hadi bakalım ohhhhseni hjastalığımda sağlığımda daaaaaaaaaaaa
bugün festivaller bitiyor son günde mustafa ceceli konseri var
dün akşamda nokta tiyatrosu vardı onu izledik güldük eğlendik valla bugünlerim çok güzel geçiyor gezip tozuyorum
çok güzel bi animasyon
mustafa ceceli hastalıkta ve sağlıkta - YouTube
vilma seni sevdim ben eğlenceli karısın. ööle sıkıcı değilsin yani.:13:
birisi sorsada cevap versem diye bekleyenlerden değilsin.
zazten öyle bekleyenler fazla dayanamayıp terk ediyolar
basak hala caya beklıyom:26::26::26::26:
heeeeeeee bende senı sevdım ama hala ısrarlan bı cayıomı ıcmeye gelmıyon evede atmıcam senı dışarda ısmarlıcam oturcağımız yerı sen secersın kı ılac attırmıyı gazozuna
bebeeemm de varya korkuyom. ban bişi olması önemli değil deya öncden gelip garsonlara talimat verirsen:18:
bugün festivaller bitiyor son günde mustafa ceceli konseri var
dün akşamda nokta tiyatrosu vardı onu izledik güldük eğlendik valla bugünlerim çok güzel geçiyor gezip tozuyorum
çok güzel bi animasyon
mustafa ceceli hastalıkta ve sağlıkta - youtube
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.hadi hayırlı olsunnn cnmm
güle güle kullanın ne alıcağını biliyonmuu
bizde kışın yeniledik aracı 2011 model reno megan almıştıkk tewsiye ederim
klimalı sevinç karısı!!
sen yoğurt mayalamayı anayın karnında öğrenmedin herhalde dii mi???
ilk tecrübe sahibi olurken birisi sana içine yoğurt konulması gerekltiğini söyledi heralde????
evlendiğimden bu yana çalışıyorum
benim senin gibi evimin hanımı olmaya toto devirmeye fırsatım olmadı
ilk kez bu konuda tecrübe olma zamanım oldu
bilmeyince eğlence konusu olunuyor demekki
nerde bu tkbbende isyan etmek istiyorum
çıkarın beni listeden
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabamihayırlı olsunolişe mi alcak?
saol hayatim darisi baslariniza.şimdiden hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanırsınız inşaallah:))
yaa birileri bana adetine 7gun kala hangi hamilelik belirtisi yasayibdaa sonradan hamile oldugunu anlatsin lutfen....basakk karisi sen basla lutfenn (((
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.hadi hayırlı olsunnn cnmm
güle güle kullanın ne alıcağını biliyonmuu
bizde kışın yeniledik aracı 2011 model reno megan almıştıkk tewsiye ederim
klimalı sevinç karısı!!
sen yoğurt mayalamayı anayın karnında öğrenmedin herhalde dii mi???
ilk tecrübe sahibi olurken birisi sana içine yoğurt konulması gerekltiğini söyledi heralde????
evlendiğimden bu yana çalışıyorum
benim senin gibi evimin hanımı olmaya toto devirmeye fırsatım olmadı
ilk kez bu konuda tecrübe olma zamanım oldu
bilmeyince eğlence konusu olunuyor demekki
nerde bu tkbbende isyan etmek istiyorum
çıkarın beni listeden
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabamihayırlı olsunolişe mi alcak?
saol hayatim darisi baslariniza.şimdiden hayırlı olsun canım arabanız kazasız belasız kullanırsınız inşaallah:))
yaa birileri bana adetine 7gun kala hangi hamilelik belirtisi yasayibdaa sonradan hamile oldugunu anlatsin lutfen....basakk karisi sen basla lutfenn (((
Saol canim biz daha yolun basindayiz 2000 model pegout 206 aldik.
ne cemkiriyon iki rekat gulduk diye
Hayir bana yarin devrini alacam ehliyetim var sukur kullanabiliyom arabamigece sancin tutarsa haber et gelip hastaneye yetistireyim
saol hayatim darisi baslariniza.
Basak karisimi
cnm çok sevndm nasıl güzel bi duygudur onun akrobatik hareketlerini izlemek
o zaman senin pıtırcık 3 ayı geçti heralde:26:
evet basaga sesledim yani, aranizda hamile olarak bi tek onu bildiyim icin..yalnis bi seymi soyledimki ?
hemn sööliyim tatlım hiç bi belirtisi yokk hamişliğin bunu unutma. adetin gecikmeden anlamıyosun.yaa birileri bana adetine 7gun kala hangi hamilelik belirtisi yasayibdaa sonradan hamile oldugunu anlatsin lutfen....basakk karisi sen basla lutfenn (((
yok annem sempatik olmşta o yüzden demişevet basaga sesledim yani, aranizda hamile olarak bi tek onu bildiyim icin..yalnis bi seymi soyledimki ?
benim pıtırcık 12+4 oldu cnm... çook güzel bi duygu..
kızlar valla çoğunluk erkek diyooo ama bilemiyorum ben bişey hissetmiyorum.
sevinççç bebiş doğupda evde yatışa geçince senden tarif alırım artık olurmuuu beraber yaparız yogurtu...
slm cnm.benim 4.hamileliğim adetime 8-9 gün varken belli oluyodu zaten yaptıgım hcg testlerinde değerim 15-20 lerde çıkıyodu daha başlarında..benim düşündüğüm en önemli belirti idrar rengimin koyulaşması oluyordu... onun dışında bilmiyorum hissediyodum,tabi bikaç kere hislerimin yanıldıgı da oldu:)
hemn sööliyim tatlım hiç bi belirtisi yokk hamişliğin bunu unutma. adetin gecikmeden anlamıyosun.yaa birileri bana adetine 7gun kala hangi hamilelik belirtisi yasayibdaa sonradan hamile oldugunu anlatsin lutfen....basakk karisi sen basla lutfenn (((
yok annem sempatik olmşta o yüzden demişevet basaga sesledim yani, aranizda hamile olarak bi tek onu bildiyim icin..yalnis bi seymi soyledimki ?
benim pıtırcık 12+4 oldu cnm... çook güzel bi duygu..
kızlar valla çoğunluk erkek diyooo ama bilemiyorum ben bişey hissetmiyorum.
sevinççç bebiş doğupda evde yatışa geçince senden tarif alırım artık olurmuuu beraber yaparız yogurtu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?