Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ve a.s nasılsın
ay burası bugün öyle sıcakki mutfakta hazırlık yapıyorum misafirimlerim gelecek iyicene piştim orasını hayal bile etmek istemiyorum

sağol canım..bende aynı dertten muzdaribim çok sıcak yemek yapıcam ama mutfağa gitmek istemiyorum...

aynen Allah daha çok yardımıcnız olsn.

camları açıyorum ceryandan çarpılıyorum

açmasam terden çarpılıyorum

aynen ya benimde omuzlarım tutuluyor heryeri açınca ama valla açtım heryerleri yoksa hiç nefes alınmıyor

şimdiden hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanırsınız inşaallah:))

bırakın kızım bu sıcakta sıcak corbamı ıcılır.. bak guzelım sımdı sen tencereye yağ koy azcık sonra kafana gore bır mıktar tel sehrıyeyı ıcıne dok kımı beyaz kalacak kımı hafıf kızaracak sekılde kavur onları sonra uzerıne cıkacak kadar su dok kaynasın sehrıyeler sısınce kapat demlensın sulu kalabılır bır mahsuru yok. sonra kapağı ac soğut sehrıyelerı. baska bır tencerece boca yoğurdu soğuk sutyla koyu ayran kıvamına getır soğuyan sehrıyelerı dok ıcıne karıştır bol mıktarda kuru nane doldur ıcıne ohhh mıs gıbı corba hatta ben ıcıne buz bıle atıyom manyak guzel serınletıcı oluyo

denenmiş bişi olsun istedim. nette bazen anormal şeyler söölüyolarda

kabak çorbasını kardeşim çok yapıyor oğluda çok severek yiyor bi dene istersen
yoğrt çorbasını bende çok yapardım önceden ne zamandır yapmıyorum ama oda çok güzel oluyor

bende bulguru haşlayıp öyle yoğurtlu yapıyorum oda çok güzel oluyor

sağol canım..bende aynı dertten muzdaribim çok sıcak yemek yapıcam ama mutfağa gitmek istemiyorum...

benim mutfağa güneşte geliyor tam bi hamam oldu ALLAH tan salon biraz esiyorda nefes alabiliyorum
sende yemeğini sabahtan yap
ablamda antalyada yemeğini sabahtan yapıyormuş sıcaktan yoksa giremiyormuş mutfağa

bende bulguru haşlayıp öyle yoğurtlu yapıyorum oda çok güzel oluyor

bu sıcaklarda yenebilecek en güzel çorbalar deneyim bi ara iyi fikir:129:

benim ööle bi huyum var nazo napıiyim.almayı seviyom sadece
makyaj yaptığımda yüzümde ağırlık oluyo sanki rahatsız oluyorum. hem yüzümü yıkadığımda falan akıyo gözlerim her defasında silmek sinirimi bozuyo.

takılarıda ç.ok severim ama takmayı sevmem. rahatsız oluyorum ööle kulağımda boynumda parmağımda kolumda bi ağırlık bi yük gibi geliyo.

yüze sürülen kremler değil
ama ayak vücut el bakım kremlerini destekliyorum şart çünkü

gerçekten arada bir yapınca kocam hemen fark ediveriyo

gözleri bi d eğişik bakıyo banasende bugün başka bi güzellk var diyo.

işte bu da bana yetiyo.

benim mutfağa güneşte geliyor tam bi hamam oldu ALLAH tan salon biraz esiyorda nefes alabiliyorum
sende yemeğini sabahtan yap
ablamda antalyada yemeğini sabahtan yapıyormuş sıcaktan yoksa giremiyormuş mutfağa

bu sıcaklarda yenebilecek en güzel çorbalar deneyim bi ara iyi fikir:129:

işte her zaman sabahtan yapamıyorum..bence dene canım çok güzel oluyor aynı işlemi döğmeylede yapabilirsin..aşurelik buğday varya ondan bahsediyorum..

bende bugünlerde küpelere taktım her çarşıya gittiğimde küpe alıp geliyorum
ama dışarı giderken takıp eve geldimi hemen çıkarıyorum alyansımı bile çıkarıyorum sevmiyorum evde rahatsız oluyorum
sürekli yapınca gözleri alışıyor arada daha etkili oluyor
neyse ben çıkıyorum hamurum mayalandı onu halledeyim
artık bugün gelemem heralde çünkü akşamda mustafa cecelinin konseri var oraya gidicez ordanda artık birdemi geliriz belli olmaz

işte her zaman sabahtan yapamıyorum..bence dene canım çok güzel oluyor aynı işlemi döğmeylede yapabilirsin..aşurelik buğday varya ondan bahsediyorum..

evet aşurelik buğdayın çorbasını yedimde birde yoğrtlu olarak deneyim sağol canım

aynen ya benimde omuzlarım tutuluyor heryeri açınca ama valla açtım heryerleri yoksa hiç nefes alınmıyor
evet ya heryeri açtım diye kızarlar bideaçmasam napiyim nefessizlikten öliyimi:26:

aa evet biliyorum harika bi çorba

evet ya heryeri açtım diye kızarlar bideaçmasam napiyim nefessizlikten öliyimi:26:

aa evet biliyorum harika bi çorba

kızlar ben bıyerden hazırlanıyom akşama halvet var bende bende kremlenmey cok severım her banyodan sonra bastan aşağı kremlenırım rahmetlı ananem bana 4 tane kız yetiştirdım senın gıbı poposuna krem suren gormedım derdı nur ıcınde yatsın

hadi bakalım ohhhhseni hjastalığımda sağlığımda daaaaaaaaaaaa

çok ttalıymşşş mekanı cennet olsun.bende çok severim kremler falan

hadi halvete hazırlan bakalım, bende çıkıyom sıcaktan yok olmak üzereyeim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…