hadiş cim eğer topiki terk edersennnn
tkb seni listeden atar vallahii haa
koca dötlü karı sıcaklar başınamı vurdu. bi dekırmızılar gelmş ya ondan dertlendin zaarr..
sevinç hanımcığımın dedği gibi ben duramıyorum fazla bunalıyorum.
şimdide pazardan geldim.ölüyorum ama sana yazmak istedim iki dakka.
sevinç beni arabanla pazara götür bidahakine
sevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:
halanlar gelmez se bebk gelir
vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennnbi arada listeye bakın bakim değişiklikler var gözünüze çarpçak mııııı
nen topik başkanı karı nerdesin sen ben burda krizlere giriommm
baaaa bakkk gelirsem oraya saçını başını yolarımmmm yok yolamam bebek doğsun düşünürüm
başoşşşşş bana hergün slm msjı atıosunnn karşılama törenleri + iltifat yağmurlarına boğ beni anacımmm+topik başkanı yardımcısı ilan et çabukkkk hayla duruomusun sen ceza sana sevinci paraladım senide paralamadan çabuk kaldırıosun o koca totonu
çok ısrar edersen gitmem ahahah yok kız nereye gidicem beni myuvam burası alimallah dışarda kalırsam kötü yola düşşerim .9 sen kovsanda ben yüzsüzlük eder yine gelirim kurtuluşun var sanıon zaaarrrhadiş cim eğer topiki terk edersennnn
koca dötlü karı sıcaklar başınamı vurdu. bi dekırmızılar gelmş ya ondan dertlendin zaarr..
zatennn bende hissediommmm emin olmadan bişi sölemioo gibi his vaaaasevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:
halanlar gelmez se bebk gelir
vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennnbi arada listeye bakın bakim değişiklikler var gözünüze çarpçak mııııı
çok ısrar edersen gitmem ahahah yok kız nereye gidicem beni myuvam burası alimallah dışarda kalırsam kötü yola düşşerim .9 sen kovsanda ben yüzsüzlük eder yine gelirim kurtuluşun var sanıon zaaarrr
zatennn bende hissediommmm emin olmadan bişi sölemioo gibi his vaaaa
vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennn
Hadis melek aysun nasilsiniz bakalim sekerler
kiz bu belinaysu nirde dogum kontrol hapini aldi yok oldu
bengisuda catlatma ignesini vuruldu yok oldu alla allaaa
allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin
:18::18::18::18::18::18::18::18:
karı iyice delirdi sıcaktan
tabii orası daha sıcak ya kimbilir nasıl etkiliyor insanı
tamam annem tamam...... ve işteeeeee huzurlarınızdaaaaaaaa hadiskoooooooooooooooo
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
vur davulcu davulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mardin kapı şen olurrrr le le le le le le le le hanımmmmmmmm
buralarda yar sevewn ölmez deverem olurrrrrrrrr le le le le le eeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmm:18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18:
karı iyice delirdi sıcaktan
tabii orası daha sıcak ya kimbilir nasıl etkiliyor insanı
tamam annem tamam...... ve işteeeeee huzurlarınızdaaaaaaaa hadiskoooooooooooooooo
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
vur davulcu davulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mardin kapı şen olurrrr le le le le le le le le hanımmmmmmmm
buralarda yar sevewn ölmez deverem olurrrrrrrrr le le le le le eeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmm:18::18::18::18::18::18:
kızım daha bu neki alınırım ben saksı değilim çiçeğim börtüyüm böceğim melekim melekaman gitme yakama yapış. ben bööle hatunlar seviyom zırt zırt alınma herşeye
senceee bak yine üzerime alındım gördünmü huyum kurumayameelek kim:44::44::44::44:
sevinç sende bişiler çal yoksam karı gidecek:18::18::18::18:allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin
sevinç sende bişiler çal yoksam karı gidecek:18::18::18::18:
bi arada listeye bakın bakim değişiklikler var gözünüze çarpçak mııııı
hadiş cim eğer topiki terk edersennnn
hadisko geçmiş olsun canım dikkat et kendine hem bebek düşünürken üşütme sakın...
Mlxy canım inşaallah bebeklerin seninledir:))
HADİSKO geçmiş olsun canım dikkat et kendine hem bebek düşünürken üşütme sakın...
MLXY canım inşaallah bebeklerin seninledir:))
sağol canım valla zaman iyice yavaşladısanki hiç geçmiyor.inşallah sıkıca tutunurlar da hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek te kısmet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?