Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nen topik başkanı karı nerdesin sen ben burda krizlere giriommm
baaaa bakkk gelirsem oraya saçını başını yolarımmmm yok yolamam bebek doğsun düşünürüm
başoşşşşş bana hergün slm msjı atıosunnn karşılama törenleri + iltifat yağmurlarına boğ beni anacımmm+topik başkanı yardımcısı ilan et çabukkkk hayla duruomusun sen ceza sana sevinci paraladım senide paralamadan çabuk kaldırıosun o koca totonu

bi arada listeye bakın bakim değişiklikler var gözünüze çarpçak mııııı

sevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:

halanlar gelmez se bebk gelir

vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennn

:18::18::18::18::18::18::18::18:

karı iyice delirdi sıcaktan

tabii orası daha sıcak ya kimbilir nasıl etkiliyor insanı

tamam annem tamam...... ve işteeeeee huzurlarınızdaaaaaaaa hadiskoooooooooooooooo

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

vur davulcu davulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mardin kapı şen olurrrr le le le le le le le le hanımmmmmmmm

buralarda yar sevewn ölmez deverem olurrrrrrrrr le le le le le eeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmm:18::18::18::18::18::18:

çok ısrar edersen gitmem ahahah yok kız nereye gidicem beni myuvam burası alimallah dışarda kalırsam kötü yola düşşerim .9 sen kovsanda ben yüzsüzlük eder yine gelirim kurtuluşun var sanıon zaaarrr

sevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:

halanlar gelmez se bebk gelir
zatennn bende hissediommmm emin olmadan bişi sölemioo gibi his vaaaa
vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennn

aman gitme yakama yapış. ben bööle hatunlar seviyom zırt zırt alınma herşeye

allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin

ayy ben bi duş alım karılar çok kötüyüyüüyüyüyüyüyüm yine gelirik.

sevinç hanımcım dip köşen bittimi ayol

aman gitme yakama yapış. ben bööle hatunlar seviyom zırt zırt alınma herşeye
kızım daha bu neki alınırım ben saksı değilim çiçeğim börtüyüm böceğim melekim melek
meelek kim:44::44::44::44:
senceee bak yine üzerime alındım gördünmü huyum kurumaya

allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin
sevinç sende bişiler çal yoksam karı gidecek:18::18::18::18:

nese kızlar sohebte doyum olmaz kocam geldi öpüldünüz hepinizi ayrı ayrı seviommm görüşürüzzz unutmayın beniii

kız sıcakta hmile halinle niye sen gittin pazara dikkat et kuzum..

HADİSKO geçmiş olsun canım dikkat et kendine hem bebek düşünürken üşütme sakın...

MLXY canım inşaallah bebeklerin seninledir:))

hadisko geçmiş olsun canım dikkat et kendine hem bebek düşünürken üşütme sakın...

Mlxy canım inşaallah bebeklerin seninledir:))

sağol canım valla zaman iyice yavaşladısanki hiç geçmiyor.inşallah sıkıca tutunurlar da hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek te kısmet olur.

HADİSKO geçmiş olsun canım dikkat et kendine hem bebek düşünürken üşütme sakın...

MLXY canım inşaallah bebeklerin seninledir:))

çok saol canım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli 4 gün önce midem bulandı ertesi gün yine normalde adet başlaamadan bikaç saat önce belli ederdi sevinmiştim ama olsun umudum hala var

sağol canım valla zaman iyice yavaşladısanki hiç geçmiyor.inşallah sıkıca tutunurlar da hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek te kısmet olur.

inşallah cnaım ikizmi demiştin olursa ikisi tutundu demiştin dimi allahım vermez vermez birden 2 dene verir onun kudretine akıl ermek mümkünmü

slm kizlarr...nasılsınız...basakcim wAlla internet baglatmayi istiom ama bakalım bekliom daha...kocisim ne dicek die...26 sında yenilenio paketim o zamana kadar olamam sarartma beni noluyyy...öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…