Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o işide mecbur yapıyorsun zaten bebek için uğraşıyoruz o işi yapmazsan çektiğin acı boşa gider
ama gerçekten çok ağır iğneler
10 gün falan vuruluyorsun iğneleri ve ben bir ay verip sonra tekrar menogon tedavisi gördüm
birde menogonla tedavimde ilkinde 19. gün ikinci tedavide 17 günde adet olmuştum 1 hafta erken bana hiç yaramadı
ama benim yumurtalarda zaten istenilen büyüklüğe gelmiyordu
tabiki herkeste farklı oluyor bendeki olumsuzluklara takılma

evet çokk ağırr,,,
benimki 5 günn sana hem daha yüksek doz hemde daha uzun süreli vermiş,,,
belki ondan çok eziyetin olmuştur senin
zaten her ilaç her bünyede farklı etki yaparr
bakalım benim bünye nasıl cevap vericekk
bakarsın işe yararr mübarek ramazanda yavrucuğum gelirr
umut dünyası iştee

ben de pko luyum canım ve ben ilaç kullanmadan adet olmuyom
ve arada benimde lekelenmelerim oluyorr
istersen aldırma ama için rahat etmiyorsa doktora git canımm

sağol canım cevap yazdığın için umarım bu ay bebiş olur 15 aydır bekliyorum
isteyenlerin hepsine nasip etsin inşallah Rabbim

inşallah bu ramazanda pozitifi görüp çifte bayram yaparsınız

oo nazocum bayram bayram olmaz 9 ay (tamamlayabilirsek)festival olurr
hayırlısı nazocumm inşallah artık vakti saati gelmiştir ve bizde anne adayları kervanına katılırızz...

inşallah
zaten hamile kalmaklada bitmiyorki inşallah sonuna kadar güzel geçsin ve 9 ay sonra kavuş bebeğine sağlıkla

neyse nazocum ben çıkayım artıkk
mutfakta işim var
kocişim gelene dek ancak toplarımm
sana iyi geceler

nazocum ışıkları kapat topiği süpür tozunu all
başak gelincede wc yi yıkasınn,yerleri silsinn
ben bulaşıkları topladımm,, ne kadar çoktu

sabak çayınıda sevinç demlesinn,,poğaçalrı da hadiş yapsınn

Son düzenleme:
inşallah
zaten hamile kalmaklada bitmiyorki inşallah sonuna kadar güzel geçsin ve 9 ay sonra kavuş bebeğine sağlıkla

evet hamile kalana kadar bir kargaşa,endişe
hamile kalırnca da doğurana kadar da bir yığın kargaşa ,endişe
allahım herkeslere sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsinn tez zzamanda inşallahhhhhhh

tamam ben süpürüp tozunu alacamda senin topladığın bulaşıkları kim yıkayacak

Slm canlar nasılsınız.. kızlar benim yumurtlama sancilarim bu wy ara ara devam ediyo.. ben c.tesi catladigini düşünüyorum ama hala geçmedi bazen gün içinde adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyo. Niyeki bu at habire yumurtliycam galiba ben

canım allah yardımcın olsun inşallah iğneler vesile olurda bebeğine kavuşursun. Ben ilk iki tüp tedavimde oldum 2 toz 1 su bilirim fecidir acısı iğne yerlerinin. Kendi kendine eline iğne yerlerinin üzerine koy şifa olacak diyerek nas suresini oku odaklanarak. Elle şifayla uğraşan bir arkadaşım öğretmişti bana da baya işe yaramıştı.

Ben dondum hayatim ewdeyim evet ramazan ayi geliyoe bende cok heyecanliyim.
Kizzzz eyilin eyilin iyice bakin bakalim gozume bende dayak yiyecek goz varmi

Canim hayirlisiyla tedavinden hayirli sonuclar alirsin insallahhhh
Gizzzz cayi demledim hadisim hasta pogacada yaptim hade bakem kahvaltiya bekliom

heheh fiskiyeesinn işte bendaha önce fiskiyeydim su içerken korkuodum hemen bahçeye gidiodum boşa gitmesin çimler su görsün bari dieee hahahah kızzz inşallah bak senden çok eminim ben haberimizi vericeksinnn dört gözle 4 kulakla bekliorummm valla sonra söz sna daha ii davrancmmm sevincimi kimse dövemeezz zatiii maşallah adanalı karıııııı

Slm kizlarr
Nasilsiniz ozledim sizleri
canım bizde özledik seni nerelerdesinnnnn ben iii oldum iii sen nasılsın

kızlar merhaba benim adetim 08.07 de bitti bugün pembe bir akıntım var ve kasıklarımda batma var bu nedir şimdi ?
08,07 nedemek yahuuu

yaparım annem nedemek sevinçte yok demezzzz beklerizzz

yok yok o göz yok ben anladım da birdaha gözdağı vereym dedimmm yani olucandan deilde senin kapı gibi kankan oldunu hatrılasınlar die demiştim kızz
ohh mis misss eee poğaçaada yapmışsın nie bana hiçbişi bırakmıoonnnn kızzz deli karı sana yetişemiommm ben yaaa

günaydın hatunlarımmm nasılsınızz sabah şerefleriniz hayır olsun güzel bigüne başlayın emiii hamiş haberlerini takır takır dökün bakennnnnn

Günaydın kızlar hayırlı mutlu günler.....

Ben yine sabah 6 da kalktım uyuyamıyorum nolcak benim durumum be ya kaldı 8 gün hayırlısıyla bi atlatsak da mutlu haberi alsak rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…