slm cnm.benim 4.hamileliğim adetime 8-9 gün varken belli oluyodu zaten yaptıgım hcg testlerinde değerim 15-20 lerde çıkıyodu daha başlarında..benim düşündüğüm en önemli belirti idrar rengimin koyulaşması oluyordu... onun dışında bilmiyorum hissediyodum,tabi bikaç kere hislerimin yanıldıgı da oldu:)
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.
ne cemkiriyon iki rekat gulduk diye
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabamigece sancin tutarsa haber et gelip hastaneye yetistireyim
saol hayatim darisi baslariniza.
Basak karisimi
hemn sööliyim tatlım hiç bi belirtisi yokk hamişliğin bunu unutma. adetin gecikmeden anlamıyosun.
benm adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu, akıntım da geldi. adet oluyorum sandım hep.
yok annem sempatik olmşta o yüzden demişsevinç karısııııııı
doktor cinsiyetini anladığım kadaıyla görmüş o zmaan erkek buuuuu pipişi göstermiş benceeeeee.
sakın sevinçe yoğurt felan sorma ömğür boyu dalga geçer senle. duman yoğırt yapmayı bilmiyomş diye. herkese de anlatır:120::120::120::120::120:
sanki kendisi doğuştan gurme
tesekkur ederim canim cvb icin..senin 3bebenmi varr? aa mashallah..benim yumurtalamadan sonra kasik bel agrisi basladi, oturamiyorum bile, oysa adete bi kac gun kalmis baslardi, simdi 7gun kaldi, belim kasigim agriyor, ama goguslerde bi sey yok, idrar desen hic bakmadim, sadece midem bulaniyor yagli yemeklere karsi..bilemiyorum artik psikolojikmi nedidir...
yaa bilmemki bende korktumm acaba yanlis bi seymi soyledim diye..pek araniza katilamadim malesef, oysa her gun takib ediyorum...ama dediyin belirtilerden sadece adet oncesi olan agrilarim var, odaa adete 12gun kala basladi zaten..bilemiyorum..neyse zaten bu ay adet olursam uzun bir sure kk ya girmemeyi dusunuyorum. ya cok etkilenib pisikolojik gebe oluyorum, yada cok uzuluyorum..hayirlisi bakalim.:44:
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.
ne cemkiriyon iki rekat gulduk diye
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabamigece sancin tutarsa haber et gelip hastaneye yetistireyim
saol hayatim darisi baslariniza.
Basak karisimi
Maasallah canim tabii sana ne tarifler verecem bebislede ilgili ee malum tecrubeliyimbenim pıtırcık 12+4 oldu cnm... çook güzel bi duygu..
kızlar valla çoğunluk erkek diyooo ama bilemiyorum ben bişey hissetmiyorum.
sevinççç bebiş doğupda evde yatışa geçince senden tarif alırım artık olurmuuu beraber yaparız yogurtu...
Onemli dwgilhayırlı olsun çok düşüncelisin
sevinçcim arabanız hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın canım
Basakcim sen beni sewme taammi hic sewme vilmayi seww
duman sen niye bi gelip bi kayboluyon
kızlarr nasılsınızz
ben yeni girdim ewe kociş işten gelince arkadaşlarla beraber saat 6 da pikniğe gittik ordan çaybahçesine geçtik güzeldi en azından can sıkıntım geçtii
sizler naptınızz
napalım valla kendı adıma bugun butun gun temızlık yaptım ama dun gezmıstım bol bol
ohh güle güle kirlet tatlımm miss gibi olmuştur ewinn
ayy gezmeden olmuyo dimi insan biraz deşarj olması lazımm neyse bugün ewde kösteklemekten kurtuldum az buçuk ucundan
sen istanbuldasın sanırım dimi cnm
evet cnm sen nerlrdesın:26: bız basakla cok yakın oturuyomusuz goruscez bı ara ama tembel poposunu kaldırıp gelmıyosenın hıkayen ne yas kaç ne zamandır evlısın cocuk ne kadar suredı ıstıyon
hmm ne güzell komşu çıkarmışsınız bide süper olur sizin içinn
bende istanbulluyum bahçeliewlerde ewim war hala ama eşim için trakyaya gelin geldim kısmet napalımm
ben 2 senelik ewliyim 26 yaşındayım 2 senedir çalışmalar tam gaz dewam ama hepsi fos kısmet
peki sen
buaralar çalışmak istiyorum ewlendikten beri ewdeyim çalışırsam bebişi düşünmeme fırsat kalmaz diyorum bebiş gelene kadar çalışırım hemde bakalım bide bişey öğrendim geçengün burda bi bayan 16 sene çocuğu olmamış her yolu denemiş bi türlü tutmamış we onu hocaya yönlendirmiş komşuları
gitmiş hocaya inanmayarak bi o kaldı onuda denişyim demiş hoca muska yazmış 7 gün fln üstünde taşı 7 camiiden bana su topla getir demiş we gittiğinde hastalanmamış kadın sormuş 7.gün gittiğinde hastalandınmı die yok demiş geciktim heralde kadın demişki hayırlı olsun bi oğlun olcak we o gerççekten hamiş kalmış wee oğlu olduu şuan 7 yaşında çocuk bi wesile diyorum eşime bizde gidelim kısmetimiz belki ordan gelir kadın büyücü dğilmiş hocaymış büyüleri fln çözüyomuş iyilik yapıyomuş hep
hımmm:26::26: ben 30 yasındayım 3 senelık evlıyım ve yaklaşık bır senedır bebek sahıbı olamadım. prolaktın hormonum yuksek cıktı bıde troıd sorunu cıktı onların tedavısını oldum sımdı beklıyorum işteya ben pek hoşlanmıyom bu hacı hoca ıslerınden ama bılmem kı ıstersen bı dene:26::26::26:
inşallah cnmhakkımızda hayırlısı olsunn inşallahh
ya cnm bende pek hoşlanmam ürkütücü gelir bana hep ama bebek içinde büyü yapamaz ya büyücüyse bile sordum kadına büyücümü die özellikle yok dedi arapça dualar yazmış ona hayırlı bereketli bi oğlu olsun die rabbim onu wesile etti demekki diyorum bende sonuçta tedawiyle bile rabbim izin wermediği sürece tutmuyo ne tüp bebekler fln yaww walla bebiş için her yol mübah die düşünüyorum kısmetimizin nereden geliceği bellimii
rabbim çok bekletmez inşallahh bizlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?