pullu gelmis
gizzzz yandim klimayi actim gel yimekte hazir
basak hanim bana kalp vermedi ama kk kalbimi 5 e cikarmis
Belki kendinden habersiz mobilya cekmissindir ewe
sen ters karisin ya ondandir
Belki kendinden habersiz mobilya cekmissindir ewe
gidiyom diyon sonra yemek sormaya geri geliyon:44::44::44:
ooooo ayıp ettin kuzum gelmez olurmu hiç
en sinir olduğum huyu da gelen misafirlerime evimi gezdirirken onunda peşlerinden gezmesi, sanki görmediğin ev
bana da kız diyodunhatta ilk öğrendiğimde söylemiştin hatırladnmı. kızın olcak senin başak demiştin senin içine ters doğuyo
Varr hemde buzzz gibi...çok cömertsin istemem hava sıcak diiilki. benm de yemeeem hazır yiycem şimdik karpuz varsa gelirim
5 kalpli karı demek görgülü başarılı akıllı demek tebrik ederim senikk sana yanlşlıkla vermş ama olsn
buz gibimiVarr hemde buzzz gibi...
Bu ne demek simdikk ya sikayet edecem seni
tanıtım yazını okudunmu sen değiştirdim
buz gibimineyse bende de kavun var
aslında ben iltifat ettim sana 5 kalpli karı demek en çok msj yazan en çok kkya giren yani en boş karı demek
bende öyleym
insan bi güzel olmş falan der. seni şaaşalndırıyım dedim ama yaranamadım
Gordumama halaaa kalplerim yoookkkk
En bossmuuu
unutma benim bir tanede bebegim varr vee her yere yetisiyom
senide gorecez bir kac ay sonra pokunla oynarken
mlxy hosgeldin nasilsin canim heyecan doruktamiii
annem gelcek çatlaaaa bende işe gircem zati
Tanitim yazimi cok begendim cok saok
ama kalplerim yok tamammi yokkkk
bu arada annen gelecek olabilir ama sonsuza kafar yaninda durup bebeene bakamaz ustelik
bebeeni birakip calisacak olman sadece ruyaa ruyanda gorursun
bebeen olunca bana hak verecen
ben yıkadım kızzztamam ben süpürüp tozunu alacamda senin topladığın bulaşıkları kim yıkayacak
hem nasıl acıyor bir bilsennnncanım allah yardımcın olsun inşallah iğneler vesile olurda bebeğine kavuşursun. Ben ilk iki tüp tedavimde oldum 2 toz 1 su bilirim fecidir acısı iğne yerlerinin. Kendi kendine eline iğne yerlerinin üzerine koy şifa olacak diyerek nas suresini oku odaklanarak. Elle şifayla uğraşan bir arkadaşım öğretmişti bana da baya işe yaramıştı.
tamam gelelim ama ben geç kaldım kahvaltıyaaBen dondum hayatim ewdeyim evet ramazan ayi geliyoe bende cok heyecanliyim.
Kizzzzeyilin eyilin iyice bakin bakalim gozume bende dayak yiyecek goz varmi
Canim hayirlisiyla tedavinden hayirli sonuclar alirsin insallahhhh
Gizzzz cayi demledim hadisim hasta pogacada yaptim hade bakem kahvaltiya bekliom
inşallah hadişçimmmheheh fiskiyeesinn işte bendaha önce fiskiyeydim su içerken korkuodum hemen bahçeye gidiodum boşa gitmesin çimler su görsün bari dieee hahahah kızzz inşallah bak senden çok eminim ben haberimizi vericeksinnn dört gözle 4 kulakla bekliorummm valla sonra söz sna daha ii davrancmmm sevincimi kimse dövemeezz zatiii maşallah adanalı karıııııı
hadi inşallah bu ay hayırlı pozitif haberleri alalımmGünaydın kızlar hayırlı mutlu günler.....
Ben yine sabah 6 da kalktım uyuyamıyorum nolcak benim durumum be ya kaldı 8 gün hayırlısıyla bi atlatsak da mutlu haberi alsak rahatlasak
evet herşey sorun yaaa
ne sorunlu bi karısın sen kanka
benimde t...m ağrıyo valla bende zor oturuyorummben ben ben etmeyimi:26:
sağol kanka ben bu adanalılarla şu an başa çıkmaıyom
kolum acıyo
kara gün kankası
sana bi papoş çayı yapıyım buyur
yıldızn yerine kalp koymayı denedim yine isyan çıktı
sen fikrini söölemedin kalpler nasıl durmş
abovvvvvv o iş olmazsa neye yarar. ayyy yoksam o işi yapamayın diyemi uğraşıyolar napıyolar.
bana tuvaletle yerler mi düştüüüüü
kankaya bak bee ne pis iş vermiş
kullanıcı adım için mail gelmiş tatlım dünnbende dün giremedim topike. misafirim geldi
kocamın dayısıgil ailecenek evimizi görmeye gelmişler
oturacak pek yerim yok malum, küçücük odaya tıkıştık kimisi yere oturduama çok sıcak bi ortam oldu.
limonata ikram ettim çay istemediler. 5 tane bardağım olduğu için sadece misafirlewre yetti KOCAMLA BİZ içemedik
misafirler gittikten sonra kocam sordu bana "aşkım bardağımız mı yoktu bana niye limonata vermedin " diye
ayy çok eğlenceliydi misafir ağırlamak
şimdi işlerimi bitirmem gerek saat 12de mukabele ye gitcem camiye
hava da ne güzel çok şükür Allah ramazanda yardım edeceğini gösteriyo sakın korkmayın oruç tutacaklar
geçen sene de tam ramazan girdiği gün serinlikler olmştu ve 30 gün sürmüştü
inşallah adanada serinlemiştir,serinlemediyse de serinler inşllahhhhh
hadi ben kaçımm yoksm yetişemicem
eroşun dediği gibi temzlik yapan bi smiley istiyoruzzzzz
eroş senin kullanıcı adından ses yokmu
tamam gidicemmeroşşşşşşşş
sara abalanın dişi ağrıyomş çok kötü. ben dün geçmiş olsuna gittim çiceğimi alıp
sende bi çeçk alda geçmş olsuna git:117:
hamarat karını hali başka işteBen isimi bitirdim evimi sildim supurdum toz aldim lavabolari yikadim balkonu yikadim camasiri hhallettim ama ne yemek yapacami bulamadim:44:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelllkızlaaar selammmmmm ,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmiş vee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrrgörüşürüz öptüm hepiniziii.
hoşbulduk naber sevinçççEros hosgeldin hayatim nasil oldun igne yerlerin aciyormu
annem gelcek çatlaaaa bende işe gircem zati
bu deli karıya laf yetiştirmeye çalışıyom napiyimhoş buldum canım başakla sizin atışmalarınızı okuyodum bayılıyorum onlara.
Sorma sevincim fena heyacanlıyım hep bir ip ucu yakalamaya çalışıyorum benimle birlikte olduklarına dair. Kafan dağılsın diye dükkanada geliyorum ama iş güç yapamıyorum valla işler birikmiş iyce.
Kocada yarın istanbula gidecek yalnız kalcam iyice sararım artık.
t
Offff offf medet yarab.
ne beee
hani senin vilman nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?