :119:
o kiskanc kari ya sen ona bakma
Cook guzel gecti canim tatilimiz..
Bir karismadigin o kalmisti evet halvetten halvete kostukoldumu..
Agzini seweyim senin..
hep carpisiyom ben deli sisko kariiii
Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..
Aramiza katildi pihtili karilar...
Canim sonuclarin iyiymis sevindim..
Hayirlisi canim onumuzdeki carpismalara bakalim artik....
Basak hanim birinci sayfadaki nickimi duzelt
ustelik 33 yasina girdim oglum 5,5 yasinda ve su anda tedaviye baslamis durumdayim
nazonunda kirmizilari gelmis cik cik cik
ilgisiz kariiii
günaydın kızlar
herkese çiçekler kadar güzel ve mis kokulu bi gün diliyorum
eroşcummmmmm senin kulllanıcı adından ses çıkmadı sanırsammm.
acaba seçenekleri mi nbeğenmediler:26:
bak benm aklıma bi fikir geldi
yeni kullanıcı adını domestos yapsan ben ce hemen kabul görür.
san a da yakışırrrr kankaaaaa
hoşgeldinn kısssDeli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede
Kiiiiz hamis olmayasin ayyyy insallah yaa bu ay 4 kisi felan batlar ayni hade hayirlisi
Hayir hayir hayirrrr tutamazsinhem deli hem cahil hem bilincsiz kari o cocugu nasil yaptin aklim ermiyor sen cik bide cam sil
bol bol dinlen suyu cok ic cikolata felan ye soluna uzan bide ole dinle hareketleri
Kizzz olecektik pazar gunu sicaktan neyseki klima var hayatimizi kurtardi resmen...
Sen ona bakma canim kiskanc kari o. bebisimiz nadi gaz problemine cozum buldunmu sende bol bol rezene cayi ic hem sutun artar hemde gaz giderici ozelligi var...
Canim gecmis olsun oihtili karilarin arasina hosgeldin. mutasyonlarimiz ayni benimkisida 677 ve 1298 heterezigot uzulme bak benim bir oglum var biz ondan sonra ogrendik. seninde olur insallah kirazi bol ye. ben gunluk adpirin kullaniyom canim bide folbiol..
Agzini seweyim senin..
Canim ziraai ilac satan yerlerde otarin diye bir ilac var sulandirip kullaniyorsun birdaha karinca gelmiyor bizzat denedim..
eroşcummmmmm senin kulllanıcı adından ses çıkmadı sanırsammm.
acaba seçenekleri mi nbeğenmediler:26:
bak benm aklıma bi fikir geldi
yeni kullanıcı adını domestos yapsan ben ce hemen kabul görür.
san a da yakışırrrr kankaaaaa
kızlar hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsunn
canım hoşgeldin,sewindim tatilin güzel geçmiş ah bir tatilde ben yapabilsem ama nerdee,ewet 3 gündür yanıyor adana...söylediğin ilacı eşime bir sordurayım canım sağol..Deli kari erosum yazmis beni sen catla patla yerimdende memnunum kizacak bisi yok kankeytomda listede
Agzini seweyim senin..
eveeet
biz bugün pazara gidemedik bir arkadaşın köyüne gittik ordan akşam geldik
sonrada parka gittik festivaller başladı biraz parkta dolaştık
sonra arkadaşı evine bıraktık,,,
eve geldik bişeyler hazırladım yedik içtik derken anca bu saatte girebildim
pazarada çıkamadık o yüzden
bimde karıncalar için bir bişey varmış tebeşir çizgi çiziyormuşun karıncalarda çizgi çizdiğin yere doğru gidip bir daha gelmiyorlarmış
çok etkiliymiş deneyen birisi bizzat kendisi söyledi kurtulmuş
birde limon koyunca gelmiyolar
canım tansiyonun düşük,,, sıcakta pazarda ne işin var
DİKKAT et kendine
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn
naberrr
walla ne olsun kuzum sıcakla boğuşuyorum senden ne haber,senin adet tarihin ne zaman dı...
iyilik benden dee iyilik
soğuk duş lıyom ben sıcakladıkça acaip serinletiyoo tabi sonunda zatürreye bağlamazsakkk
benim bat 13 temmuz olması gerekiyo ama
ilacım bu sabah bitti
bakalım beklemedeyim ne zaman gelcek diye...
başak
yine ben geldim sen çıktınn
sen beni görmezdenmi geliyon acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?