Yazar cnm sen gitcanım ssk sı yeni başladı gitsem yazarmıki ilaççç
Gotururum hayatim bir daha haber et.hadiş cim eğer topiki terk edersennnn
tkb seni listeden atar vallahii haa
koca dötlü karı sıcaklar başınamı vurdu. bi dekırmızılar gelmş ya ondan dertlendin zaarr..
sevinç hanımcığımın dedği gibi ben duramıyorum fazla bunalıyorum.
şimdide pazardan geldim.ölüyorum ama sana yazmak istedim iki dakka.
sevinç beni arabanla pazara götür bidahakine
Kiz gelen giden yok adanadaydim ya hem korunuyoz test felanda yapmadim aklima is dusurmeyinsevinççim senin halanlar nerde kaldı. hiç bu kadar gecikmezlerdi. bi ara bi telefon et sor bakalım bi yere mi takılmşlar:18::18:
halanlar gelmez se bebk gelir
deli karilara bak nie sakliim hayret bisiçok ısrar edersen gitmem ahahah yok kız nereye gidicem beni myuvam burası alimallah dışarda kalırsam kötü yola düşşerim .9 sen kovsanda ben yüzsüzlük eder yine gelirim kurtuluşun var sanıon zaaarrr
zatennn bende hissediommmm emin olmadan bişi sölemioo gibi his vaaaa
vilmayla mlxy eklemişsin başka ne var kızz kaçtı gözümdennn
Sana bir lorke calarim ne oldugunu sasirirsin.allah seni davul etmiye emi çok güldürdün beni neşem yerime geldiii ayyh sevinç bi buklede senden alalımmm haydin çal davulcu keklik dürküsü bilirmisin
Bitti kiz bu saate ismi kalir aksam yemeeeni bilem yidik bulasiklari yikadim.ayy ben bi duş alım karılar çok kötüyüyüüyüyüyüyüyüm yine gelirik.
sevinç hanımcım dip köşen bittimi ayol
He kiz lorke caldim ben ona...sevinç sende bişiler çal yoksam karı gidecek:18::18::18::18:
Seni unutmak mumkunmu:18:nese kızlar sohebte doyum olmaz kocam geldi öpüldünüz hepinizi ayrı ayrı seviommm görüşürüzzz unutmayın beniii
inşallah cnaım ikizmi demiştin olursa ikisi tutundu demiştin dimi allahım vermez vermez birden 2 dene verir onun kudretine akıl ermek mümkünmü
evet canım 2 tane embriyo transfer etti doktor.inşallah 2 si de tutunur bana ve hayata...
Kiiizzz merakli karilar size uydum test yaptim
yook annem tek cizgiyle basbasa kaldim
annemlerdeydim kocis yoktu ben basak karisi gibi
cocugu karnima koyup gitmedim annemin yanina
ustelik korunuyok dimedimmi ben
amin canım inşaallah....sağol canım valla zaman iyice yavaşladısanki hiç geçmiyor.inşallah sıkıca tutunurlar da hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmek te kısmet olur.
çok saol canım sen nasılsın bakalım görüşmeyeli 4 gün önce midem bulandı ertesi gün yine normalde adet başlaamadan bikaç saat önce belli ederdi sevinmiştim ama olsun umudum hala var
sewinc senin bir kez daha böyle olmuştu galiba canım..sabret tahlil sonuçlarını alınca başlarsın hemen çalışmalara,hem mesimsel olarak da gecikmeler olabiliyor...ama sewinc yaaa insan yinede tek çizgi görmek istemiyo dimiiii
erenayı incili hatun olarak değiştirmişsin,başka bir değişiklik yok galiba
benim kocam çok düşünceliiiii melek bir kocadırkız sıcakta hmile halinle niye sen gittin pazara dikkat et kuzum..
abovvvvvvv 26sına kadar bırak sarartmayı listeden atılır insanslm kizlarr...nasılsınız...basakcim wAlla internet baglatmayi istiom ama bakalım bekliom daha...kocisim ne dicek die...26 sında yenilenio paketim o zamana kadar olamam sarartma beni noluyyy...öpüyorum hepinizi...
aa ben seni benim gibi çalşkan karı sandımdı o yüzden telaşlandm.Kiiizzz merakli karilar size uydum test yaptim
ben test mi yapp dedim sanaO hadisle basak karisi yuzunden test yaptim hele hadis emin olana kadar solemiyor demesinmi deli karilar evet canim o tek cizgiden nefret ediyom gece gece canimi sIkTI
Gunaydin hanimlar gece sicaktan bayildik resmen Allah sonumuzu hayir etsin
sanirim bbenim kirmizilar geldi gelecek
meraklilarina duyurulur
slm cnm demekki burayla orası aynı sayılır. püfür püfür esiyorrrgünaydın kızlar bakıyorum daha kimsecikler yok ortalarda.
ben kalktım sahile gidip kahvaltı yaptım şimdi eve geldim ilaç saati. çok şükür bu gün burası biraz serin yoksa buharlaşacaktık sıcaktan.
sen yine incili yi fark etmişin, hadisko onuda fark etmedi
baştaki bi kaç karıya kalp taktım yıldız yerine. eğer beğenirseniz yıldız yerine kalp olsun dicektim
heee verene vermiş biz hayla yıldızıı kız yolacammmm yeminimi bozdummmmm kalpli donlu karı bende kalpli olmak istiyommmhee kalp güsel olmuş kalp ver bize başaksss
ay canımmmm ben de unutmam unutturmam tehditlerim uçuştuğu vakittt unutmuonuz:)))Yazar cnm sen git
Gotururum hayatim bir daha haber et.
Kiz gelen giden yok adanadaydim ya hem korunuyoz test felanda yapmadim aklima is dusurmeyin
deli karilara bak nie sakliim hayret bisi
ağzını arıoduk sen düştün valla saklamıomuşsın onu anladık en azından hahah
Sana bir lorke calarim ne oldugunu sasirirsin.
çal anam çal oynasın kızlarrrr kurtlarıızı dökelim
Bitti kiz bu saate ismi kalir aksam yemeeeni bilem yidik bulasiklari yikadim.
He kiz lorke caldim ben ona...
Seni unutmak mumkunmu:18:
inşallah canım rabbim haberinide almaya kucağınada almayı nasip etsn bizede inşallahevet canım 2 tane embriyo transfer etti doktor.inşallah 2 si de tutunur bana ve hayata...
kafana silhamı dayadıkk kızzz yapmıyaydın alla alla hiç olmazsa sendeki şüphede gitmiş olduişteKiiizzz merakli karilar size uydum test yaptim
dşkkat et dün gecede kocamla nefes alamadık bi ter attık anlatamam oturdum yerde ensem yandı soğuk suya girdimmm eşimde girdi öle yattıkkkamin canım inşaallah....
bende sıcaklarda boğulmak üzereyim..hayırlısı olsun canım vardır onunda zamanı,zamanı gelmeden biz ne yaparsak yapalım olmuyor,inşaallah en yakın zamnda gelir bebeğin..
ben merak ettim bahanemsiniz de hadiii de de canım benim demek zamanı gelmemiş sen bizi bilmionmu hele beni hasta olmadan önce pskolojim direk hamişliğe yönelio ama artıkın yöneltiom:))korunuomuşsun bu ne şüphee kızzO hadisle basak karisi yuzunden test yaptim hele hadis emin olana kadar solemiyor demesinmi deli karilar evet canim o tek cizgiden nefret ediyom gece gece canimi sIkTI
bi,zde bizde allahım hayır etsin bu ssıcaklar hayra alamet değil rabbim korusun hepimiziGunaydin hanimlar gece sicaktan bayildik resmen Allah sonumuzu hayir etsin
sanirim bbenim kirmizilar geldi gelecek
meraklilarina duyurulur
ben vallahi uyumuşum sıcaktan kaldıramadım başımı ama zil çalmasaydı sanırım dahada uyucakmışım heheh önce bi evimize bakalım sonra erenayefe baş eder onlarla temizlik şefimizzzgunaydın uykucular yınemı burda değilsiniz topık örümcek ağı bağladı sızın yuzunuzden ya
gunaydın uykucular yınemı burda değilsiniz topık örümcek ağı bağladı sızın yuzunuzden ya
Hadisko canım geçtimi ağrıların
geçti canım tşk ederim ilgin için ilk günüm çok sancılı geçioooooo bide üşüttüm ikisi ii tetikledi akşama kadar uzandım kalkamadımm ilaç almak zorunda kaldım hiç içmem genelde ama çekilcek gibi değildi sıcağıda eklersekkk hiç çekilmioo sen nasılsın bu araada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?