Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çatlayacağın kesin ben 3 aylık hamişken heç kilo almamıştım
kustuğum içinde 1 kilo vermiştim
sen bu gidişle dobidoş olursun.

tek kusan senmişsin galibaaasorunlu bi karı olduğun belliymiş.

bak bize hiç kusuyokmu

toplam kaç kilo aldın çok merak ediyom

kız yok benle dalga geçiyor büyük ev istiyom diye altınları alamazsak çok zor canım çünkü evin yarı parası onlarda
bide beni beğenmez karı
hadi yaa dalgamıymışş..walla söke söke alın olmadı ewlerine el koy

amin kuzum..canım her vücut farklı oluyo belliki sen zayıfmışsın zaten belkide bedeninin buna ihtiyacı vardı dert etme bebeğin sağlıkla doğsunda emzirmekten,koşturmakatan verirsin..sen bu aylardan sonra dikkat et zaten ayda 1 k,lo alman normal..fazla hamur işi ve ekmek çok tüketme..

ayda 1 kilomu iyi bakalım fazla değilmiş.hayırlısı olsun tabiii cnm sevinç verdiyse kiloları bende veiririm nolcakki sankim. çatlamayım yeter

olişim sağıklı doğsunda unuturum herşeyi kilo milo aklıma gelmezz kucağıma aldığımda

nasılsa pehlivanlar gibi yağlanıyon habire çatlamazsın inşaallah,hem ebru şallı nın taktiğine dewam et..olişini sağlıkla kucağına alınca ilk düşüncen o olur mutlaka sonra kiloların ve çatlakların ....aslında en vahimi çoğu kadınların hamilelik döneminde değilde lohusa döneminde aldığı kilolar...

neyse hatunlar bende çıkıyorum şimdilik,sonra görüşürüz.. galiba sanırsam heraldeinşaallah

hayırlı cumalar ALLAH gönlümüzdekini hayırlısıyla versin
ben şimdi pazara gidiyorum akşama görüşürüz

Offf çok heyacanlıyım zor yazıyorum ellerim titriyo valla şimdi aradılar merkezden 3 yumurtamda döllenmiş yani şuanda merkezde 3 tane bebeğim var. Yarın 2 si transfer olcak allahım sana hamd olsun hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip et yarabbim bana ve tüm evlat hasreti çekenlere lütfen hepiniz bana dua edin arkadaşlar. Sizleri kocaman öpüyorum.

doğru dıyon halvetler varda ınşallah esımın iş durumu denk gelır
gelse de gelmese de yapmak zorundasınız.
satıcı temizlik annesi
verecen yani inet ettin.

bence de Allah yardım eder sen hayır yapmaya çalşıyosundemek kan vermek istediğin için bilem doğm gününü kutladılar
günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

sARA ABLAAA AVATARIN ÇOK HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞİŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın canım yok bebişler bende değil transfer için haber bekliyorum. Bu gün aramaları gerekiyo ama zaman hiç geçmiyor ya

inşallah boşa gitmez cnmö yaa önemli olan o.

Sabret accık bakalım ne zmaan çağırcaklar

gözün aydın canım çok sevindim
darısı önce göbişinde sonra kucağında görmek olsun canım
ikiside tutar inşallahhhh

bende çıkayım kızlar valiz hazırlayayım hadi öpüldünüz kocamannnnn görüşürüzzzz özlerseniz beni göbişime bakınnn

Başak kız topiğin bana uğurlu geldi bak yarın sabah 10:30 da bebelerimi transfer edecekler. Darısı topikteki tüm arkadaşlarımın başına hayırlısıyla hepsi birer birer evlatlarını kucaklarına alırlar.

ayyyyyy yerim o bebekleriiiiiiiiiiii

3 tane miiiiiiiiiiiii

Niye 2sini transfer yapcaklar 3 bebek olsunnnnnnnnnnnnn

allah ım inşalllahh onları kucağına almayı nasib etsinnnnnnnn

anam vallla buraya gelen hamile kalıyo maaaşlllahhhhhh

çok istiyorum gerçekten inşallah tutunur bebiklerinnnnnnnn

ayyyyyy yerim o bebekleriiiiiiiiiiii

3 tane miiiiiiiiiiiii

Niye 2sini transfer yapcaklar 3 bebek olsunnnnnnnnnnnnn

allah ım inşalllahh onları kucağına almayı nasib etsinnnnnnnn

amin canım inşallah çünkü yasak canım 35 yaşına kadar 1 embriyo 35 den sonra 2 tane transfer yapılıyor.

komşu kahveye geliyormuş bana şimdilik müsaade
zorla davet ettirdi kendini.

Dün gece de girmemişsin topike sevinççççç. Galiba yemekli misafir koşuşturmasında yorgun düştünnnn

masa başında yemek yerken uyuyakaldınnnnnnnnnnn
yağlanıyom vallla hergün 2 kereeee

Sevinçle güreş bilem tutarımmmmm
Inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…