olabilir ben o ev onların diye düşünmüştüm ev almak istedikleri aklıma gelmedi
çok tatlı ama devamlı bişiler çıkıyo parayı harcıyolar
ordaki linki tıkla bahsettiğimiz oradaki animasyon klip var o tiyatro değil dur tekrar vereyim linki
mustafa ceceli hastalıkta ve sağlıkta - YouTube
izledim güzelmiş
bu kadar kısamı,yoksa özetmii
aynı biz ayrıcaaaa,,,evet ama yinede biriktirmeye devam ediyolar hayatın tadını sonuna kadar çıkarıyolar aynı bizinşallah sonumuz mutlu son olur onlardan farklı olarak
bu kadar klip...........
Canim gozunaydin annenler geliyormus ..kız bana verdiği resim kistlerimin resmi nasıl bebeke dönüşsünn
onlar bebeke dönüşemeiğinen kist zatiiii
ben 2 katlı evde oturuyomm
ev sahibim çok iyi
hiç sorun olmuyo bende oda gece isteiğimiz gibi yapıyok temizliği gece serin oluyo yaaaa
evet ööle yazıyo bi dikkat et okuu
bende sevdimm bu lakabıı
senin koca çok çok evcill hiç duymadım senden beni buraya getirdi şuraya götürdü diyeeee
benimkide fazla gezgin zati
kocam yok bugün 14 e gitti yarın sabak 9,30 da gelicekkk
yarın yolculuk varrr
istanbulaa
annemler geliyorr ooolllllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
alşmaya başladm ben artık ha:44:ilk başlarda korkuyodum çok.
balkonları kitliyodum. şimdi açtım balkonu yiyip içip oturuyorum
korkçak bişiyokmş
o göbüşle nasıl dansettiniz kızzz
Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar.
Dün döndüm bursadan cumartesi günü transfer yapıldı 2 tane bebiş transfer etti doktor. şimdi heyecanla bekliyoruz sonucu inşallah bebeklerim benimle kalırlar ve sağlıkla doğurup kucağıma alırım onları. Ayın 26 sında test yaptıracağım ozamana kadar dinlenmedeyim.
Seviç canım araban hayırlı olsun güle güle kullan.
Erenay seninde gözün aydın canım. Annenlerle güzel vakit geçirirsin inşallah.
Wilmacım sende inşallah bu ay hamile kalırsın canım.
Benim için dua etmeye devam edin arkadaşlar valla çok zor zaman geçmek bilmiyo daha 10 gün var teste offffff offfff hayırlı haberler alırım bu sefer inşallah.
evet artık tırnklarım yerine bilumum aburcubur yiyorum.Canim gozunaydin annenler geliyormus ..
Oooo bakiyorumda cesaret gelmis artik tirnaklari yemiyorsun
:18:
arabanla gezmiyonmu, yoksa kocan sana vermedimiGunaydin hanimlar mutlu huzurlu saglikli bir hafta gecirmeniz dilegiyle...
dun cok yogunduk aksamda kaynosun bagina gittik yemege ve eve gec dondukk bugunde malum hafta basi ve benim dip bucak temizlik gunum
hepinizi cok sewiyorum hersey istediginiz gibi olsun.
zaten resmimizi bi görsen sanki kocam üstüme düşüyo gibi çıkmış o yüzden almadık fotoğrafı ama dans pek komik oldu herkes güldü aranızda biri var dedi
Dün döndüm bursadan cumartesi günü transfer yapıldı 2 tane bebiş transfer etti doktor. şimdi heyecanla bekliyoruz sonucu inşallah bebeklerim benimle kalırlar ve sağlıkla doğurup kucağıma alırım onları. Ayın 26 sında test yaptıracağım ozamana kadar dinlenmedeyim.
Benim için dua etmeye devam edin arkadaşlar valla çok zor zaman geçmek bilmiyo daha 10 gün var teste offffff offfff hayırlı haberler alırım bu sefer inşallah.
[ı] transferin hayırlı olsun canım bursada hangi hastanede yaptırdın tedavini doktorun kim
ilaçlarını düzenli kullan ve ve eğer cirinone jel verdiyse doktorun onu kullanır kullanmaz hiç yatma 15 - 20 dakika evin içinde dolaşki içerdekalıp donmasın
yoksa ilerde parça parça düşüyo bi zararı olmuyo belki ama seni korkutuyo o yüzden o jeli kullanınca hemen kalkıp dolaşmak lazımki ilaç iyice eriyip fayda sağlasın anlatabildimmi canım[/ı]
canım hayırlı ugurlu olsun transferıntopıkımızın ıkız annesıııııııııı saol cnm dualarımız senınle senın dularınıda uzerımızde bılmek cok guzel eee kımın duası tutar bellı olmaz
teşekkür ederim saracım,
uyarın çok iyi olddu bende akmasın diye tam tersi malak gibi yatıyodum valla. Kimsede bi şey demedi ki.
Tedavimi jinemedde yaptım dr.murat erdemir ekip ve dr.muhteşem orda 2. Denemem benim darısı senin başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?