zaten ööle araştıryorum
bilen birilerine sormam gerekk
hoca bulsam şööle sözüne güvenilir
emin olucamm o zaman
yada ben yine orucumu tutayımm ama borç hanemde yazayımm
eğer orucum bozulmamış olursa diğer borçlarıma sayılır
ööle olurmu
başak bi el at kuzumm
Basak karisi isyana dayanamamis vermis kalpleri
ama flas flas sessa ve pasam ortalarda yok ne hikmetse halaa kirmizilarr
sessayi kaynanasi gomdu halaa kirmizi helal olsun
off sevinç dövcem seni haaaaaaaaBengisu oda yok haftalardir ama kirmizi kalp cakili ksel de yok standardi cifte pullu pakize topic basi karisi
Hacer nasilsin canim bebis nadil ikili var diyordun varmi bir gelismee
mrb kızlar sizden acil yardım bekliyorum şimdi benim evlenmeden önce pko sorunum vardı.gayet ii bir doktora gittim.pko nun tam bir çözümünün olmadığını ilaç kullanılmasının çok da doğru bişey olmadığını söyledi.ben de hiç ilaç kullanmadım.şimdi evliyim evlendiğimden beri 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor yarın özel doktora gideceğim.bebeği olmayıp doktora gidenler doktor sizde nelere baktı hangi testleri istedi?en baştan ayrıntısıyla anlatırsanız çok sevinirim
mrb kızlar sizden acil yardım bekliyorum şimdi benim evlenmeden önce pko sorunum vardı.gayet ii bir doktora gittim.pko nun tam bir çözümünün olmadığını ilaç kullanılmasının çok da doğru bişey olmadığını söyledi.ben de hiç ilaç kullanmadım.şimdi evliyim evlendiğimden beri 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor yarın özel doktora gideceğim.bebeği olmayıp doktora gidenler doktor sizde nelere baktı hangi testleri istedi?en baştan ayrıntısıyla anlatırsanız çok sevinirim
iyiyim sevinççim bebişte iyi haftaya gitcez doktorra daha gitmedik 23ünde gelin dedi, sevinç kız anam ben ekşici oldum nerde ekşi erik varsa saldırıyom sen neye aşerdiydin oğlanda yoksa benim ayşemi geliyo he:))
off sevinç dövcem seni haaaaaaaavalla sarartmaya korkuyom hemen üstüme atlıyolar. saldım çayıra napiyim
ama bi diyanetin sitesine bakCanim ac durdugunla kalirsin bence bozulmasa bile mekruh olmazmi sece kizzz alt takimlar kurdalanacak
off sevinç dövcem seni haaaaaaaavalla sarartmaya korkuyom hemen üstüme atlıyolar. saldım çayıra napiyim
hormon testleribideeee süpermen testi
var mı a rtırannnnn
Tmm karismiyom artikkkoff sevinç dövcem seni haaaaaaaavalla sarartmaya korkuyom hemen üstüme atlıyolar. saldım çayıra napiyim
iyiyim sevinççim bebişte iyi haftaya gitcez doktorra daha gitmedik 23ünde gelin dedi, sevinç kız anam ben ekşici oldum nerde ekşi erik varsa saldırıyom sen neye aşerdiydin oğlanda yoksa benim ayşemi geliyo he:))
başak naber kuzum nasılsın, oğlan napıyo tepiklerini duyuyonmu anamm
valla bende başlarda çok ekşi yiyodum ama hakkı doğurcam ben
Tmm karismiyom artikkk
kizzz bende deli gibi eksi yedimm ama olis dogurdum
basak karisida eksi yiyooo oda olis du bakalim hayirlisi olsunn saglikli olsunn
Tmm karismiyom artikkk
kizzz bende deli gibi eksi yedimm ama olis dogurdum
basak karisida eksi yiyooo oda olis du bakalim hayirlisi olsunn saglikli olsunn
Canim hosgeldin gecmis olsun ilacsiz olurmu hic
sana incili karilar yardimci olurlar simcik hadee karilar bir el atin
ama orucun bozulmş olursa da 61 gün tutmak zorunda kalmaz mısın bence riske atma annem
bu karıda benm herşeyimi biliyo yaaaa. yeni aldığım zincirli iç çamaşırımıda biliyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?