Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vilma seni sevdim ben eğlenceli karısın. ööle sıkıcı değilsin yani.:13:
birisi sorsada cevap versem diye bekleyenlerden değilsin.
zazten öyle bekleyenler fazla dayanamayıp terk ediyolar

vilma seni sevdim ben eğlenceli karısın. ööle sıkıcı değilsin yani.:13:
birisi sorsada cevap versem diye bekleyenlerden değilsin.
zazten öyle bekleyenler fazla dayanamayıp terk ediyolar

heeeeeeee bende senı sevdım ama hala ısrarlan bı cayıomı ıcmeye gelmıyon evede atmıcam senı dışarda ısmarlıcam oturcağımız yerı sen secersın kı ılac attırmıyı gazozuna

heeeeeeee bende senı sevdım ama hala ısrarlan bı cayıomı ıcmeye gelmıyon evede atmıcam senı dışarda ısmarlıcam oturcağımız yerı sen secersın kı ılac attırmıyı gazozuna

bebeeemm de varya korkuyom. ban bişi olması önemli değil de ya öncden gelip garsonlara talimat verirsen:18:

hadi hayırlı olsunnn cnmm
güle güle kullanın ne alıcağını biliyonmuu
bizde kışın yeniledik aracı 2011 model reno megan almıştıkk tewsiye ederim
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.
ne cemkiriyon iki rekat gulduk diye
hayırlı olsun olişe mi alcak?
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabami gece sancin tutarsa haber et gelip hastaneye yetistireyim
şimdiden hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanırsınız inşaallah:))
saol hayatim darisi baslariniza.
yaa birileri bana adetine 7gun kala hangi hamilelik belirtisi yasayibdaa sonradan hamile oldugunu anlatsin lutfen....basakk karisi sen basla lutfenn (((

Basak karisimi

hadi hayırlı olsunnn cnmm
güle güle kullanın ne alıcağını biliyonmuu
bizde kışın yeniledik aracı 2011 model reno megan almıştıkk tewsiye ederim
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.
ne cemkiriyon iki rekat gulduk diye
hayırlı olsun olişe mi alcak?
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabami gece sancin tutarsa haber et gelip hastaneye yetistireyim
şimdiden hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanırsınız inşaallah:))
saol hayatim darisi baslariniza.
yaa birileri bana adetine 7gun kala hangi hamilelik belirtisi yasayibdaa sonradan hamile oldugunu anlatsin lutfen....basakk karisi sen basla lutfenn (((

Basak karisimi

evet basaga sesledim yani, aranizda hamile olarak bi tek onu bildiyim icin..yalnis bi seymi soyledimki ?

cnm çok sevndm nasıl güzel bi duygudur onun akrobatik hareketlerini izlemek
o zaman senin pıtırcık 3 ayı geçti heralde:26:

benim pıtırcık 12+4 oldu cnm... çook güzel bi duygu..

kızlar valla çoğunluk erkek diyooo ama bilemiyorum ben bişey hissetmiyorum.

sevinççç bebiş doğupda evde yatışa geçince senden tarif alırım artık olurmuuu beraber yaparız yogurtu...

evet basaga sesledim yani, aranizda hamile olarak bi tek onu bildiyim icin..yalnis bi seymi soyledimki ?

slm cnm.benim 4.hamileliğim adetime 8-9 gün varken belli oluyodu zaten yaptıgım hcg testlerinde değerim 15-20 lerde çıkıyodu daha başlarında..benim düşündüğüm en önemli belirti idrar rengimin koyulaşması oluyordu... onun dışında bilmiyorum hissediyodum,tabi bikaç kere hislerimin yanıldıgı da oldu:)

hemn sööliyim tatlım hiç bi belirtisi yokk hamişliğin bunu unutma. adetin gecikmeden anlamıyosun.

benm adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu, akıntım da geldi. adet oluyorum sandım hep.

yok annem sempatik olmşta o yüzden demiş sevinç karısııııııı

doktor cinsiyetini anladığım kadaıyla görmüş o zmaan erkek buuuuu pipişi göstermiş benceeeeee.

sakın sevinçe yoğurt felan sorma ömğür boyu dalga geçer senle. duman yoğıurt yapmayı bilmiyomş diye. herkese de anlatır:120::120::120::120::120:

sanki kendisi doğuştan gurme

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim cvb icin..senin 3bebenmi varr? aa mashallah..benim yumurtalamadan sonra kasik bel agrisi basladi, oturamiyorum bile, oysa adete bi kac gun kalmis baslardi, simdi 7gun kaldi, belim kasigim agriyor, ama goguslerde bi sey yok, idrar desen hic bakmadim, sadece midem bulaniyor yagli yemeklere karsi..bilemiyorum artik psikolojikmi nedidir...

hemn sööliyim tatlım hiç bi belirtisi yokk hamişliğin bunu unutma. adetin gecikmeden anlamıyosun.

benm adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu, akıntım da geldi. adet oluyorum sandım hep.

yok annem sempatik olmşta o yüzden demiş sevinç karısııııııı

doktor cinsiyetini anladığım kadaıyla görmüş o zmaan erkek buuuuu pipişi göstermiş benceeeeee.

sakın sevinçe yoğurt felan sorma ömğür boyu dalga geçer senle. duman yoğırt yapmayı bilmiyomş diye. herkese de anlatır:120::120::120::120::120:

sanki kendisi doğuştan gurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…