Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaten resmimizi bi görsen sanki kocam üstüme düşüyo gibi çıkmış o yüzden almadık fotoğrafı ama dans pek komik oldu herkes güldü aranızda biri var dedi

nikocum bu bbek daha şimdiden aranıza girmeye başladı. doğduktan sonra halvette yapamıcaksınız

Neden ama neden niyeki nicin nasil ama sebep
tek kisiye kalp koyup nasil diye fikrimizi sorabilirdin caninin istedigine kalp bize yildiz
ayrimcilik buuuuuuuu
ayrimci topic basi basak karisiiii
sil o yildizlarida istemiyom ben

bencede meydani bos bulmak istiyoooooooo

...................

ne sorunlu bi karısın sen kanka

Günaydın kızlar hayırlı mutlu günler.....

Ben yine sabah 6 da kalktım uyuyamıyorum nolcak benim durumum be ya kaldı 8 gün hayırlısıyla bi atlatsak da mutlu haberi alsak rahatlasak

inşallah cnm ne büyük heyecandır o bekleiş kim bilir. inşllah sonu güzel olury

ben ben ben etmeyimi:26:
sağol kanka ben bu adanalılarla şu an başa çıkmaıyom

kolum acıyo

kara gün kankası

sana bi papoş çayı yapıyım buyur

yıldızn yerine kalp koymayı denedim yine isyan çıktı

sen fikrini söölemedin kalpler nasıl durmş

abovvvvvv o iş olmazsa neye yarar. ayyy yoksam o işi yapamayın diyemi uğraşıyolar napıyolar.
bana tuvaletle yerler mi düştüüüüü

kankaya bak bee ne pis iş vermiş

bende dün giremedim topike. misafirim geldi

kocamın dayısıgil ailecenek evimizi görmeye gelmişler

oturacak pek yerim yok malum, küçücük odaya tıkıştık kimisi yere oturduama çok sıcak bi ortam oldu.

limonata ikram ettim çay istemediler. 5 tane bardağım olduğu için sadece misafirlewre yetti KOCAMLA BİZ içemedik

misafirler gittikten sonra kocam sordu bana "aşkım bardağımız mı yoktu bana niye limonata vermedin " diye

ayy çok eğlenceliydi misafir ağırlamak

şimdi işlerimi bitirmem gerek saat 12de mukabele ye gitcem camiye

hava da ne güzel çok şükür Allah ramazanda yardım edeceğini gösteriyo sakın korkmayın oruç tutacaklar

geçen sene de tam ramazan girdiği gün serinlikler olmştu ve 30 gün sürmüştü

inşallah adanada serinlemiştir,serinlemediyse de serinler inşllahhhhh

hadi ben kaçımm yoksm yetişemicem

eroşun dediği gibi temzlik yapan bi smiley istiyoruzzzzz

eroş senin kullanıcı adından ses yokmu

eroşşşşşşşş

sara abalanın dişi ağrıyomş çok kötü. ben dün geçmiş olsuna gittim çiceğimi alıp

sende bi çeçk alda geçmş olsuna git:117:

Allah kabul etsin bizede dua et
o kadar isyan ettim kalbi alamadik
kusuyom ben silin adimi listeden
zaten cocuk yapmayada korkuyom
kalpte alamiyom
gidiyom iste gidiyoooomm

Ben isimi bitirdim evimi sildim supurdum toz aldim lavabolari yikadim balkonu yikadim camasiri hhallettim ama ne yemek yapacami bulamadim:44:

Basak karisi dun misafir gelince senin kaynosta ciktimi yukari merak ettimdi

slm canlarimmm napionuz...bi bakem dedim...20 kb internetim kalmış...gıdım gıdım kullaniom...kalpler güzel olmuş basakcim....hepinizi öpüyorum...Allaha emanet olun...

hic kimseler yok nirdesiniz
bu belinay nirde yaa kistlerini gorunce bize
kustu zaaar

kızlaaar selammmmmm ,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmiş vee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrr görüşürüz öptüm hepiniziii.

Canimm gozlerinaydin ikili donucun iyiymis pihtidasim benim hemen haber wer gerci olis dicek doktor ama heyecanla bekliyom ayyyy hep guzel haberler alirsin insallahhh

Allah kabul etsin bizede dua et
o kadar isyan ettim kalbi alamadik
kusuyom ben silin adimi listeden
zaten cocuk yapmayada korkuyom
kalpte alamiyom
gidiyom iste gidiyoooomm

Ben isimi bitirdim evimi sildim supurdum toz aldim lavabolari yikadim balkonu yikadim camasiri hhallettim ama ne yemek yapacami bulamadim:44:
gidiyom diyon sonra yemek sormaya geri geliyon:44::44::44:
Basak karisi dun misafir gelince senin kaynosta ciktimi yukari merak ettimdi
ooooo ayıp ettin kuzum gelmez olurmu hiç

en sinir olduğum huyu da gelen misafirlerime evimi gezdirirken onunda peşlerinden gezmesi, sanki görmediğin ev

Son düzenleme:
Canimm gozlerinaydin ikili donucun iyiymis pihtidasim benim hemen haber wer gerci olis dicek doktor ama heyecanla bekliyom ayyyy hep guzel haberler alirsin insallahhh

bana da kız diyodunhatta ilk öğrendiğimde söylemiştin hatırladnmı. kızın olcak senin başak demiştinsenin içine ters doğuyo

pullu gelmis

gizzzz yandim klimayi actim gel yimekte hazir

hic kimseler yok nirdesiniz
bu belinay nirde yaa kistlerini gorunce bize
kustu zaaar
kistlerini görünce bize niye küssündelirdi karılar

ay bu hatunlarda hep akşam 6ya randevu alıyo. erken saate alsana deli karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…